Axa cu Scame Postat Noiembrie 20, 2004 Share Postat Noiembrie 20, 2004 Felicitari Lupule ! Te asteptam calare pe aratare sa o uzi ..Inca unul care scapa de comunista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 A venit Vulkanul si de vreo 3 zile ma dau cu el, da am inghetat pe el in 300 de metri! Doamne , ce cuplu are!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 Acu tre' sa ma apuc sa-l modific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 24, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 24, 2004 O sa-i schimb ghidonul:e prea mare pt. mine si nu pot sa intorc cu el(daca neamtu o mfi fost vreo huiduma de om, normal ca nu-l deranja), saua (vreau una originala de Vulkan) si aripa spate cu tot cu stop! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 Bravo,sa-l stapanesti sanatos....! Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Noiembrie 25, 2004 Share Postat Noiembrie 25, 2004 la sha poate ne kombinam ca io vreau sa imi iau un corbin de pe net asa ca o sa o vand pe cea originala care e in stare f buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 26, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2004 Hai ca vorbim de sa, ca sunt interesat In week-end vii sa vezi Vulkanu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 theBD,pune si tu poza cu motoru tau...... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Noiembrie 26, 2004 Admin Share Postat Noiembrie 26, 2004 Iar despre ghidon putem discuta daca te tenteaza sa-l dai.. Suna-ma sau da-mi un mesaj pe privat daca te intereseaza.. 0722/625.710 LUIGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 26, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2004 Uite asta e motorul lui The B-D(Dragos) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 pai e za seim cu ata,nu?frumusica. a ta la cati bani ai luat-o din germa?lupule. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2004 Inmatricularea pe leasing m-a facut sa nu-i mai platesc vama, dar oricum m-a dus la 2000 si cateva sute euro, cu tot cu comisioane ,spagi, si alte alea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 28, 2004 Share Postat Noiembrie 28, 2004 Inmatricularea pe leasing m-a facut sa nu-i mai platesc vama, dar oricum m-a dus la 2000 si cateva sute euro, cu tot cu comisioane ,spagi, si alte alea! Ai dat tu spagi ??? Cui??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 28, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2004 Eu sa dau? (eu...hmm...hmm..) A dat la Vama cel care a adus-o din Germania! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
araya Postat Decembrie 4, 2004 Share Postat Decembrie 4, 2004 dealer de kawa esxista in bucuresti la mario plaza si din cate am auzit eu au si service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 5, 2004 Autor Share Postat Decembrie 5, 2004 Araya, deşi îmi doresc să fiu contrazis nu cred că cei de la United Motors se pot ridica la pretenţia de dealer Kawa, poate doar vânzători ambulatorii ai mărcii! Pentru comparaţie reprezentaţii Honda:Intermotorcycle, şi fără a vrea să le fac reclamă! Baftă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redplanet Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Domnu', cand te dai cu motoreta pe sosea? Hai ca mi-am terminat Iju de reparat si poate facem o liniuta....:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adryandaniel Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 AM SI EU O INTREBARE DAK NU DERANJEZ! DAK DAU DE CARNET CATEGORIA A1 (AM 16 ANI) LA 18 ANI MAI DAU VREUN EXAMEN PT CARNET DE CATEGORIA A? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Eşti complet offtopic, dar da - dai din nou examen pentru A. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 8, 2004 Autor Share Postat Decembrie 8, 2004 Domnu', cand te dai cu motoreta pe sosea? Lasă-mă că m-am dat sâmbătă şi am omorât un căţel(dobitocelul ala de căţel mi-a intrat direct sub roata faţă şi nu am mai putut face nimic) şi m-a costat un bulion să-i altul propietarei(mi s-a făcut milă când am văzut-o că plânge ca proasta, deşi lăsase animăluţu nesupravegheat pe stradă) aşa că până joi nu cred că mă mai dau cu Kawa poponeataând(m-a marcat)! Joi îmi vin numerele! Poate am timp şi vin mâine pe la Arc! Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 8, 2004 Autor Share Postat Decembrie 8, 2004 Hai ca mi-am terminat Iju de reparat si poate facem o liniuta....:-) Crezi că te ţine? Mă provoci să ne dăm cu Bine mă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 8, 2004 Autor Share Postat Decembrie 8, 2004 aşa că până joi nu cred că mă mai dau cu Kawa poponeataând ALOOOO,domnii administratori, cuvântul kurând nu tre să apară ca poponeaţăând! Prea multă pudibonderie duce la prostie! Baftă...la gramatică! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 Just for check: curand poponeata and Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 8, 2004 Autor Share Postat Decembrie 8, 2004 (editat) poponeataând ---ia sa vedem Radule mere acum just for check Radule ,la tine merge la mine ba! Îmi apare tot prostia asta de poponeaţaând când scriu adverbul kurând---cuvântul începe cu litera "c"! Spelling grammar! Editat Decembrie 8, 2004 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate