BERY Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 M-am prins, ai vrut sa-ti faci reclama Misto clipul. Cu ce poti filma din mers, ceva in genul camerelor de pe motocicletele de Gand Prix? aici gasesti camera de pus pe moto: http://www.louis.de/_10ea360a9a98e4b5d09c6...7&anzeige=0 --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 14:58 ------------- ... si la ce o sa-i foloseasca daca ii f..e o tranta la viteza aia ???? Webbere, pastreza-ti filmul ca amintire si incearca sa faci o amintire si din genul ala de mers pe motor, ca altfel ai sanse sa dam cu RIP si dupa tine pe aici. Fara nici o ofensa, e doar un sfat !!! Numai bine !!! la cum a tras de el geaca ce a purtat, ajuta mult un echipament care nu flutura si stai mai fix pe motor si eviti un eventual accident ca poti fii atent la circulatie si nu la cum sa nu zbori de pe moto, la un accident puternic nu ajuta dar daca aluneca 100metri pe asfalt acolo ajuta, un echipament bun numa se zgirie nici nu se rupe, iar ce a purtat in film i se duce si pielea si carnea, cel mai urat e cu blugi aia se incalzesc si iti topeste pielea. Fac eu morala aici dar citeodata imi plimb Chopperul in pantaloni scurti... cind am de gind sa-i dau tare atunci ma echipez!!! filmul e facut frumos imi place Casca Shark e OK , si geaca e un pic mare de tine, nu are voie sa fluture nici cu aerisirile deschise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Asa faceam si eu numai ca nu m-am filmat. Bine ca nu te-ai dat pe o roata. Frumos filmuletul, totusi nu-mi plac pantofii si cum flutura pantalonii si geaca... pielea e sfanta man. Iti apara pielea proprie si nu flutura. --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 15:23 -------------lupul moralist - eu vin zi de zi la munca in pantofi sau adidasi... am venit si cu cizme de cateva ori ,dar mi-e lene sa ma schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Marfa filmuletul . . . Braccio simt asa putina invidie? ca pe tine nu te vede nimeni cand pui genunchiul jos pe dale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 super tare filmuletzul felicitari pt montaj. app, zi-mi te rog, ce program ai folosit, sau vrei te rog sa mi-l trim pe mail? bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 aici gasesti camera de pus pe moto: http://www.louis.de/_10ea360a9a98e4b5d09c6...7&anzeige=0 Asta e belea rau, merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 16, 2007 Autor Share Postat August 16, 2007 Ok, am inteles. Voi lua masuri in privinta echipamentului. Pentru cei interesati voi dezvalui reteta filmuletului: Sony HandyCam TRV350 - intreg clipul a fost filmat cu aceasta camera, inclusiv fulgerele si rasaritul soarelui, cu rezultate multumitoare desi este un model destul de vechi. 2 Casete Digital8 - da, s-a filmat aproape 2 ore de material brut pentru a obtine un clip de 3 minute PC Pentium 4 with Windows XP - nu incercati pe ceva inferior! Placa de captura FireWire - se poate si cu o amarata placa firewire Adobe Premiere Pro 1.5 pentru montaj TMPGEnc pentru compresat multa rabdare si putina inspiratie... Succes si voua la productii cat mai reusite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 (editat) E just 4 fun... chiar NU am facut 3,14*2 pe autostrada . Am filmat scena respectiva pt a avea un scurt moment comic in filmulet... Ma bucur ca va place Clipul dar nu te`am vazut pe o roata si nici stopie facut (joke) Editat August 16, 2007 de smok3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gioro_T Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Mi-a placut editarea; esti pui de regizor, ce mai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkSky Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) Hehe Webber o vorba doar... RESPECT! Mi-a placut enorm filmuletul si crede-ma ca am ochi sa apreciez (doar sunt director de imagine ) Scenariul e bine inchegat si cadrele la fel. Motajul + suinet...awesome. In locul tau as fi scos noise-ul de la sunetul camerei...lasam doar sunetul motorului cu putin mai mult bass...si in rest soundtrack`ul. Ai veleitati clare de regizor pe bune. Sunt incantat ca e facut de un roman. Vedeti mah ca se poate...si cei care au comentat sau criticat total nemotivat si constructiv le invit boticul sa ighita toba-mi de evacuare cand dau gaz ... oare se umfla? Continua tot asa Webber... PS: spune si mie ce camera ai folosit (modelul pls) PS 2: haha genunchiere...cool man...tustii ce inseamna o julitura? d`aia adevarata? iti polizeaza muschii si pielea pana la o crede`ma...So take ur time si cumpara`ti ceva de piele (pantaloni/geaca sau combinezon) Take care man Mesaj completat în 18 Aug 2007 00:23 shit! sorry akum am vazut ca ai specificat modelul camerei Webber. Multzam si toate bune Editat August 17, 2007 de DarkSky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 PS: spune si mie ce camera ai folosit (modelul pls)vezi mai sus:/index.php?...26895&st=30 PS 2: haha genunchiere...cool man...tustii ce inseamna o julitura? d`aia adevarata? iti polizeaza muschii si pielea pana la o crede`ma...So take ur time si cumpara`ti ceva de piele (pantaloni/geaca sau combinezon)da... din pacate am avut si experienta asta de cateva ori. probabil ca e inevitabil la un moment dat./index.php?showtopic=77350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheBreaker Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) Cand am citit titlul nu ma asteptam la ceva prea bun , am ramas impresionat de montaj . sa auzim de bine Editat August 19, 2007 de TheBreaker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newbraveworld_99 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 montaj super ok, tu insa total iresponsabil! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 Multumesc tuturor pentru aprecieri. Daca v-a placut asa de mult v-as ruga sa-l votati aici http://www.homemade.ro/veziclip.php?id_clip=771 Daca voi castiga se lasa cu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian.R Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 montaj super ok, tu insa total iresponsabil! Esti bun, frate, ce mai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate