TZR50 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Ieri pe la ora 3-4 plec de acasa,vroiam sa ma duc la un prieten la servici toate bune si frumoase.Scot TZR din garaj si plec,merg juma de drum si ma gandesc sa opresc sa imi bag tigarile in spate la motor.Bag tigarile ma sui la loc si plec in fata mea la fro 20-30m intr-o curba unu cu loganul da cu o viteza de dobitoc curba si se rastoarna intrand in padure... am franat si opresc cobor si ma duc la ala din masina sa vad daca are ceva el iese din masina beat mort si imi zice ca nare nimic...ok plec,mai merg ce mai merg mai aveam putin si ajungeam cand intru in depasire toate mergeau atat de bine cand imi taie unu calea si intru in el,ala vruia sa intre pe o straduta avea un jeep...motorul nare nimic decat cateva zgarieturi iar eu nici cea mai mica lovitura. ala iese din masina si incepe sa tipe la mine ca nam vazut ca vroia sa intre pe straduta...faza e ca alas na chemat politia doar mi-a luat nr si a plecat Spunetimi si mie cine e de vina Eu eram echipat din cap pana in picioare si nu aveam viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Ieri pe la ora 3-4 plec de acasa,vroiam sa ma duc la un prieten la servici toate bune si frumoase.Scot TZR din garaj si plec,merg juma de drum si ma gandesc sa opresc sa imi bag tigarile in spate la motor.Bag tigarile ma sui la loc si plec in fata mea la fro 20-30m intr-o curba unu cu loganul da cu o viteza de dobitoc curba si se rastoarna intrand in padure... am franat si opresc cobor si ma duc la ala din masina sa vad daca are ceva el iese din masina beat mort si imi zice ca nare nimic...ok plec,mai merg ce mai merg mai aveam putin si ajungeam cand intru in depasire toate mergeau atat de bine cand imi taie unu calea si intru in el,ala vruia sa intre pe o straduta avea un jeep...motorul nare nimic decat cateva zgarieturi iar eu nici cea mai mica lovitura. ala iese din masina si incepe sa tipe la mine ca nam vazut ca vroia sa intre pe straduta...faza e ca alas na chemat politia doar mi-a luat nr si a plecat Spunetimi si mie cine e de vina Eu eram echipat din cap pana in picioare si nu aveam viteza daca el a semnalizat schimbarea directiei de mers inaintea ta...... tu esti de vina.... nu te-ai asigurat!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 Eu deja dadusem semnal si eram in depasire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Cu semnal sau nu, ala e de vina. Parerea mea. Ca doar semnalu nu-ti da prioritate. Si tu de ce nu te-ai dus la politie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 mai oameni buni cititi draq regulamentu .. decretu ala de kko.. si dupaia dati-va extrem pe strada .. in fine ala poate sa si-o suga pentru ca daca nu te duci imediat sau nu anunti militia imediat de la producerea accidentului .. nu mai stiu ce amenda platesti (nu stiu sigur ce se intampla .. in fine inainte puteai sa te duci in 24 de ore daca in accident nu existau raniti) nu am inteles faza prea bine ala era pe contra sens si a facut stanga prin fata ta ? Sau era in fata ta si tu vroiai sa depasesti cand el a vrut sa faca stanga ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 pei eram foarte panicat..iti dai seama loganul ala era aproape sa ma omoare dak nu opream sa imi bag tigarile --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 16:52 -------------nu...eu eram deja in depasire si el a taiat calea,eu am pus frana fata si frana de motor iar cand am vazut ca nu pot sa evit sau sa opresc mam intors cu el si am intrat pe lat in el --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:01 -------------asta a fost si botezu meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Inainte sa vireze stanga trebuia(GIPUL) sa se asigure ca nu exista un alt vehicul din fata si/sau spate care sa semnalizeze aceeasi manevra............sau am luat eu permisul pe spaga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 nasol, macar bn ca n-ai patit nimic. dar ma rog.. u ai notat sau ai retinut numarul lui??? --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 17:51 -------------trebe sa ne ferim noi de tembeli. dar faza naspa e ca din ce in ce mai multi sunt:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 pei dc ar trebui sa ma duc la politie?? pnm ala avea in usa din spate dl ghidon doua chestie foarte mici...iar motorul meu are carena fata zgariata si toba --- Mesaj completat în 10 Aug 2007 18:17 -------------si nu stia cum sa plece mai repede cand iam zis eu sa stam sa vorbim... si faza e ca nu vreau sa afle ai mei...ca raman fara el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Probabil ca si ala cu Jeepul era plesnit,altfel nu-mi explic reactia lui daca era nevinovat! Daca el avea semnalul pus,e clar ca tu esti de vina! Cu toate la un loc iti pot spune c-ai avut o zi foarte nashpa! Pe langa fumat,te mai pot ucide si altii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sniky Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 ala cu gipu si-o cam fura .. adica el era de vina pentru ca nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers ... EU unu cred ca ti-a luat numarul la intimidare pentru ca daca venea militia pierdeati si ceva timp la declaratii plus ca trebuia sa iti dea si asigurarea sau te despagubea pe loc . Daca cumva chemai si salvarea si te faceai ca te doare capu (ai ametel ,vezi in ceata.. etc) sau coloana si te supuneau la investigatii deja se considera accident cu ranire de persoane si lu ala ii faceau dosar penal ... si daca vroiai il sugeau olecutica de babani mare atentie pe viitor Bafta crancena si bulan exagerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 eu stiam ca si cel care depaseste trebuie sa se asigure ca cel din fata si din spatele lui nu face o alta manevra. acum depinde cine a inceput primul manevra.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 poti sa ai pe post de semnal farul de constanta , nu te salveaza sau nu iti da dreptul sa faci depasirea . efectuezi depasirea cind te-ai asigurat ca poti face manevra in bune conditii. oricum pe soselele din romania asta e frectie fiecare face cum il taie capul . singura faza care imi place este ca soferului cind vede ca ceva mai mare decit masina lui da semnal incetineste si lasa respectiva masina sa efectueze depasirea sau incadrarea pe alta banda ....dar din pacate asta se aplica la suv uri camioane etc. ar trebui sa te duci la politie sa declari incidentul .se poate intimpla ca in zona ta sa dea o motocicleta sau un scuter peste o baba si respectivul sa fuga si tu daca ai urme de lovituri pe motor sa devii suspect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lautrec Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 ar trebui sa te duci la politie sa declari incidentul .se poate intimpla ca in zona ta sa dea o motocicleta sau un scuter peste o baba si respectivul sa fuga si tu daca ai urme de lovituri pe motor sa devii suspect nu stiu cum e in zona ta dar in zona mea daca o zgarietura pe carena si alta pe toba te-ar face suspect am fi suspecti 80%, deci tot aia e.... ca restul de 20% urmeaza sa devina suspeti. nu asa se zice? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ogarul Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 pei dc ar trebui sa ma duc la politie?? pnm ala avea in usa din spate dl ghidon doua chestie foarte mici...iar motorul meu are carena fata zgariata si toba <small>--- Mesaj completat în 10 Aug 2007 18:17 -------------</small><br/>si nu stia cum sa plece mai repede cand iam zis eu sa stam sa vorbim... si faza e ca nu vreau sa afle ai mei...ca raman fara el prietene,daca ai tai considera ca tre sa ti-l ia mai bine sa ti-l ia.fiul meu a fost prins de radar cu 150 km /ora si cu 2 mil a scapat fara sa-i ia permisul.dupa o luna a murit in accident(nevinovat bineinteles).si acum spun :nu era mai bine daca ii lua permisul atunci?asa ca mai bine lasa-i pe parinti sa hotarasca pana nu e prea tarziu.viata pierduta nu o mai poti recupera chiar daca mori nevinovat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 11, 2007 Autor Share Postat August 11, 2007 stiu ca la asta se gandesc dar eu nu mai pot resista fara el si pana la magazin il iau care cred ca sunt fro 100m --- Mesaj completat în 11 Aug 2007 14:29 -------------si aseara ma luat politia de 3 ori:)) o data ca nu aveam casca dar eu o aveam si ma plimbat in cerc prin parc la 7m de casca nici 30 la ora nu iam dat la motor si inca de 2 ori ca au facut aia reclamatie ca faceam galagie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 DA' si pe tine "te mananca-n cour"........... stii , CU CAT faci mai multi km pe motor , cu atat cresc sansele de a fi implicat intr-un accident grav....eventual poti sa si crapi/sau sa ramai paralizat pe viatza.... si . P-ASTA N-AM spus-o eu.... ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Pana una alta... da-i foc la permisu' ala si apuca-te de gramatica in loc sa te dai ca bezmeticu' fara casca... fie si cu 4 kmh! Esti varza amice! Dar ... bulan exagerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDreas01 Postat August 11, 2007 Share Postat August 11, 2007 Frate nu zic nimic pt ca nu am inteles cum a fost faza...Oricum bine ca ai scapat!..Dar nu trb sa dai cu parerea despre altii hondaxx pt ca nu stii in ce conditii a fost...A mers 7 m fara casca...Tu nu ai mers niciodata fara casca 5-10 m?nu pe strada...asa prin vreo curte..Apropo nu ii suport pe astia care nu poarta casti...La tata la firma e un loc de 100m si ma mai plimb fara casca DOAR PE ACOLO!!!Nu e de jucat Protectie maxima!!..Salutari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpy Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 din cate stiu eu, la intersectiile cu drum lateral este linie continua, deci nu stiu cat de legai efectuai tu depasirea. Doar daca nu depasai fara sa treci e axul drumului, in rest zic eu ca erai vinovat. Daca chemai politia si era asa cum zic eu, ramaneai fara permis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virilu Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 acolo e linie punctata, pentru a se putea intra din ambele sensuri pe straduta aceea. binenteles ca se revine la fiecare topic la gramatica, ca la asta se rezuma motociclismul, la gramatica. Numai experti pe forumul asta ma nene, daca tot sunteti asa draguti, lasati-ibaiatului un nr de tel un id de mess stiu eu sa-l invatati gramatica. baiatul asta spre deosebire de multi altii, care ies cu motoarele doar in weekend cu motoru pe magheru ca asa e la moda, merge km buni q motorul lui de 50. hai succes si asfalt uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 hondaxx de unde sti u ca sunt varza nici macar nu ma cunosti ...eu spre deosebire de alti nu ma laud ca am motor puternic si figuri pt ca alti la varsta mea nu au nici bicicleta asa ca nu mai vb u! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PHANTOM II Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Cu tot respectul,dar voi acolo ce limba vorbiti? Ce naiba mai e chiar asa de greu sa mai citesti textul inca odata inainte sa-i dai Add Reply??? La tine in profil sta la carnet moto:nu am!!! Este adevarat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZR50 Postat August 12, 2007 Autor Share Postat August 12, 2007 da nu am carnet,am doar legislatia facuta --- Mesaj completat în 12 Aug 2007 14:34 -------------hondaxx si vad ca u nici nai motor si vb de alti crezi ca motociclismul inseamna sa stai si sa vb pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Demonaz Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 Fratilor da nu este un loc unde sa nu se mai certe cineva? parerile sunt impartite , fiecare scrie ce crede , inteleg asta , dar de fiecare data se ajunge la dispute , in loc sa ne ajutam reciproc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate