BMW RIDER Postat Iulie 18, 2009 Share Postat Iulie 18, 2009 pozele de saptamana trecuta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
designerul Postat Iulie 20, 2009 Share Postat Iulie 20, 2009 Cateva poze de la intalnirea de la Gheorgheni. 17-19 iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Sibiu -Transfagarasan solo Sibiul e un oras frumos cu cel putin 5 ani in fata Oradei atat ca si aspect cat si civilizatie. Vineri seara concerte la Artmania Sambata Transfagarasan -Vidraru , plin de turisti peste tot dar... drumul mai ales de la Cabana Capra in jos spre Vidraru CATASTROFA !! rusinos plin de lume care isi rupe masinile pe acea bucata(50km) , te rogi sa ajungi odata la destinatie Avem o tara frumoasa si niste drumuri de caco. Transfagarasanul are asfalt bun dar in multe locuri exista nisip si asfalt dungat(asa a fost tras) si nu te poti inclina calumea pe curbe .... peisajul... MINUNAT ! Preturi pe masura la Balea Lac (un suc la juma 7lei) mici si manele. Cauciucul spate a fost masacrat pe Transfagarasan ajungand in Sibiu cu sarmele pe afara . Am filmat toata zona Alpina asa ca nu mai are rost sa mergeti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 La Nightwish n-ai stat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 La Nightwish n-ai stat? Da ultima poza ce trupa i ???!! Apropo est Off topic ! Asa sa nu fiu si eu Ce tare i zici ca i Viking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Scuze, am trecut rapid peste poze si mi-au scapat din vedere. Intrebasem ca stiam ca au cintat simbata(aveam si eu in plan sa merg numai pt ei dar au intervenit alte chestii) si tu ziceai de vineri . Cum au sunat? P.S. Mi se rupe de offtopic,are legatura cu pozele postate de tine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Iulie 22, 2009 Autor Share Postat Iulie 22, 2009 ... P.S. Mi se rupe de offtopic,are legatura cu pozele postate de tine . La mine nu are! Traiesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Bah nu puteai zie ceva?....faina om esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 (editat) Sibiu -Transfagarasan solo Sibiul e un oras frumos cu cel putin 5 ani in fata Oradei atat ca si aspect cat si civilizatie. Vineri seara concerte la Artmania Sambata Transfagarasan -Vidraru , plin de turisti peste tot dar... drumul mai ales de la Cabana Capra in jos spre Vidraru CATASTROFA !! rusinos plin de lume care isi rupe masinile pe acea bucata(50km) , te rogi sa ajungi odata la destinatie Avem o tara frumoasa si niste drumuri de caco. Transfagarasanul are asfalt bun dar in multe locuri exista nisip si asfalt dungat(asa a fost tras) si nu te poti inclina calumea pe curbe .... peisajul... MINUNAT ! Preturi pe masura la Balea Lac (un suc la juma 7lei) mici si manele. Cauciucul spate a fost masacrat pe Transfagarasan ajungand in Sibiu cu sarmele pe afara . Am filmat toata zona Alpina asa ca nu mai are rost sa mergeti Manu superbe poze , not a10 iesirea. te invidiez k : Editat Iulie 22, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dryw3r Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 inca de la gheorgheni,cheile bicazului,lacul bicaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Sibiu -Transfagarasan solo Sibiul e un oras frumos cu cel putin 5 ani in fata Oradei atat ca si aspect cat si civilizatie. Vineri seara concerte la Artmania Sambata Transfagarasan -Vidraru , plin de turisti peste tot dar... drumul mai ales de la Cabana Capra in jos spre Vidraru CATASTROFA !! rusinos plin de lume care isi rupe masinile pe acea bucata(50km) , te rogi sa ajungi odata la destinatie Avem o tara frumoasa si niste drumuri de caco. Transfagarasanul are asfalt bun dar in multe locuri exista nisip si asfalt dungat(asa a fost tras) si nu te poti inclina calumea pe curbe .... peisajul... MINUNAT ! Preturi pe masura la Balea Lac (un suc la juma 7lei) mici si manele. Cauciucul spate a fost masacrat pe Transfagarasan ajungand in Sibiu cu sarmele pe afara . Faina iesire, si de unul singur, hmmm, bvo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 Sibiu -Transfagarasan solo Sibiul e un oras frumos cu cel putin 5 ani in fata Oradei atat ca si aspect cat si civilizatie. Vineri seara concerte la Artmania Sambata Transfagarasan -Vidraru , plin de turisti peste tot dar... drumul mai ales de la Cabana Capra in jos spre Vidraru CATASTROFA !! rusinos plin de lume care isi rupe masinile pe acea bucata(50km) , te rogi sa ajungi odata la destinatie Avem o tara frumoasa si niste drumuri de caco. Transfagarasanul are asfalt bun dar in multe locuri exista nisip si asfalt dungat(asa a fost tras) si nu te poti inclina calumea pe curbe .... peisajul... MINUNAT ! Preturi pe masura la Balea Lac (un suc la juma 7lei) mici si manele. Cauciucul spate a fost masacrat pe Transfagarasan ajungand in Sibiu cu sarmele pe afara . Am filmat toata zona Alpina asa ca nu mai are rost sa mergeti FELICITARILE MELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Scuze, am trecut rapid peste poze si mi-au scapat din vedere. Intrebasem ca stiam ca au cintat simbata(aveam si eu in plan sa merg numai pt ei dar au intervenit alte chestii) si tu ziceai de vineri . Cum au sunat? P.S. Mi se rupe de offtopic,are legatura cu pozele postate de tine . ce o intervenit? wow ul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 (editat) Drumul 79A spre Varfuri ,tura de duminica trecuta Cateva Poze si....... clipul poate,poate va trezeste interes Clipul: enjoyyyy ! Va rog fara comentarii in acest topic Editat Iulie 28, 2009 de stefanbh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Am reusit sa fac Transfagarasanul in weekendul asta,pe urmatorul traseu:SAMBATA: Oradea-Deva(singur),Deva-Valea Oltului-Brezoi(cu colegul Lucian din Arad)Brezoi-Curtea de Arges-Balea Lac-Cartisoara (cu 10colegi din Arad care veneau de la intalnirea Transalpistilor) DUMINICA: Cartisoara-Sibiu-CopsaMica-Blaj(unde am facut o pauza de macat/scaldat la niste prieteni)-Turda-Arieseni-Oradea.In total 1006 km. Atasez niste poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 (editat) . Mesaj completat ieri am fost la Damis am pus XR-u'n duba si am bagat o tura bestiala prin paduri pozele ... nu se incarca! incerc acasa diseara Editat August 3, 2009 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Ultimele poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Ultimele poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumitrasrazvan Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Doar atat Jupane? Baga filmele alea cu care se lauda Dani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu borz Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Doar atat Jupane? Baga filmele alea cu care se lauda Dani... dodi, decoamdata numai cate-va poze... Editat August 7, 2009 de claudiu borz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 dodi, decoamdata numai cate-va poze... filmul LOST ii minciuna pe langa ce ati facut voi.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 (editat) Iesire de weekend cu cortul laTinca sambata duminica Editat August 10, 2009 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat August 12, 2009 Autor Share Postat August 12, 2009 Zurbaule! Ai mai slabit, sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat August 13, 2009 Share Postat August 13, 2009 Cei care ati fost cu mine la Tinca in weekendul trecut puteti viziona un filmulet aici: Sper sa va placa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat August 14, 2009 Share Postat August 14, 2009 fain de voi... la un moment dat ZURBAU sedea sangur in apa ... ca on bgibol hehehheeh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate