TAndi Postat August 16, 2009 Share Postat August 16, 2009 Am fost la intalnire in weekendul acesta din 15-17 la Tokaj unde au fost 1000 de motociclisti... A fost fain organizat, m-am distrat bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 20, 2009 Share Postat August 20, 2009 2-3 poze din iesirea dupa brno.. asa de relaxare padis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 2-3 poze din iesirea dupa brno.. asa de relaxare padis chiar ca e superba locatia! daca nu e secret unde ati fost?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 21, 2009 Share Postat August 21, 2009 glaveni langa padis. Mesaj completat La glavoi poza asta e chiar tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_horica Postat August 22, 2009 Share Postat August 22, 2009 SUBSCRIU - CEA MAI SALBATICA SI FRUMOASA ZONA DIN APUSENI! PADIS (GLAVOI)!!! EU MA LUPTAM SI CU URSU(L-S) Mesaj completat LUNCA VISAGULUI - BARAJUL DRAGANULUI DUPA HUEDIN LA DRAPTA...FOARTE FRUMOASA ZONA...CAZARE DEOSEBITA SI IEFTINA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 SUBSCRIU - CEA MAI SALBATICA SI FRUMOASA ZONA DIN APUSENI! PADIS (GLAVOI)!!! EU MA LUPTAM SI CU URSU(L-S) Mesaj completat LUNCA VISAGULUI - BARAJUL DRAGANULUI DUPA HUEDIN LA DRAPTA...FOARTE FRUMOASA ZONA...CAZARE DEOSEBITA SI IEFTINA Fain baieti,doar ca am un mic comentariu offtopic care nu vi se adreseaza voua,daca umblati mult prin zona respectiva o sa intelegeti ceea ce voi scrie mai jos: Este intradevar o zona salbatica,plina de salbaticiuni:manelisti,cocalari,betivi,figuranti,slapari,aglomeratie,paltonari cu garaje pe post de corturi,gunoaie(multumim primaritei din Pietroasa pt. ca ridica gunoiul saptamanal)etc.Asta e salbaticie romaneasca.Anul asta am hotarat sa nu mai urc la Cornel decat in luna mai si/sau septembrie-octombrie cand tata spuma turismului romanesc leneveste in fata televizorului. Mai bine urc intr-un tramvai la ora 14 decat sa merg in plin sezon in Glavoi,gasesti aceleasi lucruri enumerate mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 (editat) Subscriu! Cat despre cornel... Si cu asta am zis tot :))))) Editat August 28, 2009 de Pauliee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat August 28, 2009 Share Postat August 28, 2009 Subscriu!Cat despre cornel... Si cu asta am zis tot :D)))) Eheiii clipe de neuitat,tu stii cum e sa cauti carul mare pe cer in august la 7 dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pauliee Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 Pai il tot cauti...daca nu il gasesti,inseamna ca n-ai baut destul ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat August 29, 2009 Share Postat August 29, 2009 (editat) Iesire reusita la Diosig defilare reusita ... Editat August 29, 2009 de TAndi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 Zilele Diosigului, 29.08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i.bod Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 Iesirea de sambata, pe traseul Oradea-Arieseni-Turda-Cluj-Oradea. 440km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
queen Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ciau baietii.. m`am uitat la aproape toate pozele de aici si sunt foarte tari..abia astept sa fac si eu parte din grupul gupul vostru...binenteles asta daca se poate.. ...ah..si daca vreodata aveti nevoie de o pasagera..aici sunt :">.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Zilele Diosigului, 29.08 liniute fara casca la diosig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ciau baietii.. m`am uitat la aproape toate pozele de aici si sunt foarte tari..abia astept sa fac si eu parte din grupul gupul vostru...binenteles asta daca se poate.. ...ah..si daca vreodata aveti nevoie de o pasagera..aici sunt :">.... Bine ai venit ! , incearca sa respecti pe cat posibil topicurile ...sa nu facem varza mai mare decat e Ca pasagera trebuie sa ai echipament...minimul o casca. Dc vrei sa raspunzi la un anumit post , de exemplul acesta(care este off topic) da click pe quote(dreapta jos) , se va face rosu apoi mergi sa zicem in topicul Discutii despre orice si dai reply.....postul cu inserat cu quote va aparea introdus acolo. Urmareste topicul Intalnirea de Vineri , unii dintre noi(dp forum) ne intalnim vineri seara la un suc si o poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 (editat) liniute fara casca la diosig? :P P.S.: sper ca ti-a venit somnul pana la urma dupa ce ai vazut faza de la Diosig. Editat Septembrie 2, 2009 de zozo88 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 T-Andi, Zozo, TriluliluL, Norbi, Katika si toti care au fost la Diosig, va multumesc pentru invitatie, m-am simtit foarte bine cu voi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso_by_sec Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Multumiri tuturor bihorenilor care ne-au onorat cu prezenta la MMC BIKER'S PARTY II. ! In speranta ca v-ati simtit bine va asteptam si la anul la editia a III-a ! video; MMC BIKER'S PARTY 2009 part III press "HQ" in youtube player foto AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IBU Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 Multumiri tuturor bihorenilor care ne-au onorat cu prezenta la MMC BIKER'S PARTY II. ! In speranta ca v-ati simtit bine va asteptam si la anul la editia a III-a !video; MMC BIKER'S PARTY 2009 part III press "HQ" in youtube player foto AICI SUPER TARE ! Pacat ca nu am fost ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 poza de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 stefane,baga pozele alea si/sau filmarile aici sau pe mess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 13, 2009 Share Postat Septembrie 13, 2009 Scurta iesire azi,solo:Oradea-Arieseni-Rosia Montana(din pacate era deja inchis la Minele Romane)Buru-Remetea-Baisoara-Gilau-Negreni-Oradea.Am avut 2 reprize de ploaie si am facut putin peste 400 de km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 (editat) Scurta iesire azi,solo:Oradea-Arieseni-Rosia Montana(din pacate era deja inchis la Minele Romane)Buru-Remetea-Baisoara-Gilau-Negreni-Oradea.Am avut 2 reprize de ploaie si am facut putin peste 400 de km. frumoase poze , frumoasa iesire.uneori e foarte misto sa iesi singur... dar iti recomand daca faci drumuri mai lungi sa nu mai mergi macar singur .in caz ca se intampla ceva sa ai un ajutor aproape. bafta Editat Septembrie 14, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 frumoase poze , frumoasa iesire.uneori e foarte misto sa iesi singur... dar iti recomand daca faci drumuri mai lungi sa nu mai mergi macar singur .in caz ca se intampla ceva sa ai un ajutor aproape. bafta Iesiri singur fac numai pe asfalt unde pot fi "recuperat" de preteni,doar pe offroad nu merg singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 14, 2009 Share Postat Septembrie 14, 2009 Atat am ......si pe astea nu eu le-am facut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate