piti_biker Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Weekendu asta cine iese (cu motoare de cross ma refer)? Sambata pe la 12 si Duminica tot asa. Dati un semn si eventual lasati un nr de tel sa putem discuta, dar in principiu acolo la traseul de cross dinainte de Salicea, la cruce, numa ca ora poate varia in functie de cat de naspa e prin padure pana acolo si ce idei ne vin [/quote deocamdata asteptam vremuri mai bune...si apoi iesim aproape in fiecare weekend Editat Februarie 13, 2009 de poppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 deocamdata asteptam vremuri mai bune...si apoi iesim aproape in fiecare weekend Da, am uitat sa update-ez. De joi de cand a nins s-a schimbat problema. Azi am fost la schi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 o "ktemeala" prin zapada maine dupamasa?In zona Petrom Baciu pe dealurile din zona,fiindca nu mi l-am inscris inca..Sau pun o duba la bataie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 la ora 16 incepe asediul.Calea Baciului zona Petrom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blizz Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 la ora 16 incepe asediul.Calea Baciului zona Petrom Ora e cam aceeasi, locul de intalnire neschimbat, doar directia de mers difera putin! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 20, 2009 Share Postat Februarie 20, 2009 Maine,scormonim pamantul si zapada prin zona lomb-popesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 25, 2009 Share Postat Februarie 25, 2009 Pe sambata ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) Pe sambata ceva? azi ne-a cam fentat vremea, dar maine iesim la o tura. deci duminica la ora 12 la Roata, pentru toti doritorii. Editat Februarie 28, 2009 de poppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Multumesc baietilor pentru rabdare. Asteptam vremea buna,fara zapada(ca sa nu mai fiu nevoit sa fac ocolul clujului pe asfalt fiindca numai eu patinam pe pentile inzapezite)Ar mai fi varianta unui recipient cu apa in spate de 30 litri ca sa am si eu apasare pe roata din spate. Numai bine, La urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poppy Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Multumesc baietilor pentru rabdare.Asteptam vremea buna,fara zapada(ca sa nu mai fiu nevoit sa fac ocolul clujului pe asfalt fiindca numai eu patinam pe pentile inzapezite)Ar mai fi varianta unui recipient cu apa in spate de 30 litri ca sa am si eu apasare pe roata din spate. Numai bine, La urmatoarea salut, dar unde ai disparut in Cheile Baciului? te-am asteptat sus si apoi am coborat dupa tine dar nu mai erai acolo.. nu e nevoie sa-ti pui 30 de litri de apa cu tine ca sa poti urca pantele acelea ca oricum tu aveai in plus la motor fata de noi cel putin 30 kg in plus; trebuie sa-ti verifici suspensia spate, poate un cauciuc nou si putina tehnica.. la urmatoarea Editat Martie 2, 2009 de poppy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Am coborat in Baciu si am venit pe asfalt pana in capat de donath unde m-am intalnit doar cu un rider din cei 3,cand mergeati acasa,si eu am luat la puricat dealul acela fara zapada sa mai invat motorul. Cred ca o guma spate cu siguranta trebuie,ati vazut si voi ca pe zapada nu face nimic.Si daca nu ma impinge deloc,nici tactica nu pot invata Daca mai iesiti, 0752.19.15.16 Editat Martie 2, 2009 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) De ziua femeii,musai un cadou:un cos de rufe plin cu materiale din care curge namol Deci pe la 12 Editat Martie 7, 2009 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Un cos plin cu gheata si zapada. Eu centrez,eu dau cu capul Ma mut la baia mare pe weekenduri,sau la vatra dornei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 10, 2009 Share Postat Martie 10, 2009 eu o sa ies in weekend daca vrei sa vi da un semn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 13, 2009 Autor Share Postat Martie 13, 2009 De azi sunt si eu mandru posesor de categorie A. Abia astept sa ma dau cu Domi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mezutu Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 De azi sunt si eu mandru posesor de categorie A. Abia astept sa ma dau cu Domi FELICITARI SCHUMY !!!!! Sa dea domnul sa nu o dai niciodata inapoi la politisti doar atunci cand trebe schimbat. Trebuie sa facem o iesire undeva la o tura daca se face vremea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 azi am avut o zi plina de zapada cu Bogdan..noi stiam ca mergem defapt la dans in sat ,sincer nu prea stiam ce ne asteapta a doua parte din drum dar pana la urma am scos-o la capat..am avut parte si de cateva trante si mici avarii la motociclete..dar a meritat si ne-am distrat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander210378 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Te chemam. Numa ca nu cred ca o sa te poti baga chiar peste tot pe unde merge Pitzi si o sa mai fie mici ocoliri. Intreaba-l pe Ekkemu cum ii cu traseul clasei B de la endurocross Salutare ! oare pot sa fac fatza la o ieshire cu un motorel mai mic ? 125 cc 2T ( nu-l am de mult timp asha ca experienta canci ) dar ma straduiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 prea multe intrebari,prea putine iesiri!!! Daca iesi cu Piti nu te lasa sa te pierzi in urma!!!!si mai sunt si altii care fac asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 vei fi asteptat si unde nu te descurci vei fi indrumat pe ruta ocolitoare..deci poti veni linistit..gasim o cale buna pt fiecare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexander210378 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) vei fi asteptat si unde nu te descurci vei fi indrumat pe ruta ocolitoare..deci poti veni linistit..gasim o cale buna pt fiecare.. Noh super ! cu ieshirile stau bine ; zilnic sunt pe motor (exceptzii rar ) IM : alexkidd_78 ( yahoo ) pentru o mai buna sincronizare ( practic in 30 minute ies un pic pana pe oashului la ceva livada ( prieteni vechi ) precizand ca prefer mai mult escaladari de enduro si nu super crossuri , excursii pe o zi sau mai multe inclusiv BURU / RACHIS ( avand si insotziitoare ) deci mai domol cu extra sariturile si decolari in neant Editat Martie 15, 2009 de Alexander210378 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 ok, ramane sa mai vb atunci.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 mai nu mai vb atata si zburdati cu motoarele in teren ca sambata avem parte de vreme cat de cat buna ...asa spun duhurile http://romanian.wunderground.com/cgi-bin/f...EATHER&MR=1 sa ne vedem cu casca si ciubotele inglodate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate