Ravenitza Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 ummmm... io lasa tu ca de tine si de jhon stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 ma bag si eu...si as vrea sa precizez ceva...anul trecut am facut si eu cu astia din clasa(sunt mic...asta e radeti de mine..:-" )ideea sta in felul urmator...majoritatea olfelinatelor au ffff multi copii si nu poti aduce cadouri doar pt o parte din ei si bine ar fi sa cautam unul mic....cum este cel de pe kisslef sau kiseleff )...noi acolo am fost !....sunt in jur de 20 de copii....inca ceva...sa stiti ca o ciocolata si un cico dala mic la cutie inseamna fffff mult....s`au bucurat mai mult pt astea decat pt jucarii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 ma bag si eu...si as vrea sa precizez ceva...anul trecut am facut si eu cu astia din clasa(sunt mic...asta e radeti de mine..:-" )ideea sta in felul urmator...majoritatea olfelinatelor au ffff multi copii si nu poti aduce cadouri doar pt o parte din ei si bine ar fi sa cautam unul mic....cum este cel de pe kisslef sau kiseleff )...noi acolo am fost !....sunt in jur de 20 de copii....inca ceva...sa stiti ca o ciocolata si un cico dala mic la cutie inseamna fffff mult....s`au bucurat mai mult pt astea decat pt jucarii.... si ce daca esti mic .. . ? grupu nu rade de tine. --- Mesaj completat în 03 Dec 2007 15:40 ------------- blue_nightwish : DRZ!!! e super inca oscilez intre DRZ 400 SM , 525 EXC si CCM 400 SM . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 pushtane, s-a facut topic separat, s-a gasit si orfelinat, multumesc ca te bagi, Santa's little helper! pt asta, doua meditatii fara teme pt tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 deci, care se mai baga in seara asta??? p.s. nu pot sta mult, am promis ca vin as aca ma tin de cuvant. dar oricum, o tura ""mica"" fac si yo. asa ca sa nu va adu ca aveti d einvatat (razvan) sau altceva. ca si yo am d einv... vine sesiunea si n'am nici un curs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uncle Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 m-am "upgradat" cu inca 2 membri pt seara asta- sabinutza si liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 3, 2007 Autor Share Postat Decembrie 3, 2007 (editat) 5 more days... i`m back era si timpu Ok , cand iti iei capra ai o varza de la mine.... sper ca merge si cu varza capra in loc de benzina daca nu mere pe varza poate mere pe vin ..nu de alta dar mai am eu o butelca de BABANU Editat Decembrie 3, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 3, 2007 Share Postat Decembrie 3, 2007 am si yo cva vin de tara ... numai bun pt nopti ""albe"". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 si o revenire spectaculoasa a micutului Dezu dupa o absenta de aproximativ 1 luna jumate deoarece isi vinduse CBR-ul : Anunt eu ..Sa il dau in gat ,sa nu il dau in gat.... bine BAAAAAAAAAAA ! Si-a luat DEZU motor maaa ! aaa hi hi hi ! TL 1000 S ca asta din imagine arata ! sa il felicitam asa cum se cuvine ! Sa il folosesti cu placere si sa te poarte 99789795879434635 km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 4, 2007 Autor Share Postat Decembrie 4, 2007 si o revenire spectaculoasa a micutului Dezu dupa o absenta de aproximativ 1 luna jumate deoarece isi vinduse CBR-ul : Anunt eu ..Sa il dau in gat ,sa nu il dau in gat.... bine BAAAAAAAAAAA ! Si-a luat DEZU motor maaa ! aaa hi hi hi ! TL 1000 S ca asta din imagine arata ! sa il felicitam asa cum se cuvine ! Sa il folosesti cu placere si sa te poarte 99789795879434635 km ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 sa vezi ce ne da mucu dezulica la toti acu Felicitari pentru motor bre, sa aveti parte unul de celalalt ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Uite si cateva poze /index.php?...st&p=970396 Mercii mult pentru ajutor Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Felicitari dezule sa-l stapanesti sanatos si sa ai parte numai de drumuri bune cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruud914 Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Felicitari! Frumos! Speram sa nu ai incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 sa moara dushmanii de oftica dezule. frumoasa mai e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 sa moara dushmanii de oftica dezule. frumoasa mai e Cand te plimb tipa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Diseara cineva ,ceva in bikers la Ursu ? ? ? Care mai vineeeee ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Diseara cineva ,ceva in bikers la Ursu ? ? ? Care mai vineeeee ? POUA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 POUA ups ...sorry .. am uitat ca tu esti cu motorul la munca.. Eh lasa ca n-o mai ploua pana atunci . SI CE MA ? PE PLOAIE NU MERGEEEE ? AAAA ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 (editat) ups ...sorry .. am uitat ca tu esti cu motorul la munca.. Eh lasa ca n-o mai ploua pana atunci . SI CE MA ? PE PLOAIE NU MERGEEEE ? AAAA ? Nu ca sunt incepator .. nu ma aventurez aiure pe coclauri PS. Ce facem pe 16 ?? de ziua ta Editat Decembrie 4, 2007 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Nu ca sunt incepator .. nu ma aventurez aiure pe coclauri PS. Ce facem pe 16 ?? de ziua ta ups ..deci .. nu mai devia de la subiect si pune mana si uda motorul ala asa, si pe 16 decembrie dau party in bikers la Ursu va astept ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 ups ..deci .. nu mai devia de la subiect si pune mana si uda motorul ala asa, si pe 16 decembrie dau party in bikers la Ursu va astept ! Nu mergem ma la Sinaia .. la 1400 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 Nu mergem ma la Sinaia .. la 1400 ? daca e vremea frumoasa , DA ! de ziua mea merge la Cota 1400 la Sinaia , daca nu ....atunci party in Bikers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 daca e vremea frumoasa , DA ! de ziua mea merge la Cota 1400 la Sinaia , daca nu ....atunci party in Bikers Sa intelegem ca faci cinste cu benzina si cu gratarul daca tot este ziua ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Decembrie 4, 2007 Share Postat Decembrie 4, 2007 pune mana si uda motorul ala pai se uda singur ca sta in ploaie beeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate