Sari la conținut

Daca ar fi sa va vopsiti motocicleta...


RENEGADE
 Share

Postări Recomandate

Sunt in pregatiri sa imi vopsesc motocicleta. Am demontat aripile, rezervorul si alte capace laterale. Vreau sa le vopsesc si am o gramada de idei. Asta-i problema! Nu stiu care sa o aleg! Cadrul ramine in culoarea originala, adica negru. Restul componentelor le-as face tot pe fond negru dar nu stiu ce anume motiv sa aleg. Initial am plecat pe motive tribale combinat cu ceva simboluri mai omenesti, fara cap de mort sau alte oratanii. Voi ce parere aveti. Liber la imaginatie!

Daca aveti si ceva poze, ar fi super!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 168
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 weeks later...

am o intrebare pt voi asa in general.......

de ce toti in general lasati culoarea neagra la cadru.....arata foarte bine daca cadrul este vopsit si in alta cuoare.....intrebarea este...vie lene sa dezmontati motorul complet sii sa vopsiti si cadrul....daca va uitati pe la motoarele de afara au cadrul vopsit de alta culoare nu numai negru........

de ce la noi in tara predomina culoarea neagra la cadruri???????....eu zic cai pacat....la motocicletele cu cadruri modificate ar arata mult mai bine si ar sarii mult mai mult in ochi detaliile cadrului.......hai sa mai intram si noi in comunitate vopsid cadrurile alte culori:))))))))))))) :blink: :P B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Roby..parca mi-ai citit gindurile..

De vreo saptamina ma tot gindesc cum va arata.

Am facut-o bucati pe-a mea si cadrul,impreuna cu etrierii, furca fata si amortizoarele pe spate le fac in aceeasi culoare!

Sunt absolut convins ca va arata demential.

As fi incercat sa-i vopsesc si cilindrii in culoarea motorului(are racirea pe apa) si apoi sa-i fi lustruit doar laturile aripioarelor cilindrilor,dar problema este ca mi-ar trebui o vopsea rezistenta la temperatura(care sa fie si culoarea cu care imi vopsesc motocicleta).

Va tin la curent cu ce-a iesit!

Luigi v

Editat de l.u.v
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...cum vretzi voi, cu negru sau nu, cu flacari sau nu... negru mat cu negru lucios, elegant sau colorat-papagal, se poate! - acum se lucreaza la ceva elegant cu motive celtice pentru Domnul Renegade,... mare respect! Sper s-o termin pina la jumatatea lui Ianuarie... Ca veni vorba, cadrul colorat este - bineinteles! - un factor de impact la motor - spune clar si tare ca a fost cineva care s-a ocupat de TOATA motocicleta, a fost atent la detalii si a avut o vedere de ansamblu asupra obiectului. Dar asta merge atunci cind chiar vrei sa fie altceva...

Toate bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:blink: Mda..si eu cu vopsitu'...ma gindesc la un negru mat cu niste traznete din crom (autocolant),sa arate de parca e crapat rezervoru' si aripa spate.Negru ca asa e trecuta in talon...si arata si bine!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se pare ca vor fi motive celtice pe fond negru. Chestia cu flacarile e super dar nu ma mai caracterizeaza. Dupa ceva ani parca m-am mai domolit. Astept un draft de la moogoo sa vedem cum a gindit-o si apoi mai vedem. Ma gindesc la treaba cu negru mat sau lucios. La negru mat daca dai cu lac peste nu devine lucios?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba da devine lucios si va avea o idee asa de senzatie ca este negru mat.....merita facuta treba dar inainte de a da lacul tre sa matuiesti un pic vopseaua negru mat ca sa prinda bine lacul.....si trebe sa folosesti un lac compatibil cu marca vopselei negru mat....preferabil sa fie lacul de la acceiasi marca ca vopseaua.....salutari de bine si sarbatori fericite din barcelona:)))))roby :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:blink: Bai Black-ule,unde dracu'-n tara asta aerografie sa arate(si sa luceasca) a crom ?

pai prin arad ,timisoara si aiud se face aerografie...daca nu stiai...B)))si chestia cu luciul...daca peste aerografie se dat un strat de lac...luceste de numa numa :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...