P T R Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 pics deja imi este dor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) super fain...o sa incerc si eu cu cb-ul cand ii gata in curbe cum fac aia Editat August 20, 2008 de SERGIU81 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 bro` tu luasi toate fetilii la rand putine poze de pe circuit la tine am si cu circuitul dar astea au fost la indemana o sa pun si cu circuitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Startul filmat de un Neamt(Acolo un bilet era cateva sute de euro!!!) http://www.youtube.com/watch?v=QcyaueWbdeY Stoner si rossi trecand pe langa noi Editat August 20, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 pacat ca nu ati fost tot sejurul lasa la baloton nu va iertam prezenta obligatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) Si daac tot e la moda cateva poze din Insula Creta unde uaia si cu mine ne-am plimbat ultiam saptamana ...pun cateva la repezeala urmand ca la revenirea in tzara ( prin septembrie candva ) sa selectez si sa le aranjez asa frumos toate pozele cu prezentare & shit ..momentan astea..urmand peste cateva zile sa inceapa plimbarea mai mare si bungeee jumpig...si mai multe chestii ..nu am prins momentul dar se vede [uzderia de motoare la ieshirea de pe vapor..multe cu numere de Italia si inca un lucru interesant..pe continent..in atena nuse saluta nimeni ..pe insula care are vreo 400 km de la un cap la altu ne salutam ca acasa enjoy ! p.s.: am citit si eu acuma desrep accidentele si ce se mai intampla prin tzara...imi este scarba si desi la intoarcere am ales ca tzara de tranzit Bulgarai parca mai scarba m`i de Romania .. Editat August 20, 2008 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) am pus pozele aici ... site'u meu Editat August 21, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Si cateva poze de la intrunirea de la Zetea ( Odorheiul Secuiesc ), Lacul Rosu, Cheile Bicazului pe care abia acum am reusit sa le postez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 In Memoriam Alin Alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 (editat) wrong topic editat Editat August 26, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 mai traiesti luci???? mai da un semn te iau pasager dc nu ai cu ce te da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 mai traiesti luci????mai da un semn te iau pasager dc nu ai cu ce te da Se da ma! Pe WoW probabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 mai iar ii chat merci asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 mai traiesti luci????mai da un semn te iau pasager dc nu ai cu ce te da Se da ma! Pe WoW probabil... Da ma, totu ie bine si frumos, las ca ne vedem in curind...pasager nu vin ma, maxim pina la garaj ffs, stiti bine ca mi-e frica sa stau in spate rofl De dat ma dau pe beri ma Aleck, repede tu cu WoW-u' tau . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 go on Discutii... N00BS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 go on Discutii... N00BS L2P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 L2P muta`te pe discutii... si tradu si pe limba mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) muta`te pe discutii... si tradu si pe limba mea OMFG! Learn to play Editat August 27, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 luci man? ce drek au astia cu tine??? hai te bagi maine la o tura (ca lucra femeia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) luci man?ce drek au astia cu tine??? hai te bagi maine la o tura (ca lucra femeia ) Oamenii e rai, maica .... Vb pe mess sau tel. Editat August 30, 2008 de Luc_zxr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nichos_miki Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 am uitat ca am cv poze cand am fost la inmormantare acolo in Lazareni......mam gandit sa le pun pote va mai uitati peste ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 prima si cred ca ulima poza pusa de mine de forum(de fapt singura facuta de cineva si ceruta) cum am zis nu avem bani de aparat foto.la Baia Mare la liniutze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 faina Agusta aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Nici HONDA din spate nu ii rea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 mercy mercy....agusta f750s din2001 merge de rupe dar si itzi rupe spatele dupa 200 de km....honda cbr 1100 xx de vanzare....3700 sau3600 si ii a oricui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate