Sari la conținut

Concurentii romani la Paris Dakar 2005


ADMIN
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 731
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu zic ca nimic nu e clar pana nu se termina :huh:

DAR, ii tinem pumnii si speram sa-l tina "mobra". Zsolt zicea ca a avut ceva probleme...

 

 

Intre timp a trecut si de CP3 :wave:

Editat de cstelia
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sa vedeti ce misto sta Francois la semafor in Barcelona.Pacat ca nu am poza dar am filmat.Pt ca nu ajunge, cand opreste sta intr-un picior si la pornire sare pe motor :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

de acum chiar ca tre sa fie floare la ureche sa termini Dakarul. sper ca toti sfinti tin cu noi si nu se intimpla nimic cu motocicleta ca de romeo nu-mi pun problema ca nu termina. Sint tare curios ce s-a intimplat ieri de a trebuit sa schimbe blocul motor si cum si unde s-a intimplat sa crape blocul. Cred ca merit o bere dupa atitea emotii cu iriTrack-ul asta care se actualizeaza o data la 4 ore . :wave: Ce ziceti deun comitet de primire dac vine direct la TM ? :huh: :moron: :whip: :drums: :kali: :ph34r:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ati vazut interviul de pe TVR 1 , adica era mai mult de auzit dar cred ca tre sa-i felicit ca au facut rost de ceva imagini cu Romeo pe care le-au dat la inceputul interviului. Pare destul de hotarit in privinta neparticiparii la un alt Dakar si tare inclin sa-i dau dreptate dar mai ramine de vazut ca poate acum declaratiile sint luate prea la cald si oboseala si incomfortul sint prea vii dar poatre trec cu timpul si revine gustul aventurii.... Oricum ar fi, si-a dovedit ca se poate si ne-a dovedit cu prisosinta ca nu-i imposibil si pentru asta imi calc palaria in picioare :moron: :huh: :ph34r: :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am aflat cum a stat treaba cu comentatorul de la Eurosport.

 

Initial a fost Victor Bonifaciu, care n-avea nici o treaba; nu stia de nici unele: nici de Romeo, nici de Francois, nimic, nema, tabula rasa.

 

In urma numeroaselor proteste (bineinteles inclusiv ale noastre - cei care am scris pe Eurosport) a preluat Arnold Cobilanschi. Si de atunci e mai bine - omul s-a documentat, si stie despre ce e vorba.

 

Deci iata ca se poate!

Editat de DragosKTM
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut (de fapt auzit) declaratia lui Romeo la TVR1, la stirile din sport de la ora 19.40(aprox.)

Zicea ca e foarte greu si ca nu merita efortul, ca mai frumos e la noi (in tara). Practic eu am subinteles ca Dakarul in general (ca si raliu, eveniment etc.) este supraestimat si exagerat si ca el nu va mai participa altadata.

Eu cred ca dupa ce va trece ceva timp va avea alte opinii.

 

Parerea mea este ca Dakarul este de fapt o aventura si cine se duce acolo se duce sa participe, telul si satisfactia cea mai mare fiind insasi terminarea raliului prin trecera liniei de sosire la DAKAR.

 

Cat despre cei care castiga si anume pilotii de uzina care alearga pentru diversele echipe aflate in frunte moto, auto, camioane, acolo e alta poveste (si alte interese): sunt piloti profesionisti=primesc bani ca sa se dea la Dakar.

Binenteles ca sunt niste oameni deosebiti, dar de fapt asta este meseria lor, ei din asta traiesc.

Editat de corneltrica
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ati vazut interviul de pe TVR 1 , adica era mai mult de auzit  dar cred ca tre sa-i felicit ca au facut rost de ceva imagini cu Romeo pe care le-au dat la inceputul interviului.

Imaginile erau de la Nitescu care le-a filmat la fata locului, la prima etapa (de fapt prologul de la Barcelona), numai ca nu au fost montate ca lumea adica in timp ce comentatorul vorbea despre Romeo ca fiind singurul participant roman acolo, pe ecran se vedea clar motocicleta lui Francois pe care aparea tricolorul nostru, ROMANIA si numele lui (Vuillet Francois).

De fapt va reamintesc ca este vorba de echipa REDZONE Timisoara, (initial se numea MOTOVERDE Timisoara, nu stiu de ce s-a schimbat), din tara ROMANIA, care a avut doi concurenti: Romeo Dunca si Francois Vuillet(care este si cetatean roman).

Fratele lui Francois, Etienne Vuillet a participat din partea altei echipe din Franta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In acelasi timp e pe locul 18 din 36 la categoria "scratch bikes first time". Iar la locul 79 trebuie luat in seama si numarul initial de motoristi participanti, anume 250. 103 au mai ramas in cursa.

In conditiile concursului, chiar si a ramane in sa, cu o echipa incropita pe cheltuieli proprii, fara suportul unei fabrici sau a unei echipe tehnice experimentate in raiduri de genul asta, acolo unde peste jumatate din concurenti au fost nevoiti sa abandoneze, e o performanta mai mult decat iesita din comun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...