tud0r Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 mare pacat ca nu am avut azi ceva aparat sa fac poze din iesirea mea ) da cine shtie ..poate maine .. poimaine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 mare pacat ca nu am avut azi ceva aparat sa fac poze din iesirea mea ) da cine shtie ..poate maine .. poimaine tu nu ai avut aparat? si cu ce ai fost? cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 o iesit si el cu bicicleta pana la piata si`napoi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 o iesit si el cu bicicleta pana la piata si`napoi ... Noi incercam sa-l necajim pe Tud0r, dar as putea pune pariu ca deja si-a luat alt motor . Am auzit eu ceva sunet de fazer pe bulevard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 Noi incercam sa-l necajim pe Tud0r, dar as putea pune pariu ca deja si-a luat alt motor .Am auzit eu ceva sunet de fazer pe bulevard Ai auzit bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 =)) asa . .noaptea mai mult so auzit dar decent ..sa nu trezeasca polutia .. ma care aveti cunojtintze la RAR ca numa marti mo programat .. si tot marti primesc si permisu dar mno ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 (editat) Tudor chiar ti`as dori sa ai polutii in fiecare noapte yo am avut relatii pacolo dar din pacate nu mai se poate nimic dak nici pe mine nu m`am mai putut rezolva Editat Aprilie 23, 2008 de repsol_honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 eu am erectii ) ..polutii ...poate tu =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 bine gata ajunge k imediat sar astia pe noi k umplem topicu de prostii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 23, 2008 Share Postat Aprilie 23, 2008 iote scartZ .. nu se supara ei ca jtiu ca suntem copii si ne place sa ne jucam =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 iote scartZ .. nu se supara ei ca jtiu ca suntem copii si ne place sa ne jucam =)) DA da pt copii ca voi s inventat topicul DISCUTII DESPRE ORICE !!! JUCATI VA ACOLO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 poza de ieri dulau si mirce hoho au mai multe puneti le Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 poza de ieridulau si mirce hoho au mai multe puneti le Eu nu am alte poze. Manu are mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 weekend super in Kiskunmajsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Aprilie 29, 2008 Share Postat Aprilie 29, 2008 Bine,bine uite aici Oameni pe care Bucu' i fericiiiiiiiiii priviti ce fete happy auu Un pit stop la PecoAleck data viitoare primesti si.............. bon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Eeeiii! Fain! Ieri am iesit la pizza cu Aleck, jtiu ca ati fost la el Nu ma duceti cu voi niciodata, asa ca am calatorit 400 km ca sa fiu dusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Eeeiii! Fain! Ieri am iesit la pizza cu Aleck, jtiu ca ati fost la el Nu ma duceti cu voi niciodata, asa ca am calatorit 400 km ca sa fiu dusa pfff ... nem igaz / nu-i adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 aaaaaaaaaaaa Zozo tu esti exceptieeeee pfff ... nem igaz / nu-i adevarat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Bine,bine uite aici Oameni pe care Bucu' i fericiiiiiiiiii priviti ce fete happy auu Un pit stop la PecoAleck data viitoare primesti si.............. bon Frumos!! A cui a fost K1200RS-ul? A fost cu voi? Ceva gropi, denivelari noi pe ruta Oradea Negreni ? Ah am fost tare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Cu F 650 gs nu simti nici o groapa! Frumos!!A cui a fost K1200RS-ul? A fost cu voi? Ceva gropi, denivelari noi pe ruta Oradea Negreni ? Ah am fost tare rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 30, 2008 Share Postat Aprilie 30, 2008 Bine,bine uite aici Oameni pe care Bucu' i fericiiiiiiiiii priviti ce fete happy auu Un pit stop la PecoAleck data viitoare primesti si.............. bon cd cd amu vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 1, 2008 Share Postat Mai 1, 2008 (editat) sal,aici aveti primele poze din iesirea de 1 mai,din pacate eu nu particip ca am alte planuri dar am fost sa-i intimpin pe restu Editat Mai 1, 2008 de raita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 inceput promitator ... cu ambreiaj sau numa din acceleratie ai bagat wheelie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Mai 2, 2008 Share Postat Mai 2, 2008 aia`i da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate