Sari la conținut

gilerica


moshulik
 Share

Postări Recomandate

www.gilerakk.home.ro

 

125cc, 2 timpi, racire cu apa, pornire la butonas, trage ca o bestie pe la 6000 - 7000 de ture, pana acolo insa ma cam rog de ea...

 

E a mea (deocamdata), un pas urias in fatza de la simson.

 

Din pacate nu am rezolvat problema cu garajul si cred ca o pun la vanzare si imi iau iar Simson, macar sa dorm linistit.

 

Gilerica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: :cheers: :cheers:

In sfarsit!!!

Hai, ca-mi place si mie! :ok:

Dar lantul ala cu carte legi roata e de :blbl:

Pacat de ea s-o vinzi :blink: .....ai facut un pas urias de dupa El Sim.

Ai putea sa faci cum si altii, inclusiv eu, iti iei si montezi la 2 mil. o alarma cu telecomanda si gata. Uite, pe a mea moto mi-au furat din fata blocului, dar de xcand am alarma, nu-mi mai doare capul. Desigur, inca mai pun si 3 lnaturi pe ea, dar nu asa cum e a ta. :haha:

 

Sa ai parte de ea si drum uscat si fara incidente neplacute cu ea!

:cheers: :cheers: :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

moshulik, s-o stapinesti sanatos! frumosa masinarie!

 

Pentru ochiul meu de profan, imi pare un pic ciudata Gilera asta, parca e prea "imbracata" ... ce e special la acest model?

 

PS: al naibii Dobrescu, are si berlina :cheers: :cheers: :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E un model mai rar, serie mica (cred ca s-a facut doar 2-3 ani, intre anii '85-'87), e o carenata suparata, mica si usoara, imbracata bine in plastice. Cred ca pasiunea asta pentru carene i-a atins prea rau si pana la urma au dat-o pe scutere (gilera-piagio). E destul de dotata pentru gama din care face parte (125cc, 2stroke, water cooled) - demaror, soc la ghidon, pompa de benzina, rezervor separat de ulei de amestec, frana pe disc si pe fatza si pe spate, amortizor monoshoc pe spate, o gramada de maruntzisuri de-astea aducatoare de confort.

Are raportatzi 27 de cai putere la 9500 de ture, deci acceptabil, are 5 viteze, din ce i-am dat eu azi prin oras mi-a placut cum trage, totusi, daca o scapi sub 3500-4000 de ture, te rogi de ea mult sa prinda viteza.

Oricum, eu nu sunt prea incantat de ea, ca nu e ce imi doream (enduroi monocilindru in 4 timpi), dar incet incet incepe sa-mi placa senzatzia asta de "speed-ana".

Cum ziceai si tu, e frumoasa, la design sta bine zic eu, la bicicleta la fel, imi place cum se comporta la suspensii, manevrabilitate, pozitzie in sha, frane. Am citit pe un site ca unul a pus motor de gs pe cadru de gilera cacao si a dus-o frumos pana pe la 240km/h. Ce sa mai.. eu zic ca bicicleta este destul de buna, suspensia pe fatza tolereaza gropitze asa.. mici (comparativ cu honda cb450s a lui Baiazid cu care m-am mai dat e mai confortabila gilerica). Motorul insa este cam slabutz pentru bicicleta pe care o are gilerica (asta o face insa mai safe zic eu), ma deranjeaza lipsa aia de cuplu cand vrei sa pleci din ralanti si grija sa tzii acul turometrului peste 4000 de ture.

Deocamdata mai mai gandesc daca o pun la vanzare sau nu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitatiunile noastre, domnu' Moshulick. Intr-adevar, un pas in fata de la Simson :cheers:

 

Si eu am vazut-o, am dat o tura cu ea si inafara de faptul ca e un barzaune isteric, e ok :cheers: :cheers: Totusi nu prea ti se potriveste,dar daca o dai nu iti lua iar comunista pt ca te legam de un pom si te batem toti pe rand :cheers: :lool:Mai tine-o si poate te lipesti in primavara de un 350 enduro :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Nu credeam ca o sa te vad pe o asemenea gajganie, in fine bine ca nu e d-aia de 50 . :banana:

sfat: vinde-o repede ca o sa ajungi sa-ti fie sila de ea, am mai vazut la cineva in Pitesti faza asta, crede-ma.

Ia-ti ceva mai mare ca nu te prinde.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu-mi vine sa cred ca mai are cineva Gilera K.K aici in Romania....am crezut ca sunt unicul...dar m-am inselat :cheers: .Ce nu-ti place la ea?Mie mi se pare ca trage Ok si merge foarte bine si la turatii mai scazute 3000-4000 in treapta a 5-a precum si la turatii mari 7000-8000 de ture cand ii dai gaz.Sincer sunt multumit de ea dar vreau ceva mai mare si mai puternic.Salutari si sa o stapanesti sanatos...Radu :cheers:

post-49-1100170572_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei.. pai deh... fatza de cuplul pe care il avea simsonul meu, gilerica este lenesha, asta e clar, la turatii mici. Oricat gaz ii dai, tot nu urca in turatzii rapid (comparativ cu simsonul de exemplu). In fine... nu ma mai deranjeaza asta. Pana la urma doar la plecarea de pe loc intervine problema, altfel nu o las sa scada sub 4000 de ture si am rezerva de putere garla... Altfe, intr-adevar, mi se pare foarte sportiva, suspensiile sunt super, racirea pe apa o adevarata sursa de calm la mersul in oras, franele beton... ce sa mai.. e marfa pentru categoria ei. Eu cam am de gand sa o pastrez, cei 27 de cai pe care ii scoate zic eu ca imi sunt suficienti. Daca imi iau mai multzi, ma trag rau la viteza si spectacol, ca stiu ca nu ma pot abtzine.

 

Ai vreun manual de service, schema electrica, ceva... documentatie la gilera k.k. ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ti-as da bucuros daca as avea,dar in afara de informatiile pe care le-am luat de pe net nu am nimic in plus.Acuma ti-ai dus-o de afara?Intr-adevar la pornirea de pe loc trebe un pic ambalata dar asta mai mult daca nu e incalzita bine,daca e incalzita cum trebe trage meserias.Ar fi faina o intalnire black&red.Ciao :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...