abil-psihic Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Help! Unde pot gasi urgent (adica pe stoc), in Bucuresti, camere pentru Transalp? 21 cu 90 Âşi 17 cu 130. Chemtraders s-au mutat la mama naibii, in Popesti Leordeni, si nu am timp sa ajung acolo. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 La Motoadventure linga Gradina Botanica . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 Stii cumva un nr de telefon de acolo? Au numai mail la contact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sanchez Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Langa Spitalul de Urgenta Floreasca, la Depozitul de anvelope. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) La Depozit nu au pe stoc. Doar cu comanda. Remu1, am gasit un nr (312 18 03), dar cica e `post telefonic deranjat temporar` Editat Iulie 27, 2007 de abil-psihic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rdk Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 am avut si eu problema ta. am rezolvat la motomania (in pipera langa united). au aceleasi camere (continental) ca motoadventure-cotroceni dar la un pret muuuuult mai mic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abil-psihic Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 RDK ai o bere (sau mai multe) de la mine! Am sunat si au camerele de care am eu nevoie! Uf... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 ce bani ie camerele?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suru Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Gasesti pe stoc si la Dual Tours in Ghencea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fba Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 camere (120/90-17): 40ron la dual tours, 50ron la motoadventure, 20ron la chemtraders 140/90-17. nu cred ca exista dubiu ce am cumparat pana la urma ... si din fericire nu a trebuit sa merg pana in popesti. mi-au trimis-o la centrul de la sfera - a durat cca 1 ora jumate "livrarea" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Stie cineva unde e sediul Chemtraders? Am strabatut azi de doua ori capatul Popestilor pana la centura si nu m-a dus capu' sa-i gasesc . Am remarcat sediul Ford (cu niste ambulante) si Danubiana, daca puteti sa folositi reperele asteaar fi super, mersi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 Help! Unde pot gasi urgent (adica pe stoc), in Bucuresti, camere pentru Transalp? 21 cu 90 Âşi 17 cu 130. Chemtraders s-au mutat la mama naibii, in Popesti Leordeni, si nu am timp sa ajung acolo. Mersi. gasesti la tmisoara, la maxiscooter. vezi pe google. camere heidenau, nemtesti, iar transportiul - cred ca le poti primi prin curierat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
passenger Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Stie cineva unde e sediul Chemtraders? Am strabatut azi de doua ori capatul Popestilor pana la centura si nu m-a dus capu' sa-i gasesc . Am remarcat sediul Ford (cu niste ambulante) si Danubiana, daca puteti sa folositi reperele asteaar fi super, mersi ... chiar pe acolo... la iesirea din popesti-leordeni, ultima hala, de culoare gri, pe partea stanga inainte de fabrica danubiana, langa o hala de culoare portocalie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 Am remarcat sediul Ford (cu niste ambulante) si Danubiana, daca puteti sa folositi reperele asteaar fi super, mersi ... dupa sediul ford. este ultima cladire(hala) pe stanga inainte de camp. e un fel de cale de acces la stanga catre o cladire aflata mai in spate(la 50 m de sosea) era si un banner da' l-a luat vantul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arte Postat Octombrie 26, 2007 Share Postat Octombrie 26, 2007 Multam fain baieti . Azi mai bag un drum atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate