paispe Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Deci am zis ca daca e pt noi sa trag sa prind super oferta....si suna asa, ca sa stie toata lumea exact 5 zile, 4 nopti(30 dec-3 ian) - 150 ron de persoana pt toata perioada Avansu de zicea Balteanu ar fi bine sa il strangem pt ca desi nu am vrut la inceput, tre sa pastram locul...si m-am gand sa fie o suma modica de inceput, nu 50 cu 50 ca la maj pensiunilor.... Un 30 de lei daca ar fi sa strangem de pers pana in craciun, ar fi ok, si sa ne facem apoi si cumparaturile...orasul Campulung are si Penny si piete, putem lua de acolo dar nu stiu ce aglomeratie va fi de sarb... Asadar, ne auzim in seara asta si mai vb, eu vin si in Bikers Otopeni si in Iron, si vb daca ne gasim Daca imi rezervi si mie un loc, cand vrei raspunsul final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Daca imi rezervi si mie un loc, cand vrei raspunsul final? Pai sapt asta tre sa ne organizam, cea care vine...adica, sa ne adunam, sa adunam bautura, iarba, mancarea, drogurile, femeile gonflabile, cuiele, etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu.DXR Postat Decembrie 19, 2009 Share Postat Decembrie 19, 2009 deci se pare ca doar fram mai vine nu???? restul sa se anunte odata in pana mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 ai pene? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Cine reface lista, de pana acum?! Mesaj completat PeSeu: 8sperv ca vine si ancootzah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 ai pene? i-au crescut acuma, iarna. Nu stii ca asa se incalzeste el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Oameni buni, revelionul se tine, oferta a ramas aceeasi pe care o stiti si care este, de asemenea, anuntata si pe forum. Asadar, lista cu oamenii care vin deocamdata : Roxynel Roxana ORL Balteanu Bia Jhon Oana Nebunake Nebunika Ivy Florin Alexandra Ioana +1 Switch +1 Fram Adi Pop CristiGH Marina Navaro Oana Ana Cristina P.S. cei care se vad pe lista va rog dati un PM, orice pe forum ca sa stiu ca inca traiti. pana una alta, Numai Bine ! Mesaj completat Oameni buni, revelionul se tine, oferta a ramas aceeasi pe care o stiti si care este, de asemenea, anuntata si pe forum.Asadar, lista cu oamenii care vin deocamdata : Roxynel Roxana ORL Andreea Balteanu Bia Jhon Oana Nebunake Nebunika Ivy Florin Alexandra Ioana +1 Switch +1 Fram Adi Pop CristiGH Marina Navaro Oana Ana Cristina Motofum+1 P.S. cei care se vad pe lista va rog dati un PM, orice pe forum ca sa stiu ca inca traiti. pana una alta, Numai Bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 22, 2009 Autor Share Postat Decembrie 22, 2009 Oameni buni, revelionul se tine, oferta a ramas aceeasi pe care o stiti si care este, de asemenea, anuntata si pe forum.Asadar, lista cu oamenii care vin deocamdata : Roxynel Roxana ORL Balteanu Bia Jhon Oana Nebunake Nebunika Ivy Florin Alexandra Ioana +1 Switch +1 Fram Adi Pop CristiGH Marina Navaro Oana Ana Cristina P.S. cei care se vad pe lista va rog dati un PM, orice pe forum ca sa stiu ca inca traiti. pana una alta, Numai Bine ! Mesaj completat si cum pana acum nu a luat nimeni premiul de "retard of the year" il acord eu Roxanei cum sa uiti cea mai importanta persoana de pe lista??? :birthday: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 si cum pana acum nu a luat nimeni premiul de "retard of the year" il acord eu Roxanei cum sa uiti cea mai importanta persoana de pe lista??? :birthday: hai sa il impartim ca ai contribuit si tu Roxana W.: tu ce faci pana la urma? noro: n-am bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 (editat) Si mai sunt persoane care or sa fie Hahahaaa Orl + 2 Editat Decembrie 22, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 22, 2009 Autor Share Postat Decembrie 22, 2009 hai sa il impartim ca ai contribuit si tu Roxana W.: tu ce faci pana la urma? noro: n-am bani asta nu inseamna ca mi-as permite sa lipsesc de la asa ceva retard! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 un semn pe forum si pana la urma cum pana porumbelui pleshuv facem sa ne vedem si sa stabilim ce avem de stabilit??? daca s-a facut asta deja, puneti-ma si pe mine la 220 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Si mai sunt persoane care or sa fie Hahahaaa Orl + 2 nu te mai satura dracu'... Mesaj completat Vineri, pe 25 decembrie ne adunam in Iron sa dam banii pentru revelion. 150 RON de persoana. Deja Fram, Adi Pop, Ivi, Oana s-au anuntat cu banii, mai ramaneti voi. P.S. cine nu ii are vineri pe toti, da cat poate, un avans si restul o sa ii dea atunci cand ajungem la fata locului. Doar sa nu uitati si va rog, veniti, ca sa ne luam si noi de-o grija si sa putem bea o bere linistiti pana la REVELION ca dupa ce ajungem acolo, D-zeu cu mila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andruskcha Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 nu te mai satura dracu'... De ce l-ar satura ... +2 , +3 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 are cumva cineva de pe forumul asta nr lu'Switch ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) nu te mai satura dracu'... Mesaj completat Vineri, pe 25 decembrie ne adunam in Iron sa dam banii pentru revelion. 150 RON de persoana. Deja Fram, Adi Pop, Ivi, Oana s-au anuntat cu banii, mai ramaneti voi. P.S. cine nu ii are vineri pe toti, da cat poate, un avans si restul o sa ii dea atunci cand ajungem la fata locului. Doar sa nu uitati si va rog, veniti, ca sa ne luam si noi de-o grija si sa putem bea o bere linistiti pana la REVELION ca dupa ce ajungem acolo, D-zeu cu mila. Defapt era un avans sa fie rezervare ca mergem la sigur, de 30 de ron, dar cine vrea sa scape de o grija, nu-i bai...se face lista Ideea e sa ne strangem pana luni pers care mergem, si sa ne apucam de cumparaturi Cum am zis, drumu cu transportu(autocar sau tren) e aprox 600 de mii, dar poate vb cu microbuz de 20 de locuri la vro 400 de mii de pers dus-intors, daca vreti, si atunci nu mai e jena cu alcoolu si mersu cu masina... Mesaj completat De ce l-ar satura ... +2 , +3 ... ... + (n+1)! Editat Decembrie 23, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_ldy Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Orlando, cred k o s va fac si eu o vizita...dar nu cred voi sta mereu acolo. oricum, eu plec maine aks si ne vedem knd ajungi si u. pup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) Asadar, lista cu oamenii care vin deocamdata :Roxynel Roxana ORL Balteanu Bia Jhon Oana Nebunake Nebunika Ivy Florin Alexandra Ioana +1 Switch +1 Fram Adi Pop +1 CristiGH Marina Navaro Oana Ana Cristina Bai dar parca era mai multa lume.... ce s-a intamplat ? Editat Decembrie 23, 2009 de Pozaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 Defapt era un avans sa fie rezervare ca mergem la sigur, de 30 de ron, dar cine vrea sa scape de o grija, nu-i bai...se face lista Ideea e sa ne strangem pana luni pers care mergem, si sa ne apucam de cumparaturi Cum am zis, drumu cu transportu(autocar sau tren) e aprox 600 de mii, dar poate vb cu microbuz de 20 de locuri la vro 400 de mii de pers dus-intors, daca vreti, si atunci nu mai e jena cu alcoolu si mersu cu masina... dar poate vorbesti... Mesaj completat Si mai sunt persoane care or sa fie Hahahaaa ...dupe cum a scris maetrul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 23, 2009 Autor Share Postat Decembrie 23, 2009 Lista reactualizata: Noro + 3 Roxynel Roxana ORL + 2 Balteanu + Bia Jhon + Oana Nebunake + Nebunika Ivy Florin Alexandra Ioana +Viorel Switch +1 Fram Adi Pop + 1 CristiGH Marina Navaro Oana Ana Cristina Motofum + 1 32 persoane pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 23, 2009 Share Postat Decembrie 23, 2009 (editat) 32 persoane pana acum Sunt 40 de locuri in paturi, camere cu 1,2,3 sau 4 paturi...deci e spatiu, iar livingul e mare Asa ca, merge... Ma gandesc daca ramane spatiu sa las o camera speciala dedicata "placerilor" Faza aiurea e ca eu nu mai am hardu extern, pe care aveam niste zeci bune de giga de muzica pt toate gusturile, si nu mai pot veni cu el, deci daca are careva laptop ceva cu muuulta muzica, eu o sa fac sonorizarea si astept sursa de muzica In rest, bucatarie, bai, curte pt gratare si stat la aer, si ma interesez zilele astea daca va avea loc ceva concert de revelion in oras, pensiunea fiind la 100 de metri de centru, centru in care au cantat recent Cargo, Iris, Phoenix, VH2, etc @Dani: esti binevenita!In perioada aia e si frat'miu acolo si vine si el pe la noi, asa ca, vorbim si te astept... PS: vb zilele astea de microbuz...ult oara venea pt 20 de pers aprox 400 de mii dus intors din Bucuresti...e rentabil pt toti daca e acelasi tarif...mai putine persoane nu merita, ca face mult...dar pt toate locurile ocupate vine eftin Editat Decembrie 23, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 e bine, e bine, estem multi, eu deja am facut rost de o parte din bani de la cativa oameni, am listutza in buzunar. Pentru cine nu a fost inca anuntat, VINERI 25 decembrie, ne intalnim in IRON ca sa adunam toti banii sau macar o parte din ei, in functie de cum aveti voi. Ideea e sa veniti ca sa dati macar cu subsemnatul SAU sa scrieti pe forum ceva in caz ca nu puteti ajunge avand in vedere ca e Craciunul. Sarbatori fericite, bautura si femei ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristigh Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 distractie placuta tuturor! Lista reactualizata: Noro + 3 Roxynel Roxana ORL + 2 Balteanu + Bia Jhon + Oana Nebunake + Nebunika Ivy Florin Alexandra Ioana +Viorel Switch +1 Fram Adi Pop + 1 Marina Navaro Oana Ana Cristina Motofum + 1 32 persoane pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_ldy Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 @Dani: esti binevenita!In perioada aia e si frat'miu acolo si vine si el pe la noi, asa ca, vorbim si te astept... Sar'na! eu sper s stau kt mai mult dar deocamdata nu stiu ce fac ai mei. m bucur k vine si Leo. Eu sunt p-aici p-aproape...deci va astept! :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 Ati uitat +1 ala la Navarro. Da' oricum, meritz clizma si hepi niu iar - o sa dau raspunsu' clar diseara in iron (care probabil va fi nu). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate