Cavaleru Postat Ianuarie 30, 2020 Share Postat Ianuarie 30, 2020 (editat) Acum 13 ore, Kiki a spus: A folosit cineva sau are in posesie trusa de scule de la Oxford si anume aceasta? Merita? orice trusa de scule e utila atata timp cat poti desface cele mai uzuale suruburi de pe motoreta ta. Cand aveam TDM-ul 850 caram 2 truse asemanatoare ca marime in care aveam patent, cleste, imbusuri diverse tubulare si chei, surubelnita stea si dreapta, cheie de buji, coliere de plastic si vreo 2 pt furtune + o lanterna mica. Am folosit-o in mai multe ocazii decat m-am asteptat pe motocicletele prietenilor de drumetii. Cea mai complexa operatiune care am facut-o cu ea a fost sa dau jos carburatoarele si sa le desfac pentru ca imi ramasesera cuiele pontou blocate si curgea benzina ca la nebuni pe furtunele de prea plin. asta se intampla intr-o benzinarie. Trusa te ajuta atata timp cat ai si bagajul de cunostinte cu care sa o pui la lucru Uite ca si postasem aici ce caram dupa mine: Editat Ianuarie 30, 2020 de Cavaleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate