mihai_prd Postat Noiembrie 12, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2004 Bai Klaule, la mine in garaj, asa ca nu a innebunit lupu' Blackule, ma stiu cu Klaus, intr-o jumate de ora ma duc sa beau o bere cu nebunu( a se citi geniu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 12, 2004 Share Postat Noiembrie 12, 2004 Vaidecapumeu , ca daca mai beau si cu tine mam dat dracu, sunt chiaun rau de aseara din rockoteka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Rockoteka in Pitesti??? wow! .....rock in tzara manelelor. ....merita vazut!hehehehehe B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Lupule,sa ne anunti cand iti vine vulkanu"!poate faci si o poza.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 Rockoteka in Pitesti??? wow! .....rock in tzara manelelor. ....merita vazut!hehehehehe B. A fost de cand ma stiu rockoteka in Pitesti dar cu ceva pauze intre ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 A fost de cand ma stiu rockoteka in Pitesti dar cu ceva pauze intre ani. chiar si eu am auzit de rockoteca aia cind eram in tara dar nam ajuns sa o vad..... cind mai eram in tara auzisem ca este una si in craiova???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 (editat) Te felicit pt alegerea facuta. Eu sunt posesorul unui VN750 si sunt f. multumit de el... mai are el cateva chichitze dar astea sunt inerent.. in rest e stabil, f manevrabil.. si greu fiule.. aproape ca o nipra de greu. Cel ma bun lucru este cardanul.. prietenii stiu de ce Sper sa ne vedem in primavara la o tura.. PS te luam noi in clubul nostru... inscrie-te pe lista de discutii a posesorilor de vn750 de pe yahoo, e foarte instructiva.. o gramada de tipuri tehnice si decorative utile.. majoritatea baietilor sunt din state dar sunt foarte saritori Editat Noiembrie 13, 2004 de theBD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 13, 2004 Share Postat Noiembrie 13, 2004 date tehnice... are 68cp, cuplu 66Nm la 6000 ture... iar acu citesc din talon : 168km/h viteza constructiva 850mm latime 2500 lungime si 1540 inaltime 230kg gol 416kg sarcina maxima 2 axe, 2 locuri.. si e motocicleta model solo ) altceva daca mai vreti.. by request Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 14, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2004 Nu vreau sa intru in Roadhogs Ii stiu pe majoritatea membrilor Motorul l-ai cumparat de la RaduTheOne? Neamtu mi-a zis ca are 50 CP(poate este limitat) Daca e vremea frumoasa poate ne vede miercuri la Arc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 (editat) nu stiu cat de comod o sa fie condusul, tinand cont de faptul ca sunt cam scund 1.71.cm si e si cam greu!) Dacă nu ţi se pare suficient de confortabil, dă-mi-l mie... Ţi-l dresez eu... Editat Noiembrie 14, 2004 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 ( nu stiu cat de comod o sa fie condusul, tinand cont de faptul ca sunt cam scund 1.71.cm si e si cam greu!) Eu iti zic ca totul se invata cu practica...citeva ore conducindul ...te vei obisnui cu greutatea lui si mobilitatea motorului... Uite itit dau un exemplu am aici in barcelona o prietena ce are 160 inaltime si vreo 65 kg..... primul motor care la condus a fost un dragstar de 650cc si mergea si cu mine de pachet si nu avea problema...si motorul era destul de greu....dupa un an ce a avut dragstarul la vindut , sia luat un harley de 1400cc un dyna glide si nici acum nu are nici o problema cu condusul cu totul ca acum este si mai greu motorul ..........Asa ca nuti fa probleme...daca o fata a putut sa mearga cu un dragstar si acum cu un harley....sigur te vei obisnui si tu cu el bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 14, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2004 Kali nu a citat in mod corect! Era vorba despre ghidonul in T-bar, care este cam in fata si ma cam tine cu mainile lungite bine, astfel ca mi-am exprimat temerea ca ar fi greu condusul cu acest tip de ghidon! Nu imi este frica de greutatea Vulcanului propriu-zisa(daca ridic eu Nipra, oi ridica si Vulcanul) si de mobil ar fi bine sa fie, ca doar nu o fi vreo comunista ruginita! Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Diseara pun poze cu Kawa--arata bine in poze, e un pic modificat(l-as fi vrut mai clasic)! Nu pot sa pu deocamdata poze cu motorul ca au dimensiuni mari si pana le fac resize mai dureaza! poate merg asa pozele cu Kawa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 (editat) Sau asa poate? Nu vrea! Aveti rabdare pana diseara! Are super crom! Editat Noiembrie 15, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christianne Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christianne Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 mihai sper ca nu te superi ca ti-am pus eu poza pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 (editat) Nu ma supar deloc---sarumana Cam asta ar fi Vulcanul in cauza, eu zic ca e super---macar ca o sa fie al meu! Ia ca mai am si eu o poza cropita! Editat Noiembrie 15, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 15, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 Frumoasa motoreta! Da, este cea cumparata de la Radu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 (editat) Inca o poza Editat Noiembrie 16, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 Si inca una si ma duc ... sa beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 19, 2004 Share Postat Noiembrie 19, 2004 Hai salut!Mda,dragutz motoru'...Da'bordu' unde-i?Ka asta era unu' din punctele tari ale Vulcanului-iar cu ghidonu'ala nu stiu cum o sa faci mai ales printre masini (nu te mai bagi tu pina in fata...)Oricum,poti sa-l modifici,d'aia e custom-stii ka o s-o modific nitzel si eu pe-a mea...Poate mai prindem ceva vreme buna,sa vii si tu cu ea la Arc,macar ka TREBUIE udata! DARIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 no,o venit vulkanu au ba? B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 cum zicea si "darian",piese de kawa pe www.ebay.com sau pe www.buykawasaki.com B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 oricum modelul nu a suferit modificari din anul 1987 si piese se gasesc din belsug PS Bani sa ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate