H3llriderr Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 ma intreb ... cati dintre noi vom fi in stare de ebrietate maine seara pe la aceasta ora??? ne vedem maine. numai bn !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 28, 2007 Share Postat Decembrie 28, 2007 gata si eu cu bagajul. culcarea oameni buni ca maine petrecem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 (editat) gata si eu cu bagajul. culcarea oameni buni ca maine petrecem ce culcare ma?io la 3 dimineata invatam daca iti vine sa crezi....da am luat examenu cu brio, motiv de liniste de sarbatori mi-am facut si traista, si sunt pregatit de caterincoteca @noro: ma, nu stiu unde sa mai bag resouri si prelungitoare, da chitara si prezervativele nu le uit voi cantati, ca eu acompaniez doar daca e nevoie...sunt ragusit de la raceala PS: daca bagam resouri, niste litza e obligatoriu in caz ca sar sigurantele, sa nu o belim pe intuneric Editat Decembrie 29, 2007 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rechinulalb Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 Ete litza... aduc eu niste cuie... pe post de sigurante. Asa vom avea incalzire prin pereti... in locurile pe unde trec fire ce culcare ma?io la 3 dimineata invatam daca iti vine sa crezi....da am luat examenu cu brio, motiv de liniste de sarbatori mi-am facut si traista, si sunt pregatit de caterincoteca @noro: ma, nu stiu unde sa mai bag resouri si prelungitoare, da chitara si prezervativele nu le uit voi cantati, ca eu acompaniez doar daca e nevoie...sunt ragusit de la raceala PS: daca bagam resouri, niste litza e obligatoriu in caz ca sar sigurantele, sa nu o belim pe intuneric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) Poze ... de la casa de party PS. Editat Decembrie 30, 2007 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 conditii ca la capsa .. .mdea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 m-am intors si io dupa o noapte , pe motiv ca muncesc pe 31 si 1 . a fost tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 conditii ca la capsa .. .mdea . asta a fost si in plus, si cu rea vointza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 asta a fost si in plus, si cu rea vointza. sa nu ne kkm pe noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Unde draqu sunteti ma ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 A fost betoooooooooooooooooooooooooon!!!!! Pozele maine, ca acum tre sa fac si io ca omul un nani, ca mamaie e batrana si nu mai poate.... Voooooo-miiiiiiiiiiiiit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Super distractie, am iesit in sfarsit din rutina de zi cu zi...a fost super vorba lu kali O sa scot si eu pozele imediat si o sa pun si aici cateva ps: va rog sa nu pomeniti de nimic ce poate arde ca s-ar putea sa ramaneti fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 MAAAAAARFAAAAAAAAA RAU io una mai vreau..... asteptam cu nerabdare pozele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 Gura ma ca deja incep sa ma zgarii pe ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) Dap super distractie....piromaneala este in floare....si bautura la maxim....ca sa nu mai zicem de petrecere.......mda a fosstttttttttttt superrrrrrrr..... ps 1. : mai vrea camitzu (nebunik@) vin... ps 2. : aaa..da si am uitat sa spun au fost niste conditii..naspaaaa rau ..aiurea, cam nasol...ce draq am cautat acolo...... ...bai ca sa va spun lenea e in floare sa bagi 1-2 lemne in foc...ca am inteles ca se vb aiurea ca a fost naspa party-ul...asta e vorbeste gura fara ei...bafta Super distractie, am iesit in sfarsit din rutina de zi cu zi...a fost super vorba lu kali O sa scot si eu pozele imediat si o sa pun si aici cateva ps: va rog sa nu pomeniti de nimic ce poate arde ca s-ar putea sa ramaneti fara hahahah avetzi grija...ca ardem casa...tot ce prindem...deja am inceput focul in mijlocul sufrageriei Gura ma ca deja incep sa ma zgarii pe ochi pai ar trebui sa te cam zgarii tare... iti dam si noi unghiute.... Editat Ianuarie 2, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 cel mai tare rev de pana acum astept pozele si pt nebunik@ .... nu mai bea vin ca adormi si ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 a fost naspa rau!! undercover Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) part 1 Editat Ianuarie 2, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 (editat) First things first: 1. Mii de multumiri lui noro, care ne-a pus la dispozitie (acelora carora ne face placere) o distractie de acest gen, "wild", fara corsetul "fitzelor" sau al "Capsei". 2. Atmosfera a fost superfaina, am invatat cu totii destul de multe lucruri, atat despre noi, cat si despre ceilalti. Cred ca putem constitui o "celula de criza" care sa dea cu "repetir" la actiuni de genul asta 3. "Escapada" de 5 zile a inclus si o dupa-amiaza petrecuta in Sibiu, ocazie cu care HondaXX a facut pe ghidul, iar noaptea a petrecut alaturi de noi, langa focul de tabara. Acest Revelion prelungit a iesit cum nu-mi imaginam in cele mai salbatice vise ca ar putea fi. A fost petrecere in adevaratul sens al cuvantului, iar lucrurile simple, cele care ar trebui sa ne defineasca, au fost "la ele acasa" in tot acest interval. Viata este simpla, noi avem tendinta sa o complicam. Viata este frumoasa, noi ne-o uratim. PS: Kiki e ok, s-a bucurat sa ma vada, s-a urcat pe mine imediat. Maine merg cu el la doctor. Si acum... Editat Ianuarie 2, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 First things first: 1. Mii de multumiri lui noro, care ne-a pus la dispozitie (acelora carora ne face placere) o distractie de acest gen, "wild", fara corsetul "fitzelor" sau al "Capsei". 2. Atmosfera a fost superfaina, am invatat cu totii destul de multe lucruri, atat despre noi, cat si despre ceilalti. Cred ca putem constitui o "celula de criza" care sa dea cu "repetir" la actiuni de genul asta 3. "Escapada" de 5 zile a inclus si o dupa-amiaza petrecuta in Sibiu, ocazie cu care HondaXX a facut pe ghidul, iar noaptea a petrecut alaturi de noi, langa focul de tabara. Acest Revelion prelungit a iesit cum nu-mi imaginam in cele mai salbatice vise ca ar putea fi. A fost petrecere in adevaratul sens al cuvantului, iar lucrurile simple, cele care ar trebui sa ne defineasca, au fost "la ele acasa" in tot acest interval. Viata este simpla, noi avem tendinta sa o complicam. Viata este frumoasa, noi ne-o uratim. PS: Kiki e ok, s-a bucurat sa ma vada, s-a urcat pe mine imediat. Maine merg cu el la doctor. Si acum... bine spus.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 app, facem si noi un refill ??? @ Kali, iit multumim ca ti-a placut cu nou:) suntem cu totii fericiti pt ca a iesit super bine acest rev :crack: --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 00:38 -------------* noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 2, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2008 si eu cu inca ceva de pe camera lu micisoara... si a lui orl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 2, 2008 Share Postat Ianuarie 2, 2008 sa imi bag p@la in toata antena 1 si in dan voiculescu bah da cat am stat si eu o noaptea , v-am cantat , am facut magie , am castigat 40 ron , nu am si io o poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate