BMW RIDER Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Am primit pozele de la nunta!!!! Din cele 770 pun cateva si aici. Sper sa va placa. Restul pozelor o sa puteti vedea vineri pe Ibsen! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Am primit pozele de la nunta!!!!Din cele 770 pun cateva si aici. Sper sa va placa. Restul pozelor o sa puteti vedea vineri pe Ibsen! faine poze! de abia astept sa le vad pe restul! oare cine dansa pe jos in fata miresei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 7, 2008 Share Postat August 7, 2008 (editat) iesire azi la sens ...scurta Editat August 7, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 super poze bmw rider CASA DE PIATA! sanatate si numai FERICIRE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Am primit pozele de la nunta!!!!Din cele 770 pun cateva si aici. Sper sa va placa. Restul pozelor o sa puteti vedea vineri pe Ibsen! Felicitari, si casa de piatra!! Foarte reusite pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Am montat crash-bar-le. Ce ziceti? Cum arata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 din fata parerea mea k nu arata fain... da lasa`le k rau nu o sa`ti pice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat August 10, 2008 Share Postat August 10, 2008 adevarul e ca nu am pus pt design. rolul lor este protectia!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata Dan Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 adevarul e ca nu am pus pt design. rolul lor este protectia!!! subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 ne`ai intrebat cum arata si eu mi`am zis parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 la mare la soare ..defapt pe`nserate p.s.: Cezar vezi ce mare e Jiu`n Craiova ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 nu comentez k iara sare Manu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Am montat crash-bar-le. Ce ziceti? Cum arata? treaba buna in special la Boxere ! sunt iesite mult inafara si se simte nevoia lor, dupa mine fabricantul ar trebuii sa scoata asa motorul din fabrica, gusturile apoi se discuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 nu comentez k iara sare Manu ma` tu ai atitudien de "rex" ..culcat !!! ...shezi !! da labutza !!! ...braaavvooo...cand vin ai un os Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 nimeni , nimica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 poze de vacanta http://raitamarius.hi5.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Poze din week-endul asta de la Ketsckemet Air Show, cel mai mare miting aviatic din partea asta a Europei. Stiu ca nu este motociclism, dar mai stiu ca multi bikeri sunt pasionati si de aviatie Va recomand din suflet sa mergeti anul viitor, este o experienta coplesitoare, felicitari ungurilor care au organizat impecabil, TOTUL a fost la SUPERLATIV !!! Vedetele absolute au fost Frecce tricolori echipa de aviatie aerobatica a Italiei( -magnifici) A fost superb, sper ca data viitoare sa mergem mai multi, pe motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Daca aproape toti ati plecat prin alte tari... noi am plecat la noi la Pestera Scarisoara! De data asta am iesit cu fostul instructor moto si auto a lui Clau, Ciobanu de la Santa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 hehehe de mult nu l-am vazut pe Emil! ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Sambata - 16.08.2008 Lazareni RIP Astept pozele altora & inregistrarea (by aparat Lajos, inregistrator: Miki) Editat August 18, 2008 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 excursie la Brno in Cehia la MOTOGP.... total peste 1500km.... vreme 70% rea... restul buna am plecat de vineri dimineata, si am ajuns acolo dupa pranz.ne-a prins ploaia acolo ... a plouat de a rupt.. toti uzi pana la piele am campat, destul de scump pe 4 zile 60 de euro.ne-am intalnit cu alta gasca cu care am vb eu pe forum si asa ne-am strans cativa.Baieti de nota zece plus... noi am avut biletele cele mai ieftine pt gp... dar am avut norocul si sansa ca in campusul de vis a vis sa fie cineva care a reusit sa ne faca rost de passuri.si asa am reusit sa intram la boxe ... am fost furat de peisaj acolo, deoarece pilotii, ingineri etc... toti erau acolo si se plimbau pe langa tine.ca sa nu ma mai intind atata.... a meritat excursia... senzatia e suprema cand vezi cum trec motoarele alea pe langa tine, cum suna si cum intra in curbe cu peste 150km. urletul motoarelor e 10% din cum se aude la tv.efectiv se simte in pamant vibratile de la urletul motoarelor. ne auzim cu bine dupa ce vin din grecia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 frumos bv voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 si de la mine poze de la brno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 bro` tu luasi toate fetilii la rand putine poze de pe circuit la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate