Kali Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Aia e mana lui Ema, asa-i? Buuuna fripturica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Da el a gatit impreuna cu Dan si Noro. Eu stateam pe conferinta cineva trebuia sa se ocupe si de afaceri nu O sa completez cu pozele de pe aparatul lui Dan, curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 daps, tare party, numai ca la 7 ne'am culcat si la 11 ne'a trezit zorro urmeaza in curand partea a doua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 as zice partea a 3 a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackmoonrider Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Aia e mana lui Ema, asa-i? Buuuna fripturica... Pai...unii faceau magie cu esarfa si chistocul de tigara,eu am facut cu fripturica , a mancat H3ll aproape tot ....sper ca si cea de azi a iesit la fel de buna chiar daca nu am mai fost acolo sa am grija de ea.... Adie.....vezi ca te suna sefu' !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 Tocmai i-am spus si acum cauta telefonul nuuuu!!! se scufunda titanicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kayne Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 huooo!!! ca sa zic asa.. varianta de la multi ani si ratzi ai nabii ca mancati si beti fara mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 huooo!!! ca sa zic asa.. varianta de la multi ani si ratzi ai nabii ca mancati si beti fara mine.. adevarul e ca nu te-am mai vazut de un car de vreme... ofofof vreau primavara, vreau plimbari cu moto, vreau nisip si mare...vreau vreme de motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 6, 2008 Share Postat Ianuarie 6, 2008 (editat) Da' iesiti dragilor la plimbare! puneti gume cu cuie si gata! Editat Ianuarie 6, 2008 de DKWraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Copii, m-a sunat aseara Giussy (doamna care lucreaza in bar la Ursu cu fiica ei). Ea, de fapt, e angajata la o casa de copii, Casa de copii Sf. Mina (str. MInervei nr. 5) din sectorul 1. Acolo au cazuri supergrave de handicap mintal (unii sunt violenti). Ar fi nevoie de minimum 6 perechi de incaltari de iarna si 6 gecutze. Este vba despre 6 copii, 2 dintre ei au 14 ani, ceilalti 4 au varste intre 19 si 21. Ca talie, sunt destul de slabuti, au conformatie de adolescenti. Nu este nevoie de hainele si bocancii sa fie noi. Pot fi purtate, singura conditie este ca incaltarile sa nu ia apa. Am inteles ca ieri i-au scos in curte cu hainutze de primavara, sub care au indesat cate pulovere au putut... Credeti ca putem face ceva intr-o saptamana, cu ce avem noi prin casa? Incaltarile tre sa fie intre 38 si 42. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 kali vb diseara. eu am multe haine de dat. si le dau cu mare placere. diseara la ursu iau date si tot tacamul. si incaltari am dar din pacate o singura pereche de cizme mai maricele de cand eram insarcinata. sunt 38. in rest eu port 36 din pacate. asa ca ne auzim si maine le si pot aduce daca e. pup si bravos. desi e inutil sa iti mai spun ca stim toti cum esti tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Copii, m-a sunat aseara Giussy (doamna care lucreaza in bar la Ursu cu fiica ei). Ea, de fapt, e angajata la o casa de copii, Casa de copii Sf. Mina (str. MInervei nr. 5) din sectorul 1. Acolo au cazuri supergrave de handicap mintal (unii sunt violenti). Ar fi nevoie de minimum 6 perechi de incaltari de iarna si 6 gecutze. Este vba despre 6 copii, 2 dintre ei au 14 ani, ceilalti 4 au varste intre 19 si 21. Ca talie, sunt destul de slabuti, au conformatie de adolescenti. Nu este nevoie de hainele si bocancii sa fie noi. Pot fi purtate, singura conditie este ca incaltarile sa nu ia apa. Am inteles ca ieri i-au scos in curte cu hainutze de primavara, sub care au indesat cate pulovere au putut... Credeti ca putem face ceva intr-o saptamana, cu ce avem noi prin casa? Incaltarile tre sa fie intre 38 si 42. eu ma bag cu o pereche de incaltari, o geaca (nu chiar de iarna, este insa calduroasa, are gluga) si pulover/ pulovere (nu mai stiu ce am printre lucrurile puse deoparte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 La niste pulovere as putea sa ma bag si eu, sa vad ce gasesc pe-acasa. In schimb, la incaltari nu pot sa ajut. La noi in familie se poarta 35-36, deci... In fine, zilele astea o sa scotocesc pe-acasa, sa vad ce gasesc. Intrebare: copiii sunt numai baieti sau sunt si fete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 O sa caut si eu pe acasa sa vad ce am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Sunt numai baieti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Damn... uof! Sa vad ce gasesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 Pentru ca a fost cerut, si pentru ca ma apuca tristetea cand ma gandesc ca ne-am intors in bucurestiul asta idiot...Va trazesc amintiri de la Revelion cu acest filmulet: iKg1t9pCWuI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Azi, daca tot mergem la Ursu, o sa-l intreb daca e de acord ca sambata sa ne strangem la el cu toate cele necesare. In cazul in care nu puteti sambata, dar puteti in cursul saptamanii, poate e de acord sa le pastreze acolo unde a pus si jucariile de Craciun. LE: scuze, Raven, am postat amandoua deodata. Cred ca fac topic separat, ca sa nu-l stric pe-asta. Sorry once again. PS: I miss those days too... Editat Ianuarie 7, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuNiK@ Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) off..ce as mai vrea sa fim acolo..... ...dabia astept urmatoarea iesire Editat Ianuarie 7, 2008 de NeBuNiK@ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Inger ingerashul meu...ce mi te-a dat Dumnezeu & REBELION RELOADED.......care a durat vre-o 2 zile Editat Ianuarie 7, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 7, 2008 Share Postat Ianuarie 7, 2008 (editat) Inger ingerashul meu...ce mi te-a dat Dumnezeu si ingerasu era afara la bautura dormea prea frumos sa o trezesc, asa ca nu putea decat sa viseze cu mainile impreunate la ingeras la partea a doua am stat putin, ca duminica am avut cursuri, si voi avea pana prin martie in fiecare duminica @Kayne: las ca vine primavara si ne asteapta coclau cu gratarelu si bautura @restu: ne auzim diseara Editat Ianuarie 7, 2008 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Pentru ca a fost cerut, si pentru ca ma apuca tristetea cand ma gandesc ca ne-am intors in bucurestiul asta idiot...Va trazesc amintiri de la Revelion cu acest filmulet: iKg1t9pCWuI bahh nu am stiut ca eram filmat ce voce am ce bun sunt kali ne facem trupa? --- Mesaj completat în 08 Jan 2008 07:18 -------------bagati-va bah la licitatia anului /index.php?...=163858&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Gata, Carja, s-a facut! The Free Spirits din Caineni. A? Cum suna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 Gata, Carja, s-a facut! The Free Spirits din Caineni. A? Cum suna? suna a succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Ianuarie 8, 2008 Share Postat Ianuarie 8, 2008 hai noroc si un an nou cu multe zile uscate va doresc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate