oldbiker_johan Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 daca e cineva care vrea sa reconditioneze un VOSHOD , vopsit , ansamblat,cauciucuri,comenzi.Tot pentr. reconditionisti mai am un cadru cu aripi,rezervor,bascula,ap lant java triciclu,rez de mt 11,mz ES,MZ 125,tula,amortizoare MZ125,250 ,telescoape de mobra super,hoinar,voshod,mai am niste roti de minsc,niste piese pt MZ 125 ambielaj ct de vit colivie ambreiaj,MZ cil 175 ,cut viteze ambelaj si multe altele.Daca doriti ceva contactatima aici sau mai detaliat la 0720211599. salut cu respect fabr. de phoenixuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 daca e cineva care vrea sa reconditioneze un VOSHOD , vopsit , ansamblat,cauciucuri,comenzi.Tot pentr. reconditionisti mai am un cadru cu aripi,rezervor,bascula,ap lant java triciclu,rez de mt 11,mz ES,MZ 125,tula,amortizoare MZ125,250 ,telescoape de mobra super,hoinar,voshod,mai am niste roti de minsc,niste piese pt MZ 125 ambielaj ct de vit colivie ambreiaj,MZ cil 175 ,cut viteze ambelaj si multe altele.Daca doriti ceva contactatima aici sau mai detaliat la 0720211599. salut cu respect fabr. de phoenixuri Salut! pune si tu o poza cu rez ala de Nipru Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 (editat) daca e cineva care vrea sa reconditioneze un VOSHOD , vopsit , ansamblat,cauciucuri,comenzi.Tot pentr. reconditionisti mai am un cadru cu aripi,rezervor,bascula,ap lant java triciclu,rez de mt 11,mz ES,MZ 125,tula,amortizoare MZ125,250 ,telescoape de mobra super,hoinar,voshod,mai am niste roti de minsc,niste piese pt MZ 125 ambielaj ct de vit colivie ambreiaj,MZ cil 175 ,cut viteze ambelaj si multe altele.Daca doriti ceva contactatima aici sau mai detaliat la 0720211599. salut cu respect fabr. de phoenixuri Am eu o intrebare. Tu esti cumva cel care mi-a trimis la Cluj acea aprindere de Voshod prin intermediul lui Klaus Gas? Editat August 17, 2007 de Mikulaish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Asfalt uscat!!Salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 de hoinar ce piese ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 salut ..nu draga nush despre ce e vb..cu aprinderea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) de mobra 50s ce ai?? pune si niste poze dak potzi pls Editat August 19, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peph.halmen Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 pe mine mar interesa amortizoarele de mz 125. pt ce model is mai exact? si nai cumva pt mz rt 125/3 un capac pt cutia electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
izh56 Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 Salut, ai ceva piese de tula? Mess: izh56 O zi buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Octombrie 12, 2007 Autor Share Postat Octombrie 12, 2007 [up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 13, 2007 Share Postat Octombrie 13, 2007 Up, up, da mai deschide si tu telefonul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Octombrie 14, 2007 Share Postat Octombrie 14, 2007 sal un cauciuc de 18/3.50 nu ai ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Octombrie 25, 2007 Share Postat Octombrie 25, 2007 serios useless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Noiembrie 3, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 3, 2007 mas oyama ai pozele cu arcurile vezi dak iti trebuie ceva si spune-mi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 3, 2007 Share Postat Noiembrie 3, 2007 mas oyama ai pozele cu arcurile vezi dak iti trebuie ceva si spune-mi salut! singurul care nu ma uitat!mersi man! ti-am dat PM eu zic ca ala mai gros si cel de pe telescop se potrivesc! --- Mesaj completat în 04 Nov 2007 20:54 -------------om de cuvint! multam domne! pentru cei care nu reusesc sa ia legatura cu el , un nr de tel la care il gasiti, nu stia omul ca nui merge tel, nr de tel. care e postat. asa ca uite aici unu valabil 07222550567 sau PM da si acolo raspunde greu din cauza netului de proasta caliate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate