solo Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 sa ti traiasca...foarte bun pretzul parerea mea...ca africa tine la pretz indiferent de ani motorul e acelasi si la cate chestii ai pe ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lee_e Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 te rog mai pune poze! Este unul din cele mai frumaose AT'uri pe care le-am vazut.. fara gluma, pls pozeeeee;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lee_e Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 te rog mai pune poze! Este unul din cele mai frumaose AT'uri pe care le-am vazut.. fara gluma, pls pozeeeee;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 super mijto motor sa il conduci sanatos si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Este unul din cele mai frumaose AT'uri pe care le-am vazut.. fara gluma, pls pozeeeee;) Asa este. Foarte frumos exemplar si foarte bine intretinut. Sa te bucuri de el fara evenimente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Inger`Albastru Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Ce pot spune eu despre acest motor : "UaU! " Imi place f mult si banii pe care i-ai dat se justifica in toate add-onuri de pe ea.Super motoreta si sa o duci la plimbari lungi ca nu cred ca ii place prea tare prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 7, 2007 Autor Share Postat Octombrie 7, 2007 Dupa lupte seculare am reusit sa o si inmatriculez. Cel mai mult a durat "raspunsul de la Bucuresti" adica verificarea prin Interpol ca nu e furata. Aleator cica, se verifica unele masini/motoare prin Interpol daca nu sunt furate, iar eu se pare ca am fost unul din VIP-urile selectate Anyway, TM 75 XRV asta ca sa continui traditia, un RD03 ce l-am vandut unui prieten il inmatriculasem cu TM 65 XRV... Un mic upgrade, saua avea tapiteria cam obosita si era si arsa cu tigara intr-un loc. Asa ca am refacut-o in piele si asortata cu plasticaraia Am montat si varioscreen-ul. Desteapta inventie, nu mai imi da aerul in freza. Pe masura ce mai am noutati, voi posta aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Decembrie 1, 2007 Share Postat Decembrie 1, 2007 (editat) Unde gasesc si eu varioscreen? Multzumesc. Editat Decembrie 1, 2007 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Decembrie 22, 2007 Autor Share Postat Decembrie 22, 2007 Unde gasesc si eu varioscreen? Multzumesc. Touratech. La un moment dat exista un model si prin si prin cataloagele Louis/Polo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 fromooooooooos animal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free moto Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 S-o stapanesti sanatos! ma, nu se mai fac motoare ca pe vremuri .... Motorul omulu e ff fain, in viitor ma bate gandu sa-mi iau si eu o Honditza Transalp, poate ma sfatuiesti care sint modelele cele mai bune, (stiu ca ai postat si pe alt topic si mi-a placut ce zici), ca si ani si nu numai... Asfalt uscat! --- Mesaj completat în 22 Mar 2008 19:18 ------------- La bord 21k km, total 65k km Fain motoru', sa-l stapinesti sanatos, fara probleme, l-ai luat bine, km nu sint ff multi, imi place...poate in viitor imi iau si eu un Transalp, vreau sa fac niste ture prin tara si nu numai... Bafta multa si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate