mishu_dark Postat Aprilie 18, 2010 Share Postat Aprilie 18, 2010 speed-urile ..iesire azi ? Mesaj completat Maine la 11 la hit cu destinatia dealu'Bogdan Pascu 0758093443 Mesaj completat Eu plec imediat.Sper sa nu fiu singurul ms de tura !!!!! genial ... m-am rupt mai greu ca la o zii de coasa Mesaj completat pe maine cinava careva cumva ??? asa la un soft enduro???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al_locului Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Salut! Valabil pentru dominatoristi! In curand trebuie sa imi duc motorul la RAR, doar ca am stopul spate spart! Puteti careva sa mi'l imprumutati pentru cateva ore? E rd02. Mersi mult! Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Salut! Valabil pentru dominatoristi! In curand trebuie sa imi duc motorul la RAR, doar ca am stopul spate spart! Puteti careva sa mi'l imprumutati pentru cateva ore? E rd02. Mersi mult! Adi Relax Adi, Azi mi-am facut RAR-ul si Transalpul cumparat are cauciucul spate slic Da-i mosului de acolo o cafea XXL, asa ii spune el cafelei cu 99% vodca in ea cumparata de la birtul de peste drum E un om cumsecade, nu se leaga de nimic, doar verifica seriile si face poze Succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorin-moto Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Relax Adi,Azi mi-am facut RAR-ul si Transalpul cumparat are cauciucul spate slic Da-i mosului de acolo o cafea XXL, asa ii spune el cafelei cu 99% vodca in ea cumparata de la birtul de peste drum E un om cumsecade, nu se leaga de nimic, doar verifica seriile si face poze Succes sa nu-i dai mai mult de o cafea ca se imbata si iti pierde si tie buletinul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 fara suparare dar aici e topic pt hard enduro, nu soft si povesti aiurea...nu am nimic cu nimeni dar deja si topicul asta e virusat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diana D.Star Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 (editat) fara suparare dar aici e topic pt hard enduro, nu soft si povesti aiurea...nu am nimic cu nimeni dar deja si topicul asta e virusat... Unde e consemnat acest lucru? Am citit 99 de pagini , in ideea ca am sa gasesc raspunsul, dar nu am gasit nicaeri stipulat asa ceva. Asa ca nu mai te baga in seama aiurea. O seara deosebita iti doresc! P.S. Dl Susman cand a deschis topicul, isi cauta parteneri de soft enduro Editat Mai 16, 2010 de Diana D.Star Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 te cam inseli cu mine a iesit si tot eu am spus sa deschida topicul ...asa vezi ca o arzi aiurea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 19, 2010 Share Postat Mai 19, 2010 piti ar trebui sa mai ..... ceva(sa enduresti ceva) fiindca esti cam nervos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 piti ar trebui sa mai ..... ceva(sa enduresti ceva) fiindca esti cam nervos Cu scuterul sau cu Carpati-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 20, 2010 Share Postat Mai 20, 2010 cu ce vrei tu...oricand oriunde..ce traseu alegi.. Mesaj completat piti ar trebui sa mai ..... ceva(sa enduresti ceva) fiindca esti cam nervos enduresc enduresc...dar acum nu am timp trebuie sa ma ocup de urmatorul eveniment la care ai lipsit anul trecut te astept anul asta e pe data de 11-13 iunie tot la brezoi a 2 a editie ktmeet 2010...e ff tare zona de hard enduro sint 60 km de hard din care 20 km de traseu de redbull romaniacs..te astept..numai bine.. Mesaj completat mai multe detalii.. www/panicsquad.ro www.ktmclub.ro http://www.dirtbikezone.ro/ktmeet-la-a-doua-editie.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grave Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Stiu ca probabil e cam tarziu, dar azi dam o tura prin Apuseni. Plecarea la 9.30 de sub podul trefla din Manastur. Yzu 0744 973 166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Mai 22, 2010 Share Postat Mai 22, 2010 Stiu ca probabil e cam tarziu, dar azi dam o tura prin Apuseni.Plecarea la 9.30 de sub podul trefla din Manastur. Yzu 0744 973 166 Pai cam da,plecarile se stabilesc macar cu o zi inainte Noroi cat mai mult si ploaie cu bulbuci va doresc... Have fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 (editat) O tura maine la hoinareala asa pe fuga 155 km.vezi poze. Mesaj completat 10-18 daca nu ploua tare.0744599752 Mesaj completat O tura maine la hoinareala asa pe fuga 155 km.vezi poze.Mesaj completat 10-18 daca nu ploua tare.0744599752 Editat Iunie 7, 2010 de jakalu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Frumos traseul.....mai ales acum ca e foarte verde iarba. Am mai fost pe acolo....dar maine am program full. Sorry de off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hoozit Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 cei interesati, nu uitati ca we asta e KTMeet: http://www.panicsquad.ro/evenimente/ktmeet-2010/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Pozasu de servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Pozasu de servici. Imi pare rau ca nu am reusit sa vin cu voi, faina tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan86 Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Imi pare rau ca nu am reusit sa vin cu voi, faina tura. drumu ala nu ii bun pt tine..numa te plictisesti acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 drumu ala nu ii bun pt tine..numa te plictisesti acolo trebe sa mai misc Triumphu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jackie chan Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Frumoasa tura mai baietzi ... imi pare rau k , nu am putut fi shi eu prezent ... pt k sintetzi nishte oameni d nota 10 , cu spiritul aventurii in singe ... cine shtie , poate data viit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_tmt Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 salutare baieti! caut ceva coechipieri pentru ture de hardenduro in jurul localitatii Feleacu. am un full cross, honda cr 125, neinmatriculat, deci exclus drumuri publice. prefer ture nu foarte lungi, pt ca 2 din 4 ture omor ceva la motor si sa nu am ce impinge pana acasa . imi place sa ma dau pe zone dificile si tehnice mai mult. stiu multe trasee frumoase in zona si am un program foarte flexibil, pot sa ma dau uneori si dimineata in timpul saptamanii etc. mentionez ca sunt la nivel de incepator/mediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 17, 2010 Share Postat Iunie 17, 2010 salutare baieti! caut ceva coechipieri pentru ture de hardenduro in jurul localitatii Feleacu. am un full cross, honda cr 125, neinmatriculat, deci exclus drumuri publice. prefer ture nu foarte lungi, pt ca 2 din 4 ture omor ceva la motor si sa nu am ce impinge pana acasa . imi place sa ma dau pe zone dificile si tehnice mai mult. stiu multe trasee frumoase in zona si am un program foarte flexibil, pot sa ma dau uneori si dimineata in timpul saptamanii etc. mentionez ca sunt la nivel de incepator/mediu. In limita timpului disponibil, ramane sa vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 salutare baieti! caut ceva coechipieri pentru ture de hardenduro in jurul localitatii Feleacu. am un full cross, honda cr 125, neinmatriculat, deci exclus drumuri publice. prefer ture nu foarte lungi, pt ca 2 din 4 ture omor ceva la motor si sa nu am ce impinge pana acasa . imi place sa ma dau pe zone dificile si tehnice mai mult. stiu multe trasee frumoase in zona si am un program foarte flexibil, pot sa ma dau uneori si dimineata in timpul saptamanii etc. mentionez ca sunt la nivel de incepator/mediu. In Feleac , in aceasta saptamana vor avea loc antrenamente cu copii , luni , miercuri si probabil si vineri. In padurea de la inceperea caselor micesti , in zona bine cunoscuta de catre enduristi , urcarile "Hansel si Gretel" Pentru zonele dificile si de tip hard enduro (ce iti place tie) ai nevoie de multa tehnica , pozitie pe motor corecta , exact pe ce se pune accent in antrenamentele copiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radautrust Postat Iunie 21, 2010 Share Postat Iunie 21, 2010 In Feleac , in aceasta saptamana vor avea loc antrenamente cu copii , luni , miercuri si probabil si vineri.In padurea de la inceperea caselor micesti , in zona bine cunoscuta de catre enduristi , urcarile "Hansel si Gretel" Pentru zonele dificile si de tip hard enduro (ce iti place tie) ai nevoie de multa tehnica , pozitie pe motor corecta , exact pe ce se pune accent in antrenamentele copiilor. Intre ce ore? Poate vin si eu miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmboy Postat Iunie 23, 2010 Share Postat Iunie 23, 2010 Intre ce ore? Poate vin si eu miercuri. Din pacate s-a amanat , pentru copii este mult prea mult sa te dai in asemenea conditii meteo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate