ovibac Postat Iunie 18, 2018 Share Postat Iunie 18, 2018 Avand in vedere ca motocicleta care am cumparat-o in 2016 a avut multe modificari, as vrea sa vad si o Magna model 1994-2003 RC43. Vreau sa vad cum arata ea originala. O vad in diagramele de pe net, sau in manual, dar nu se compara cu realitatea. Facem si un ride pe langa Bucuresti daca vremea si timpul permite. Am mai vazut o Magna in Bucuresti, albastra pe la Piata Romana, dar nu am indraznit sa ma uit prea mult, proprietarul nu era langa ea. » Post actualizat in 18 Jul 2018 09:38Pentru cine doreste sa cumpere parturi SH pentru Magna, am gasit un site in Germania: https://www.mopart.de/Honda-Ersatzteile-VF750C-Magna--RC43-/c1843992_u3834_z118c8a3a-81da-4ec1-ad5e-f9cf6c29fdfb/ Nu am comandat de aici pana acum si nu stiu cheltuieli de expediere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Iulie 18, 2018 Share Postat Iulie 18, 2018 Interesant ! Multumim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Încă una. De data asta de 1100 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 Uuuuu... Sa inteleg ca e in proces de refacere majora? Ai mers putin cu ea inainte? Ma interesa cum se simte sub c#r... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2018 Share Postat Octombrie 23, 2018 (editat) N-am mers cu ea înainte de reparații. Vedem zilele următoare. Proprietaru' are cont aici ( moshu75 ). O să povestească și el , pe viitor , cum se comportă V65-ul. Editat Octombrie 23, 2018 de Lolo_ID Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat August 27, 2019 Share Postat August 27, 2019 Salutare! Intreb pentru un prieten care are o magna vf750c (aia cu lant), daca este printre voi un om bun care sa dea o mana de ajutor unui om tare necajit. Povestea este astfel: magna lui merge in 2 (spate dreapta cu fata stanga sau invers). Absolut totul este impecabil. Compresie buna, bujii + fise noi, carburatoare curatate etc. Cu toate astea, motorul nu merge de anul trecut, si sezonul asta e aproape ratat. Singura chestie care nu a fost verificata este CDI-ul. Prietenul este dispus sa trimita CDI-ul sau presupus a fi defect, la cineva care este dispus sa-l puna la el pe motorul functional, si sa verifice daca dupa schimbul de CDI motorul merge in 2. Prietenul meu va pune CDI-ul la curier sau va veni personal cu CDI-ul in ghiozdan daca cel dispus sa faca proba este aproape de Timisoara sau Lugoj. Eu intru foarte rar pe forum, iar prietenul meu deloc, asa ca, daca nu e mare deranj, as prefera sa fiu contactat pe telefon, sau cel mai bine sa-l contactati direct pe el, tot la telefon. Numarul meu este: 0724 993738 (Sile) Numarul prietenului este: 0722 639838 (Cristi) Multumiri si spor la toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 Ce naiba, nu mai are nimeni Magna?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 Ba da ,da' nu suntem asa vorbareti !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 Aha! Dar pe Lepsa iti place? Am impresia ca ai fost de curand... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Octombrie 14, 2021 Share Postat Octombrie 14, 2021 Pe 25 septembrie, impreuna cu niste amici !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 15, 2021 Share Postat Octombrie 15, 2021 Taman in ziua aia calaream un Midnightstar al unui prieten, si te vad pe tine trecand cu Magna. Am fost invididios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Octombrie 15, 2021 Share Postat Octombrie 15, 2021 Aha!!! A ta a fost privirea aceea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Octombrie 15, 2021 Share Postat Octombrie 15, 2021 Acum 23 minute, piticusmecher a spus: Aha!!! A ta a fost privirea aceea... :))) da, da, da! Deci a fost vizibil si din goana calului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Octombrie 23, 2021 Share Postat Octombrie 23, 2021 La 14.10.2021 la 13:05, TETEA. a spus: Ce naiba, nu mai are nimeni Magna?! Sub husă e sor'sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeadiaconu Postat August 21 Share Postat August 21 buna ziua.ce ulei se pune in amortizoare in momentul in care inlocuiesti semeringurile la honda rc45 vf750c.multumesc! buna ziua.in momentul in care vreau sa inlocuiesc semeringurile de etansare ulei la amortizoarele pe fata ce tip de ulei trebuie sa pun in else? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat August 21 Share Postat August 21 (editat) SAE 10W, câte 521 ml în fiecare jambă. Asta dacă e vorba de o Magna care are cod model RC43, RC45 e altceva! Editat August 21 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Ave Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Salutăm! Am devenit și eu posesor de $SUBIECT, sub formă de VF750C RC09, deci la anu' o fac vehicul de colecție... Are cineva cumva (sau știe pe unde se găsește) un "owner's manual" ca să nu zic de "service manual", vă rog frumos? Mulțumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat Septembrie 30 Share Postat Septembrie 30 Welcome to the club!!! Ca sa zic asa . Eu am ,in format digital si in engleza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate