piti_biker Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 ..poate weekendul viitor,daca nu apare iar ceva o sa iesim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 Piti abia astept urmatoarea iesire Poze de la o iesire mai veche: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Cred ca am fost si eu la tura asta. Nu la iesirea asta v-am intalnit prin padure? Ca prea imi pare cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 4, 2008 Autor Share Postat Mai 4, 2008 Ba da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Sambata?Duminica?Ce ziceti?O tura de Faget sau ceva?.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 Duminica. Vineri chefuiesc in excursie:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 ...imi cer scuze pentru traseu daca a fost putin cam greu, promit ca data viitoare sa fie ceva mai lejer...de cateva ori uitam ca sint cu voi si ma apucau nebuniile ..scuze inca odata.. Io numa acuma am apucat sa citesc postu asta... Nu o fost greu traseul! Pe nici o bucata nu o fost de netrecut. Daca o venit Adi cu Dominator cu caiuciuc si uzat si dual, nu de enduro, se putea veni. Poate in unele locuri cu adventure-ul din cauza cauciucurilor trebuia ocolit, dar nu era imposibil Haha, ce tari pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Enduristilor, ce capra recomandati care sa fie atat usoara, cat si destul de puternica pt un incepator in enduro ? Sa fie potrivit pt trasele mai grele, dar nu-mi trebe nici cross. Sa se poate inmatricula. Si binenteles sa fie ieftin si usor de intretinut. Stiu de suzuki dr 350, yamaha dt 125 , ce alte modele ar fii din clasa respectiva (io nu prea cunosc modelele din aceasta ramura a motociclismului....). PS: cat va consuma la un traseu mai soft si la unu mai hard, in comparatie cu consumul pe strada? MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
someone_else Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Pepsi, baga un topic la Coltul Enduristilor -> Vreau si eu enduro. Motoare sunt multe, dar alegerea depinde si de caractersticile tale fizice (cat esti de mare/greu, si puternic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Mai 9, 2008 Share Postat Mai 9, 2008 Salutare din nou.Duminica!Cine se "inscrie" pentru o tura?In Faget pot ajunge eu cel mai usor,motocicleta fiind in Tureni iar nu e inmatriculata.Deci,anuntati-va.Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ..azi am iesit..dar sa mers pe munte ..din pacate fara poze..nu era timp de asa ceva ,vremea nu a tinut cu noi in sensul ca a plouat dar a fost bestial de tare..noroaie, baltoace de intra jumate motorul si restul pe data viitoare cine mai doreste cine mai pofteste e bine venit.. ..o sa anunt data ce vine..sau facut in medie undeva pe la 200 si ceva de km.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 11, 2008 Share Postat Mai 11, 2008 ..azi am iesit..dar sa mers pe munte ..din pacate fara poze..nu era timp de asa ceva ,vremea nu a tinut cu noi in sensul ca a plouat dar a fost bestial de tare..noroaie, baltoace de intra jumate motorul si restul pe data viitoare cine mai doreste cine mai pofteste e bine venit....o sa anunt data ce vine..sau facut in medie undeva pe la 200 si ceva de km.. Pe unde ati fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 ..ho ho..am mers eu cel putin ca adi era deja pe traseu..faget, ciurila ,filea,filea de sus, sacel,valea ierii,urcat pana la dumitreasa, racatau si ne-am inotors somesul rece, gilau...a fost ff tare am avut tot ce ne-am dorit noroi pana in gat ,apa la fel.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 Nebunule! Bine ca nu am fost si eu ....ca veneam pe jos acasa. Poze de ce nu ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Mai 12, 2008 Share Postat Mai 12, 2008 (editat) Salut Piti.Suna perfecta tura ce ai facut-o acum.Daca se anunta ceva la sfarsit de saptamana,scrie aici sau da un telefon.Numai bine PS:Cum o fost la socrii? Editat Mai 12, 2008 de paul_ktm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Nebunule! Bine ca nu am fost si eu ....ca veneam pe jos acasa. Poze de ce nu ai? de poze nu am avut timp ca am mers ca doi nebuni... Salut Piti.Suna perfecta tura ce ai facut-o acum.Daca se anunta ceva la sfarsit de saptamana,scrie aici sau da un telefon.Numai binePS:Cum o fost la socrii? la socrii a fost bine dar abia am asteptat sa ajung acasa sa imi iau motorul si dupa... ..duminica o mica iesire?.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Te mai bagi la iesire maine mai Piti sau iti repari roata fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Te mai bagi la iesire maine mai Piti sau iti repari roata fata? Da' ce-o patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Nimic! Ii trebe un cauciuc nou pe fata, ca alalalt o fatat..... atata, doar ca nu stiu daca apuca sa il schimbe pana maine. Tu oricum ai examen asa ca nu ai vreme Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 ..nu am cum sa il schimb maine dar pe weekend-ul ce vine ...ready to race..cu gume noi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 17, 2008 Share Postat Mai 17, 2008 Tu oricum ai examen asa ca nu ai vreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 (editat) [/quo Editat Mai 18, 2008 de piti_biker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Ceva poze de ieri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 ..nu am..ce sa fac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 In timpu saptamanii nu exista enduristi "de dupamasa"? Ma plictisesc sa ies singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate