Bucu' Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) inceput promitator ... cu ambreiaj sau numa din acceleratie ai bagat wheelie? din gas din ambreaj inca mi tarsa poza am pus o ca tot schimbam la avatar si mie imi arata ca nu s- a schimbat si am incercat sa o pun de pe site. Editat Mai 3, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 uita aicea 2 filmulete in care te invata cum sa faci un wheelie numa cu acceleratia si folosind si ambreiaj uita`te k merita http://www.youtube.com/watch?v=jqqVJmsF6hU...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 uita aicea 2 filmulete in care te invata cum sa faci un wheelie numa cu acceleratia si folosind si ambreiaj uita`te k merita http://www.youtube.com/watch?v=jqqVJmsF6hU...feature=related ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Iesirea din 1 mai...mers organizat,cazare buna,gasca de gasca.... nici un incident...ce mai .. iesirea ideala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 super ... bravo voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Iesirea din 1 mai...mers organizat,cazare buna,gasca de gasca.... nici un incident...ce mai .. iesirea ideala.... o fost bun bograciul, petre?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Super faine pozele, si peisaje frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) ...defapt 1,2 si 3 Mai 2008 De Vanzare pe bune Editat Mai 4, 2008 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 faine poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Alte poze cu o sarbatorita(motorela), cu spartanul , primarul , bucatarul and company Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Numai la Remeti ati stat? Sau ati fost si la Cheile Turzii? Editat Mai 5, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Numai la Remeti ati stat? Sau ati fost si la Cheile Turzii? Remeti-Valea Draganului-Cheile Turzii-Valea Ariesului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Oradea-Remeti-Valea draganului- cheile turzii-Valea Ariesului-Remeti-Oradea La mine era exact 640 km traseul parcurs. Unii au mers pana la Berlin (Beius) prin Coada Lacului si Stana de Vale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsi_pittbull Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Iesirea din 1 mai...mers organizat,cazare buna,gasca de gasca.... nici un incident...ce mai .. iesirea ideala.... Super poze,pacat ca vremea n-a tinut cu voi,salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Oradea-Remeti-Valea draganului- cheile turzii-Valea Ariesului-Remeti-OradeaLa mine era exact 640 km traseul parcurs. Unii au mers pana la Berlin (Beius) prin Coada Lacului si Stana de Vale. Cei care ne-am intors din cheile turzii prin Valea Ariesului - Beius - Oradea am facut mai putini km. eu de exemplu am avut TOTAL 580 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Mai asteptam pozele si filmuletele de la Jupana!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Mai asteptam pozele si filmuletele de la Jupana!!!!! Si pe data viitoare cand ne intalnim (Vineri, probabil)...sa le puneti si voi pe un CD ... O sa aduc si eu Cd cu toate pozele facute de mine (si de Gixxer). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 pozele ca pozele dar sa vedeti inregistrarile... mai am un pic de lucru la ele dar am sa revin cu toate! eu nu pot sa le pun pe cd ca nu am acces la copiat pe cd la magazin. daca aveti un stik si aveti timp sa treceti pe la mine pe la magazin atunci le pot copia, asta e! paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 super fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 (editat) Cei care ne-am intors din cheile turzii prin Valea Ariesului - Beius - Oradea am facut mai putini km. eu de exemplu am avut TOTAL 580 km. Ai dat inapoi kilometrajul? Editat Mai 6, 2008 de kpax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 deocamdata poze, filmu maine, caut ceva muzica pe fundal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Pentru filmulete ar fi fain melodia asta: http://www.abbafiles.com/album-8991-95850.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 ÜÜÜ ... more pics ... primit de la baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 deocamdata poze, filmu maine, caut ceva muzica pe fundal poate imi zice si mie cineva reteta de la bograciu asta cu galuste ca io nu stiu numa ala cu cartofi ..... pe care l-am invatat tot de la un bihorean si mi-am si cumparat ceaun. :lol: P.S.io nu-s bihorean,ms anticipat sal, m-am intilnit azi 11 mai la negreni cu o trupa de bikeri din oradea,10 la numar,vreo 3 mai in virsta,camionagii din cite am inteles,printre altele vorbeau de alta trupa care a mers la suncuius tot vreo 10.Pacat ca vremea n-a tinut cu ei. Voi,pe unde ati mai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 (editat) Iesirea in Tinca a fost excelenta! :lol: Editat Mai 11, 2008 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate