Sebastian.R Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 (editat) Vineri la 16.30 doritorii s-au intalnit la Ursu' de unde aproximativ la 17.15 s-a plecat spre Vama Veche. Grupul care s-a format a depasit 30 motociclisti care s-au indreptat in grup organizat spre Vama.... Una din opririle de refill a fost imediat dupa Cernavoda. ...dupa care ne-am oprit direct pe plaja la 'Point' pentru un "suc" prelungit..... PS: POZELE SUNT FACUTE CU TEL MOBIL......deci calitatea nu este maxima... ....iar apoi "nu stiu cum"....s-au incins..... (Bebe, ai spus ca nu e nimic de ascuns....) Rasaritul ne-a prins pe plaja...aproape toti...dintre care Ursu de vorba cu "ZZ TOP".. )) Evenimentul princupal s-a consumat o sambata seara cand am intrat cu totii la concertul Phoenix (multumim Silver Pistons - Ploiesti), nu inainte ca un jandarm sef sa ne indrume politicos spre un loc numai bun de parcat motoarele...in numar mare.... Dupa care Nicu Covaci a venit la grupul nostru pe plaja si a petrecut cateva ore cu noi.... Intoarcerea am facut-o prin Ostrov, pe unde "ne-am dat" cu bacul. Care ati mai fost si aveti poze, impresii suplimentare, comentarii, etc....sunteti invitatii mei.... Editat August 20, 2007 de Sebastian.R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ceapa, The Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 bah da ce cuminti am fost...observ din pozele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian.R Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 Ordinea pozelor nu e cea aranjata de mine initaial...dar merge si asa ....intelegeti voi....mai ales cei care ati fost prezenti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
.BoBo. Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gra$$u Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 (editat) bah da ce cuminti am fost...observ din pozele astea Tu vorbesti ,parca erai intins pe jos intr-una din poze ) LE :Pozele am sa le postez pe site la Dac Motors pentru ca asta se misca muuuuuult prea greu ,si ar dura peste 2-3 ore sa postez aici 86 de poze Editat August 21, 2007 de Gra$$u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Cateva, si mai urmeaza - scuzati calitatea... --- Mesaj completat în 21 Aug 2007 11:57 -------------Alta transa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Doar atat ma??? si filmul??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Mai vin ho!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 More pics Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebastian.R Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 Cateva, si mai urmeaza - scuzati calitatea... <small>--- Mesaj completat în 21 Aug 2007 11:57 -------------</small><br/>Alta transa... Corect....la film cum ajungem? Hai Survo, baga si filmul.... --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 17:35 -------------ati vazut cum ies pozele la iveala? Hai, mai bagati...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Hai sa pun si io niste poze. Sa traiesti, Manule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 mai multe poze pe siteul DAC MOTORS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Hai sa pun si io niste poze.Sa traiesti, Manule! 0721112661/0729451457, give me a beep, k nu mai am nr tau, vroiam sa iti dau kawa o tura Cea mai reusita poza din Vama --- Mesaj completat în 02 Sep 2007 22:35 -------------A, si inca una buna: undeva in poza se afla o ceapa, vede cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate