cristian8214 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Iesirea de Sambata: Arieseni... Turda...Cluj.Frumos dar nu chiar asa cum m-am asteptat din cauza grabei.... Traseu cu peisaje superbe si multe curbe Sa mai adaug si eu cateva poze de la tura si asteptam si pe Cristina sa le adauge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 A plouat la greu......nu stefan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ce zambaret e art vi sambata la intalnire? hai ca dau o bere ... fara alchool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 ce zambaret e art vi sambata la intalnire? hai ca dau o bere ... fara alchool Sambata intalnire....?unde?mancare este? Sper ca nu iti place de mine? pac pac! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
01-BPM Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Traseu cu peisaje superbe si multe curbe Sa mai adaug si eu cateva poze de la tura si asteptam si pe Cristina sa le adauge foarte tare frate noroc cu vremea buna super traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 (editat) poze nu mai am rabdare sa postez... asa ca am facut un fel de album pe net cu poze din iesiri, de acum in colo am sa le postez acolo http://picasaweb.google.com/FAM.BORZ Editat Mai 15, 2009 de JUPANA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 16, 2009 Share Postat Mai 16, 2009 poze de azi oradea-valea lui mihai-debrecen-oradea la valea lui mihai tiganie,zgomot mult si praf.drumul a fost destul de rau vre-o 40 de km apoi inainte de valea lui mihai e o portiune super.drum bun curbe etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Florica Sfeter Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 ce so intamplat la Mirceeeee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 portiunea buna de drum e intre sacuieni si tarcea,vreo 10 kilometri super,asfalt bun,lat,curbe si diferente de nivel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 ce so intamplat la Mirceeeee? s-a fisurat un furtun de la sistemul de racire, nimic complicat, chestii care se mai intampla cand e foarte cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 cateva poze din iesirea in Eger: cetate, priveliste oras, statui, biserici, etc. spor la vizionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 cateva poze din iesirea in Eger: cetate, priveliste oras, statui, biserici, etc. spor la vizionat Peste 2 sapt. daca mai mergi , ma bag si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Mai 19, 2009 Share Postat Mai 19, 2009 fain la eger acolo .. arata bine ar merge de`un drum .. numa ca peste 2 saptamani deja is programat ... eventual peste vreo 3 ? cati km sunt pana acolo ? nu vreau ceva foarte lung ca mii greu la drum lung ... toate dor ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 poze de azi... oradea -gyula- salonta-oradea drum bun,hamburger bun,lume buna. pana intri in romanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Vineri - sambata Debrecen-Nyiregyhaza-Tokaj-Szerencs Drum foarte frumos cu drumuri excelente trafic bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 scuze de off-topic dar ai uitat sa aprinzi farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 (editat) dar ce meloedie frumoasa.Reflekt -need to feel loved. Cu mesaj ascuns: Come catch me ) A 2-a cum se numeste? ps: frumos. Editat Mai 25, 2009 de Zurby2fast Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 scuze de off-topic dar ai uitat sa aprinzi farul imi era ars... ieri l-am schimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Si din "poze din iesirile oradenilor" faceti chat deja??? FAIN.... Pt ce este discutii despre ori ce??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 iesire Oradea -Coada Lacului off road Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Astazi la Debrecin la Test drive Honda impreuna cu Cris.alfa! Suuperrr motociclete... si un test lung de 10 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 Azi intalnire fete motocicliste si nu numai la Hajduboszormeny cu o iesire la Hortobagy si mare ploaie dupa masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 poza din iesirea de azi... de la salard.Fanii Rossi sunt peste tot... ca sa nu mai zic de replica f4i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdanelu Postat Iulie 11, 2009 Share Postat Iulie 11, 2009 tare poza merita sa o pui la semnatura langa cealalta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate