Bucu' Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 eu stiam ca esti la work asa mi-ai zis vineri luni - vineri 09.00-17.30 sambata 09.00-13.30 cd ati mers parca era 14.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 luni - vineri 09.00-17.30sambata 09.00-13.30 cd ati mers parca era 14.30 stai linistit, k nici pe mine nu m-au sunat....... acuma si tu, nu intelegi? Poate s-a dorit o chestie mai intima, mai intre prieteni, fara amici sau cunoscutzi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 stai linistit, k nici pe mine nu m-au sunat....... acuma si tu, nu intelegi? Poate s-a dorit o chestie mai intima, mai intre prieteni, fara amici sau cunoscutzi..... Bucu'... merem azi la o tura? Mai asa, instant! Da' shhh... vezi sa nu afle gixxxu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Bucu'... merem azi la o tura? Mai asa, instant! Da' shhh... vezi sa nu afle gixxxu' N-ajung oricum la timp in Oradea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 N-ajung oricum la timp in Oradea... Bai...celalalt gixx. Fi-v-ar gixerele ale naibii! De ce naiba v-ati mai pus ma nicku' asta daca tot n-aveti gix? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grrr Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 gixxer superstar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 gixxer superstar Normal!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Normal!!! Ms...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 14, 2008 Autor Share Postat Iulie 14, 2008 Si ca sa ma fac si eu putin de ras, karaoke la Ursu (Bucuresti): Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 stai linistit, k nici pe mine nu m-au sunat....... acuma si tu, nu intelegi? Poate s-a dorit o chestie mai intima, mai intre prieteni, fara amici sau cunoscutzi..... vlade noi am iesit calare pe motoare... ia si tu un bike si hai. bucu ne-am obisnuit ca atunci cand esti liber ne asteptam la sms de la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 vlade noi am iesit calare pe motoare... ia si tu un bike si hai. bucu ne-am obisnuit ca atunci cand esti liber ne asteptam la sms de la tine nu mai dau decat la cei din grupul meu sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 vlade noi am iesit calare pe motoare... ia si tu un bike si hai. dah, poate asa trebuia sa zic si eu cand n-aveai carnet , nu sa fac 3000km cu stresu in spate , dar nah, ce sa faci asa invatza omul..... dar nu ma supar pe tine, esti prietenul nostru. numa remember, always be a team player. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 (editat) hai mah ofticosilor... oricum bucu tu nu veneai atunci ca a zis mircea ca ne-ai vazut cand noi plecam spre clujului. dah, poate asa trebuia sa zic si eu cand n-aveai carnet , nu sa fac 3000km cu stresu in spate , dar nah, ce sa faci asa invatza omul..... dar nu ma supar pe tine, esti prietenul nostru. numa remember, always be a team player. ehhh stres .... nu a fost misto pe cbr? Editat Iulie 14, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 de la paintball gherila echipandu-se Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 ehhh stres .... nu a fost misto pe cbr? sincer, prefer sa merg singur pe motor, si cred ca si tu la fel. diferenta e ca mie imi parea rau sa te vad mergand acasa de fiecare data cand se pleca undeva. dar, erau alte vremuri, alti oameni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 eu ti-am zis sa vi si la mine in spate dar nu vrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 M-am hotarat intr`o zi sa ma bucur de drumul de intoarcere de la mare si sa fac niscaiva poze .. am avut noroc sa dau peste o "tanti" binevoitoare care sa ma includa in cadru ca-n rest ..prea multe posibile fotografii...este vreme oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ai mai slabit mah ... ce dreq nu`ti dau aia de mancare pacolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 e cald bai nene ..mancare este din belsug..la fel si bautura...doar e hotel de 5 stele ) dar ce shtii tu care dormi sub pod Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 asa`i cum zici tu ... so schimbat vremurile de cand ai plecat tu ... nu toti isi permit in grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 asa`i cum zici tu ... so schimbat vremurile de cand ai plecat tu ... nu toti isi permit in grecia Ooo nu iara chat ..,,Doar poze, fara OT-uri pls. '', Scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Ooo nu iara chat ..,,Doar poze, fara OT-uri pls. '', Scuze de off topic poftim poze stefan! ehhehe dupa schimb de ulei. io nu dorm! io?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 poze de ieri ... http://www.youtube.com/watch?v=F1WWOhcCmN8 si un filmulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) poftim poze stefan! ehhehe dupa schimb de ulei. io nu dorm! io?? E foarte frumoasa....e motocicleta mea preferata...sa o folosesti fara nici un fel de incident Editat Iulie 19, 2008 de nichos_miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 (editat) inca cateva ... Editat Iulie 19, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate