frankone Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 mda... am fost si m-a repezit ca n-are vreme, e ocupat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TopazMagna Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 un numar detelefon? vreau sa intreb ceva pe meserias Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 29, 2015 Share Postat Iunie 29, 2015 un numar detelefon? vreau sa intreb ceva pe meserias Ai PM cu nr lui de tel. 100% de acord cu ce zice Yonick, il recomand si eu oricui ca f. ok in tot ceea ce face, am fost f. multumit de tot ce mi-a lucrat pana acum, din toate punctele de vedere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rbl Postat Iulie 14, 2015 Share Postat Iulie 14, 2015 salut, are cineva idee unde gasesc o bobina de inductie ptr o magna din 98? multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iulie 29, 2015 Share Postat Iulie 29, 2015 https://www.facebook.com/events/782140685212529/848894075203856/ intrunire posesori de Magne 24_26 Iulie mai multe detalii pe facebook Cum fu la intrunire? cate magne ati fost? niste poze de la intalnire? ar fi nice sa vedem. Noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Septembrie 19, 2015 Share Postat Septembrie 19, 2015 Nu stiti careva ce cablu te kilometraj se potriveste la honda super magna din'87? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Salut,baieti! Imi puteti spune va rog unde as putea lega doua proiectoare ceata pe o super magna? Ma refer la partea electrica! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 La Magna mea , proiectoarele de ceata cu H3 in ele, sunt legate la intrerupator separat cu protectie, releu de protectie, fir pe plusul de la baterie , cu siguranta de protectie pe fir, iar un alt fir e legat pe o siguranta fuzibila din tabloul principal de sigurante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Multumesc frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Ce solutii ar fi pt bagaje,la o Supermagna? Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 (editat) Ca sa nu arate complet ridicol, un rack de bagaje in spatele sissybarului, si eventual un tankbag. Pe laterale nu prea ai cum, din pacate. Editat Februarie 1, 2016 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Asta a fost compromisul! Imi place tare mult motocicleta dar stiam ca o sa am probleme cu bagajele! Mersi! V a trebui sa i montez un suport in spatele spatarului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Asta are si avantajul ca poti lega de el si chestii mai mari, gen cort, saci de dormit, etc. Mai cumperi un sac de la louis care sa le cuprinda pe toate, il legi bine acolo in spate si esti gata de drum. Hai cu vara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Feryd Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Multumesc! Sa vina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Super Magna e facuta mai mult cu look de sportiva, nicidecum pt. a-l incarca in stil catar, pt. drumetii, in schimb feelingul pe Super Magna e rupere...=) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani_d Postat Februarie 20, 2016 Share Postat Februarie 20, 2016 Caut un manual de reparatii pentru o Magna 750 din '82. Nu reusesc sa gasesc pe net. Daca il are cineva in calculator si vrea sa mi-l trimita, mailul meu este andrei_d56789@yahoo.com Va multumesc! » Post actualizat in 24 Feb 2016 20:39Cu ajutorul cuiva de aici am gasit manualul pe un forum de specialitate. Multumesc din nou! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 doar asa ca fapt divers.. citisem pe prima pagina al acestui topic ca prin 2007 a intrebat cineva de kit de conversie la magna de la lant la curea.. si pe linkul dat al firmei care facea aceste kituri, nu exista atunci nimic pt magna.. m-am uitat acum si se pare ca intre timp au scos un kit, este pe la $580 http://www.scootworks.com/shop.cgi/page=partsh.htm/SID=1456948883.4273 suna interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nichita Jan Postat Septembrie 16, 2016 Share Postat Septembrie 16, 2016 Salut, ma poate ajuta cineva cu o schema electrica pentru o Honda Magna VF 750 C din 82 ? Si inca o chestie, a mea este pe cardan, stie careva se poate face conversie la curea sau lant pt a putea marii janta spate . Debia am adus o si vreau sa ma apuc de ea, mai e putin si vine " primavara " . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 (editat) Nu se poate, las-o asa! Fa-o tehnic brici, cu toate consumabilele schimbate, iar la aspect incearca sa o lasi cat mai mult ca din fabrica. Si bucura-te de ea! Editat Septembrie 17, 2016 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nichita Jan Postat Septembrie 17, 2016 Share Postat Septembrie 17, 2016 Sa umblat deja la ea . Pana la primavara vreau sa o transform . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 18, 2016 Share Postat Septembrie 18, 2016 Arata bine si asa. Decat sa te apuci de modificari nefunctionale,mai bine ii dai o vopsea,eventual ii mai schimbi un ghidon si husa de la şa si aia e. » Post actualizat in 18 Sep 2016 08:59 Eventual cauta un kit pe Ebay. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kronnos Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salut, Caut sa cumpar o Magna de 750 de prin '80; daca e cineva pregatit sa se desparta de a lui va rog PM. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Septembrie 25, 2016 Share Postat Septembrie 25, 2016 Salut, Caut sa cumpar o Magna de 750 de prin '80; daca e cineva pregatit sa se desparta de a lui va rog PM. Multumesc. vezi ca era o pagina de FB cu detinatori de magne, incearca sa postezi acolo, poate ai mai mult noroc. Linkul il gasesti cu cateva pagini mai inainte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Salut, Caut sa cumpar o Magna de 750 de prin '80; daca e cineva pregatit sa se desparta de a lui va rog PM. Multumesc. Pe olx sunt vreo 6 de vanzare. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kronnos Postat Octombrie 13, 2016 Share Postat Octombrie 13, 2016 (editat) Salut, Multumesc de indrumari; sunt proaspat posesor fericit de Magna 700C 1985. Astept actele ca sa o scot si la plimbare Ca prima intrebare, stiti pe cineva care retapiteaza? Am cateva defecte la ea. Merci, Editat Octombrie 13, 2016 de kronnos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate