noro Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 pozele deja au parut , aici: /index.php?showtopic=173874 pacat ca a nins Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Nu merge linku' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Uite aici Se pare ca v-ati distrat, bre!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 10, 2008 Autor Share Postat Februarie 10, 2008 Nu merge linku' tocmai l-a mutat thoms se pare, aici: /index.php?...=173861&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 Le-am unit, ca erau 2 cu acelasi subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 mai raven spuneai acum vreo saptamana ca vrei sa o vezi pe baby cum a iesit,nu mi-ai spus daca iti place... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Fraticaaaa, ce ninge afara, cacane-am pe ea de vreme ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 mai raven spuneai acum vreo saptamana ca vrei sa o vezi pe baby cum a iesit,nu mi-ai spus daca iti place... da mai normal ca imi place! e chiar frumusica foc si galagioasa, nici nu era sa imi sparga timpanu la ARC cand a accelerato-o Cracky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 rockerii astia, ne faceti de ras mha cu tobele voastre ! (a se citi " GALERIILE voastre" ) Azi e de iesit, nu mai ninge, a iesit soarele asa oleaca, bheeton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 ai mancat si tu in sfarsit linistit ,noro .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 ai mancat si tu in sfarsit linistit ,noro .... las'... i-am amintit eu .... ca ultima data alerga cu farfuria in mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 mai raven spuneai acum vreo saptamana ca vrei sa o vezi pe baby cum a iesit,nu mi-ai spus daca iti place... ce pret ai la parbriz???? si in cate suruburi are prinderea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 sau ii alerga mancarea in farfurie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Mai... liniste...nu mai vorbiti de asta, sa nu ne pomenim cu aia de la protectia animalelor pe cap... Aia de la "patru labutze" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 A zis cineva "4 labutze"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Gata de maine cand ridic talonul sunt inapoi cu motorul meu pe strazi Azi am fost la RAR, a trecut cu bine...Sa vina sezonul cald! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 12, 2008 Autor Share Postat Februarie 12, 2008 Gata de maine cand ridic talonul sunt inapoi cu motorul meu pe strazi Azi am fost la RAR, a trecut cu bine...Sa vina sezonul cald! felicitari! eu azi am facut 270km pe moto, viteza medie 160, asfalt perfect uscat si soare all the way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 copii... salutari din vama inghetata 11.02.2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 scurt si la obiect. maine la 1 intalneala la arc. destinatia: Giurgiu.. sa vedem dunarea, facem poze, bem o cafea si inapoi. stiu ca unii lucreaza, vor veni putini dar am ales aceasta ora pt a prinde caldura maxima .. oricum si aceea de cateva grade peste 0 asa ca ... cine vine???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 scurt si la obiect. maine la 1 intalneala la arc. destinatia: Giurgiu.. sa vedem dunarea, facem poze, bem o cafea si inapoi. stiu ca unii lucreaza, vor veni putini dar am ales aceasta ora pt a prinde caldura maxima .. oricum si aceea de cateva grade peste 0 asa ca ... cine vine???? ce imi trebuie dunare... nu vezi ca am vazut marea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 eu vin !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 avand in vedere ca s'a anuntat un singur doritor... plimbarea de maine nu va mai avea loc. o amanam pt weekend. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 avand in vedere ca s'a anuntat un singur doritor... plimbarea de maine nu va mai avea loc. o amanam pt weekend. pai daca u anunti la ora 11 noaptea . io daca ma trezesc vin , dar tinand cond de faptul ca acum sunt la munca si la 6 dim termin programul , nu shtiu daca o sa ma trezesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a_deea Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Voi nu este normali! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Voi nu este normali! arata'mi si mie un rider normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate