greenkey14 Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 as vrea sa ma trec si eu pe lista....id de mess drive_u2 ( ). sambata, duminica sau luni iese mobra din service....problema mea e ca lucrez de la 5 la unu noaptea;asa ca daca mai rezista cineva pana la ora aia.... sau in week - end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Greenkey14 ora unu e prea devreme pentru noi....pe noi de apuca 7 dimineatza pe motorete.Si apropo a fost super tare la Lacul Morii acolo. --- Mesaj completat în 30 Aug 2007 03:30 -------------Ma bucur enorm de mult ca v-a placut plimbarea pana la mine la tara.Se poate merge oricand!!!!Doritori sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_zzr Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 m-as combina si eu la niste plimbarici... cristi_zzr@yahoo.com 0722 373492 s-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 lacu' morii? vin si io frate! stau in militari la politehnica...laursixsixsix pe yahoo bafta la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 ia uite ca inca mai apare lumee.. deja am inceput sa ma obisnuiesc ca atunci cand iesim sa nu fim mai putin de 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karigan Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 si iata ceva detalii despre rezultatul acestui topic: 39 de motoristi in lista de mess! acum am ajuns acasa dupa o alte iesire superba ce avut ca traseu: arc-branesti-bolintin vale-magheru (pacat ca nu am poze ) by the way.. .felicitari Karigan pentru cum ai reusit sa redresezi mobra Mersi, dar sincer inca ma gandesc si tot imi da cu virgula cum n-am cazut totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenkey14 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Greenkey14 ora unu e prea devreme pentru noi....pe noi de apuca 7 dimineatza pe motorete.Si apropo a fost super tare la Lacul Morii acolo. <small>--- Mesaj completat în 30 Aug 2007 03:30 -------------</small><br/>Ma bucur enorm de mult ca v-a placut plimbarea pana la mine la tara.Se poate merge oricand!!!!Doritori sa fie Perfect atunci.....o scot din service, pun carenele si ii dam bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cojo Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 salut! avem amatori pt o tura sambata? b-bz-valea siriului-bv-cheia-ol-buc, cam 450 km, drum ca-n palma, serpentine, peisaje excelente. sper sa nu imi strice ploaia socotelile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 pey cam asa s-a anuntat cu ploi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Eu as vrea sa merg la cheia sambata. Care mai merge? Care ar fi viteza de croaziera? Primiti incepatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 bine bai noro, cel mai de succes topic, hai ca ma pregatesc de-o iesire in serile astea vineri , sambata. sa vedem sa vedem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 30, 2007 Autor Share Postat August 30, 2007 bine bai noro, cel mai de succes topic, hai ca ma pregatesc de-o iesire in serile astea vineri , sambata. sa vedem sa vedem sigur sigur...baietii sunt si acum on the road..eu a trebuit sa fac o pauza in seara asta ca am fost mintit ca vine o ruda sa doarma la mine dar oricum mi-a prins bine o pauza dupa o saptamana de iesit in fiecare seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 super marfa iesirea! mai vreauuuu! sper sa se opreasca ploaia pana maine. fratilor cred ca am devenit motodependent.. o fi rau ..o fi bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Ati dat iesire in seara asta? Mrrr..Vreau si eu. Postati si voi pe forum daca se mai face ceva pliz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trainspotting Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 la intrunire la Breaza nu se baga nimeni ?? macar o tura pana acolo sa luam pulsul e in acest weekend adica 31 -1-2 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 la intrunire la Breaza nu se baga nimeni ?? macar o tura pana acolo sa luam pulsul e in acest weekend adica 31 -1-2 ... da, e buna ideea cu tura de puls, pe sambata, nu? cum e cu intrarea , locatia exacta , se stie ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 seara asta sunt disponibil. dc se iese sa-mi da-ti un bip pe tel. noro mersi ca m-ai anuntat ieri de iesire , a fost fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 eu nu cred ca mai vin in seara asta cu voi pt. ca abia m-am trezit (si e ora 16) dar o sa vin maine seara, mai fac si eu o pauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zanulmaseluta Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Salutare! zanulmaseluta2002 si/sau 0724351728. Chiar ma intrebam in seara asta pe unde sa mai umblu (in general ma dau singur ca nu prea gasesc doritori) Imi surade si mie ideea cu breaza, vroiam sambata sa dau p'acolo si daca suntem mai multi o sa fie super fain. So, astept un semn (de preferat p mob, in seara asta) si abia astept sa bantuim prin bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 BREAZA MAINE???????????????????????DECI........................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 azi=snagov=super cateva poze de colectie.....si bune de wallpaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 azi=snagov=super cateva poze de colectie.....si bune de wallpaper Sal. Frumos..frumos...perfect de wallpaper. Sincer , poate ma adoptati si pe mine k nu prea am cu cine sa ma plimb si nici nu am prieteni cu motorete . Multumesc. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Adoptam pe oricine. Da lasa si tu un id de mess ca sa stim cum dam de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 deci am spus!!! ne intalnim azi ora 22:30 la arc sper ca e destul de din timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Septembrie 2, 2007 Share Postat Septembrie 2, 2007 Adoptam pe oricine. Da lasa si tu un id de mess ca sa stim cum dam de tine. scuze k nu m-am gandit:->-> id. mess: mihai_badea_bmr tel.: 0722.544.892 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate