frankone Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 salutare! bafta pentru achizitie. Pune si niste poze! Si adauga locatia la profil, dupa nr de inmatriculare banuiesc ca esti din Galati, dar nu neaparat.. doar asa sa stim sa iti recomandam variante pt retapitare (in Galati nu stiu oricum, dar poate stiu alti colegi). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kronnos Postat Octombrie 22, 2016 Share Postat Octombrie 22, 2016 Caut o pereche de semnalizari originale pt '82-'86. Daca le-a schimbat careva si vrea sa le vanda, dati un semn. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 23, 2016 Share Postat Noiembrie 23, 2016 kronos..., vezi ca potrivesc si cele de la VT-urile din anii 80... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kronnos Postat Decembrie 5, 2016 Share Postat Decembrie 5, 2016 Da, merci de pont. Pandesc pe ebay..cam scumpute cele originale... dezavantajul unui model asa ...special. Mai am pe lista si un crushbar insa anunturi de dezmembrari de magna sunt aproape inexistente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 7, 2016 Share Postat Decembrie 7, 2016 Era un tip pe la Ploiesti care facea cam pentru orice model. Cauta pe la Prestari Servicii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Februarie 25, 2017 Share Postat Februarie 25, 2017 Salutare posesori de Magna. Postez pentru un prieten care nu are cont aici. Tocmai a achizitionat o magna din 96' si a inceput sa lucreze putin pe ea. Astfel are urmatoarele piese / accesorii pe care nu le mai foloseste si doreste sa le vanda. - parbriz cu prinderi in ghidon si jug , probabil se potiveste si pe alte choppere / cruisere . pret 250 lei . - sissy bar - 350 lei - coburi piele - 400 lei . - suporti coburi - 200 lei. Pentru detalii il puteti contacta telefonic: O728926551 Raul. Preturile le puteti discuta direct cu el. Stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iunie 3, 2017 Share Postat Iunie 3, 2017 Salut Suportii pt.coburi mai sunt ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kronnos Postat Iunie 21, 2017 Share Postat Iunie 21, 2017 Sal, Pt cine e interesat de suporti coburi pt gen 1 care sa se potriveasca fara modificari: http://www.ebay.com/itm/141926017904 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iunie 23, 2017 Share Postat Iunie 23, 2017 (editat) Salut Multumesc,a mea este din 1994 si mi-am comandat de aici: https://www.amazon.co.uk/OSAN-Chrome-Saddlebag-Support-Shadow/dp/B013OVK9DE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1496496810&sr=8-1&keywords=saddlebag+supports+for+honda+magna+vf750 Editat Iunie 23, 2017 de piticusmecher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Bine v-am gasit! Nou posesor de Magna aici! Am scos numar rosu, programat la politie pt numar definitiv abia pe 10 august Poze nu am decat vreo doua. Primele impresii sunt pozitive, sa vedem cum de urge "coabitarea" pe mai departe... Ceva surse de parbrize mici sau (mai bine) bikini fairing? Si sa nu coste cat benzina pe toata vara... Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 4, 2017 Share Postat Iulie 4, 2017 Felicitari de achizitie, arata bine, sa te folosesti de ea fara incidente. De afara ai adus-o? sau ai gasit-o in RO? KM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 8, 2017 Share Postat Iulie 8, 2017 Multumesc! Luata din tara de la cineva care aduce de afara Sper ca cel tarziu pe 10 august sa am nr. de Ro. KM are cati trebuie pt un motor de varsta lui, adica vreo 72k. Drumuri bune tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pleata-in-vant Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Salutare posesori de Magna. Postez pentru un prieten care nu are cont aici. Tocmai a achizitionat o magna din 96' si a inceput sa lucreze putin pe ea. Astfel are urmatoarele piese / accesorii pe care nu le mai foloseste si doreste sa le vanda. - parbriz cu prinderi in ghidon si jug , probabil se potiveste si pe alte choppere / cruisere . pret 250 lei . - sissy bar - 350 lei - coburi piele - 400 lei . - suporti coburi - 200 lei. Pentru detalii il puteti contacta telefonic: O728926551 Raul. Preturile le puteti discuta direct cu el. Stima! Salutari! Mai este disponibil parbrizul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Salut Incearca sa-l suni la nr.afisat.Si eu am fost interesa de ceva de la el si mi-a raspuns la tel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 18, 2017 Share Postat Octombrie 18, 2017 (editat) Hai mai baieti, ce facem? Inchidem topicul? Ce upgrade-uri pregatiti pentru iaena asta? Estetice, functionale, etc. Editat Octombrie 18, 2017 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Back in 86 maaan....se spune ca fiecare motocicleta are farmecul ei...nimic mai adevarat...insa asta este un vis. Daca r1..zx 12..ssu busa sunt curveturi cu tzatze mari...asta e matroana lor, . ESTE MOTOCICLETA SUPREMA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 (editat) De cand am luat-o este pentru prima oara in viata cand ma bate gandul sa iau si o a doua motocicleta. O alta Magna desigur, gen. 1 ca a ta. E doar un gand deocamdata, dar nu se stie niciodata... ) Nu exista justificare logica pentru a avea doua mobre ce fac practic acelasi lucru, dar imi place atat de mult Magna incat imi doresc senzatia X 2! Sa inteleaga cine poate... A ta e cu rezervorul sub sa? » Post actualizat in 13 Nov 2017 11:09...adica are rezerva sub sa? » Post actualizat in 13 Nov 2017 11:13Daca e achizitie recenta, sa o stapanesti sanatos! Editat Noiembrie 13, 2017 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Multumesc frumos man. Rezervorul este normal. Nu este rezerva sub sea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 13, 2017 Share Postat Noiembrie 13, 2017 Cel mai bine! Mai era o pompa de benzina in plus, de care trebuia avut grija. Poate mai pun poze si alti colegi. Si poate se face si o intalnire cu posesorii la anul. O iarna scurya tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Decembrie 24, 2017 Share Postat Decembrie 24, 2017 LA MULTI ANI SI LA MULTI KM FRUMOSI TUTUROR. Ca aveti sub chur o sea de magna sau de ce o mai fi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Decembrie 25, 2017 Share Postat Decembrie 25, 2017 La multi ani si o primavara timpurie va doresc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Ianuarie 7, 2018 Share Postat Ianuarie 7, 2018 Boboteaza 2018... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 '85. Deocamdată stă printre surate, să-i vină rândul la shimbat consumabilele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi74 Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 La 74 când îi vine rândul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Ianuarie 17, 2018 Share Postat Ianuarie 17, 2018 @kreptor Faina Boboteaza ai petrecut ! Sa-ti fie de bine ! Un an bun tuturor si asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate