ovibac Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Salutare, Are cumva un capac lateral dreapta de honda magna VF 750, generatia 1994-2003? Capacul care acopera accesul la rezervorul de antigel, trusa de scule. L-am pierdut cand ma intorceam de la ITP si dus a fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 (editat) Imi pare rau de pațanie, colegu! N-am idee unde ai putea gasi in tara... In alta ordine de idei, trebuie sa schimb cauciucurile. Partea proasta e ca la dimensiunile standard nu gasesc nimic care sa ma incante. Ma refer la 120/80/17. Gasesc Michelin Commander II doar pe 120/90. La fel si pe spate, /90 in loc de 80. A mai pus cineva dimensiunea asta pe Gen 3? Multumesc! Editat Februarie 13, 2018 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Salutare, Are cumva un capac lateral dreapta de honda magna VF 750, generatia 1994-2003? Capacul care acopera accesul la rezervorul de antigel, trusa de scule. L-am pierdut cand ma intorceam de la ITP si dus a fost. Exact ala l-am pierdut si eu la o iesire, noroc cu 2 colegi care veneau in spate si au vazut, au oprit si au cautat prin boscheti elementul. Vezi pe siteuri gen ebay, poate ai mai mult noroc sa gasesti. La dezmembrat mai rar vei gasi magna. Imi pare rau de pațanie, colegu! N-am idee unde ai putea gasi in tara... In alta ordine de idei, trebuie sa schimb cauciucurile. Partea proasta e ca la dimensiunile standard nu gasesc nimic care sa ma incante. Ma refer la 120/80/17. Gasesc Michelin Commander II doar pe 120/90. La fel si pe spate, /90 in loc de 80. A mai pus cineva dimensiunea asta pe Gen 3? Multumesc! Pe anvelopemoto eu ai verificat? eu de la ei mi-am luat pe dimensiune standard, dunlop k555. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Am gasit Dunlop, dar vreau Commander 2. Ochiometric pare ca ar intra, desi fiind mai inalt exista riscul sa frece pe inetriorul aripii. Si ma intereseaza si cum se comporta pe viraje, avand in vedere modificarea inaltimii talonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 aha, am inteles.. poi dupa ce iti iei si incepi sa te dai, lasa aici o parere sa stim si noi ce si cum. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 13, 2018 Share Postat Februarie 13, 2018 Sure thing! Am citit intre timp pe v4musclebike, se pare ca nu sunt probleme nici cu frecusul de partile solide ale motociclete, nici cu handlingul. O sa imi iau inima in dinti si o sa merg pe noile dimensiuni. Oricum pe la americani sunt destui care merg pe cauciucuri DS (dark side) adica de masina, si se jura ca au manevrabilitate si incredere in curbe mai ceva ca pe un cauciuc moto. Asa ca... Revin peste vreo luna si ceva cu impresii despre noile cauciucuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibac Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Zappy, Asta este, daca sunt neatent. Am gasit pe aliexpress la 67$ perechea, dar parca nu se potrivesc bine. Voi incerca sa o desenez pe cea din stanga si apoi oglinda pentru cea din dreapta. Voi cauta pe cineva sa o printeze 3D. Voi posta ambele modele aici daca se vor potrivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 14, 2018 Share Postat Februarie 14, 2018 Totusi ai incercat sa te intorci chiar la statia ITP? Ma gandesc ca e posibil sa fi cazut chiar cand ai plecat, si poate a vazut cineva si l-a predat la "inginerii" de acolo... Succes, si tine-ne la curent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 15, 2018 Share Postat Februarie 15, 2018 Domnu' Lolo, ej nebun, alea e toate ale tale? Doar două. Celelalte sunt la reparat, recondiționat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 8, 2018 Share Postat Martie 8, 2018 Salut, Un prieten care nu are cont p'aci si-a luat o magna din '94 si ar avea nevoie de blocul de comenzi stanga. Stiti daca se potrivesc si de la alte modele de Honda? De gasit a gasit ceva pe ebay dar isi cam arata varsta. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Blocul de comenzi lipseste cu totul, sau ce se intampla? Poti lua de pe e-bay ce gasesti, si fie il polishezi (sunt o mie de filmulete pe yt) fie cumperi carcasele astea: /index.php?/topic/746643-vand-carcase-cromate-de-comenzi-pt-honda-magna-vf750c/?hl=magna Nu stiu de la ce alt model se potrivesc comenzile, dar suspectez ca de la ceva Shadow de prin aceeasi ani, ar merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Martie 9, 2018 Share Postat Martie 9, 2018 Multumesc pentru raspuns. Blocul nu lipseste dar comanda de semnalizare e distrusa - a fost o mana criminala pe acolo, e compromisa definitiv (parghia a fost inlocuita cu CEVA artizanal,are jocuri mari/uzura in carcasa,contactele nu mai functioneaza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackcelnegru Postat Martie 25, 2018 Share Postat Martie 25, 2018 Salutare, Are cumva un capac lateral dreapta de honda magna VF 750, generatia 1994-2003? Capacul care acopera accesul la rezervorul de antigel, trusa de scule. L-am pierdut cand ma intorceam de la ITP si dus a fost. Exact pe ala l-am pierdut si eu. Mi-a facut cadou un prieten un set de pe aliexpress. E undeva pe la 70 USD. Sta destul de bine, numai ca e din plastic cromat si trebuie sa ma obisnuiesc cu noul look. https://www.aliexpress.com/item/Chrome-Battery-Side-Fairing-Covers-fit-For-Honda-Magna-VF750-VF750C-1994-2004-01-02-03/32775716280.html?spm=2114.search0204.3.9.33e87256k5vRk4&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_2_10152_10151_10065_10068_10344_10342_10343_10340_10341_10696_10084_10083_10618_10307_5711215_10313_10059_10534_100031_10103_10624_10623_10622_10621_10620-10152,searchweb201603_37,ppcSwitch_5_ppcChannel&algo_expid=95d0851c-7eb2-4746-8c86-69123d232920-1&algo_pvid=95d0851c-7eb2-4746-8c86-69123d232920&transAbTest=ae803_5&priceBeautifyAB=0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Martie 26, 2018 Share Postat Martie 26, 2018 Nelamurire: am tot urmarit filmulete pe yutube...insa nu am vazut pe nici o magna..sistemul care il are a mea. Sigur este legat de racire. Furtunele coboara jos in bumbaiul metalic( rezervor) p care l tras eu in cauciuc sa nu sara vre o piatra.. treaba e ca din razarvorul de jos urca un furtunas pe sub capacul de aluminiu...si ajunge pe sub rezervorul de benzina si nu ....intra nicaeri. Nici in filtru aer...nici prin carburaroare....cel putin eu nu i am gasit mustiucul unde ar putea fi mufat. Magna e din 86...are tahometru in mile si km..sa aibe legatura cu vasu de expansiune???suflu pe el si iese aerul dar nu mi dau seama unde...in bumbaiu d jos sau in vas...multam ptr eventualele lamuriri. RESPECT!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Martie 28, 2018 Share Postat Martie 28, 2018 Nelamurire: am tot urmarit filmulete pe yutube...insa nu am vazut pe nici o magna..sistemul care il are a mea. Sigur este legat de racire. Furtunele coboara jos in bumbaiul metalic( rezervor) p care l tras eu in cauciuc sa nu sara vre o piatra.. treaba e ca din razarvorul de jos urca un furtunas pe sub capacul de aluminiu...si ajunge pe sub rezervorul de benzina si nu ....intra nicaeri. Nici in filtru aer...nici prin carburaroare....cel putin eu nu i am gasit mustiucul unde ar putea fi mufat. Magna e din 86...are tahometru in mile si km..sa aibe legatura cu vasu de expansiune???suflu pe el si iese aerul dar nu mi dau seama unde...in bumbaiu d jos sau in vas...multam ptr eventualele lamuriri. RESPECT!! Am o Magna din '85 în lucru ( e demontată ). Am tot schimbat telefoanele și nu mai am nr. tău de tel. Scrie-mi-l într-un PM și te sun când ajung la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Paste linistit tuturor!! » Post actualizat in 07 Apr 2018 11:47 Ps....cine vrea o magna care functioneaza exact cum arata...sa scrie un PM( si nu are ce face cu 1.8 k e).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Paste luminat tuturor! Pacat ca te desparti de babusca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Aprilie 7, 2018 Share Postat Aprilie 7, 2018 Eeeei....glumeam...cine crexi tu ca mai vrea vechiciuni din astea..dar e foecare data cand ies la plimbare...si vad cate un endurist...cum pluteste prin craterele din zona campina...ma face sa mi doresc o suspensie..mai moale. » Post actualizat in 26 Apr 2018 06:24 Si ninge cu pelale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 (editat) Frumoasa !!! Editat Iunie 2, 2018 de piticusmecher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibac Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 (editat) Salutare, Am rezolvat cu capacul lateral pana la urma: comanda aliexpress cum au sfatuit colegii mai sus. Timp livrare: 2 luni jumatate. Ajustare cu flexul + ciocan + spray negru mat. Ma jur ca este de acolo. Intre timp am facut o plimbare de 2000km cu ea prin toata tara in decursul a 6 zile. Consum 5 - 5.5l/100km. Se pot merge cam 190-200km pe principal si apoi pe rezerva. Eu am avut sectoare cand am alimentat la 230km (pe rezerva). Viteze 100-130km/h, fara pasager, bagaje mici, parbriz. Editat Iunie 12, 2018 de ovibac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Salut Era o problema care ma bantuia:consumul. Cam asa fac si eu 190-200 km cu principalul dar nu stiu cam cat as putea merge pe rezerva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 (editat) Consumul in sine e foarte ok, pana in 120km/h. Autonomia e problema, datorita rezervorului mic (aprox. 14 litri). Eu am comutat pe rezerva dupa ce am parcurs intre 175 si 207 km (record) si am mers cel mai mult cu tot cu rezerva 247km, pana am gasit un peco sa alimentez. Nu s-a oprit in mers dupa 247km, dar mergea pe vapori, probabil. Am alimentat atunci 12,7 litri. Sper sa fie de ajutor, macar orientativ, cifrele astea. Editat Iunie 13, 2018 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Nelamurire: am tot urmarit filmulete pe yutube...insa nu am vazut pe nici o magna..sistemul care il are a mea. Sigur este legat de racire. Furtunele coboara jos in bumbaiul metalic( rezervor) p care l tras eu in cauciuc sa nu sara vre o piatra.. treaba e ca din razarvorul de jos urca un furtunas pe sub capacul de aluminiu...si ajunge pe sub rezervorul de benzina si nu ....intra nicaeri. Nici in filtru aer...nici prin carburaroare....cel putin eu nu i am gasit mustiucul unde ar putea fi mufat. Magna e din 86...are tahometru in mile si km..sa aibe legatura cu vasu de expansiune???suflu pe el si iese aerul dar nu mi dau seama unde...in bumbaiu d jos sau in vas...multam ptr eventualele lamuriri. RESPECT!! Esti sigur ca e legat la sistemul de racire? Dupa aspect pare sa fie filtrul de carbune pt vaporii de benzina din rezervor, cum au unele masini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iunie 13, 2018 Share Postat Iunie 13, 2018 Consumul in sine e foarte ok, pana in 120km/h. Autonomia e problema, datorita rezervorului mic (aprox. 14 litri). Eu am comutat pe rezerva dupa ce am parcurs intre 175 si 207 km (record) si am mers cel mai mult cu tot cu rezerva 247km, pana am gasit un peco sa alimentez. Nu s-a oprit in mers dupa 247km, dar mergea pe vapori, probabil. Am alimentat atunci 12,7 litri. Sper sa fie de ajutor, macar orientativ, cifrele astea. Multumesc !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate