Admin Smokey Postat Decembrie 6, 2004 Admin Share Postat Decembrie 6, 2004 Gazeta Sporturilor Un bănăţean la Paris-Dakar Timişoreanul Romeo Dunca va participa la celebrul raliu, în competiţia rezervată motocicletelor. Timişoreanul Romeo Dunca vrea să se lupte cu dunele de nisip pentru a termina raliul Paris-Dakar. Alături de prietenul său, francezul Francois Vuillet, cu care aleargă de cîţiva ani în competiţii, timişoreanul a investit 40.000 de euro pentru a putea lua startul. "Am făcut antrenamente de orientare, am mai fost în Tunisia la două competiţii, dar ne lipseşte nisipul în România'', a completat Vuillet În premieră, timişoreanul Romeo Dunca va participa cu o motocicletă KTM la Raliul Paris-Dakar. Înscrierile pentru prestigioasa competiţie s-au făcut în luna iunie. "Ne-am hotărît să mergem în urmă cu 5-6 luni, dar am început antrenamentele de un an de zile'', a declarat Romeo, patron al unei firme de transport intern şi internaţional din Timişoara. Alături de prietenul său, francezul Francois Vuillet, cu care aleargă de cîţiva ani în competiţii, timişoreanul a investit 40.000 de euro pentru a putea lua startul. "Am făcut antrenamente de orientare, am mai fost în Tunisia la două competiţii, dar ne lipseşte nisipul în România'', a completat Vuillet. La pregătiri, Dunca a reuşit să distrugă patru motociclete pînă şi-a achiziţionat KTM-ul, cu care va participa la raliu. "Mi-am dorit foarte mult să ajung aici şi vreau să merg mai departe, să mă opresc la Dakar. Nu va fi uşor deloc pentru că ştiu că unii concurenţi au participat la 5-6 ediţii pînă să se gîndească să cîştige'', a adăugat Dunca. Singurul român participant la Raliul Paris Dakar 2005 va pleca spre Barcelona pe data de 27 decembrie unde va aştepta echipa tehnică. "Mă întîlnesc cu moticleta abia pe 30 cînd au loc verificările tehnice'', a încheiat Dunca. Obiectiv: linia de sosire Ediţia din acest an va aduna la stat aproximativ 230 de motociclete, peste 100 de maşini şi tot atîtea camioane. Traseul cuprinde 17 etape înşirate în tot atîtea zile, însumînd 8.956 de kilometri. Startul se dă din Barcelona pe data de 31 decembrie, sosirea fiind programată pe 16 ianuarie în Dakar (Senegal), echipajele trecînd prin 6 ţări: Spania, Maroc, Tunisia, Mauritania, Mali şi Senegal. "E o competiţie extrem de dificilă pe care sperăm să o onorăm aşa cum trebuie. Dacă trecem de ziua a cincea, putem spune că ne gîndim să terminăm raliul'', a spus Dunca. Cheltuielie de participare motocicleta 20.000 euro taxă de participare 30.000 euro înscriere maşină plus asistenţă 26.000 euro piese de schimb 5.000 euro echipament navigaţie 3.000 euro echipament pilot 2.000 euro pneuri 1.000 euro TOTAL 87.000 de euro Carecteristici ale motocicletei Model KTM LC 4 660 Rallye '04 Cilindree 660 cmc Viteza maximă 190 km/h CP 135 Echipament: road-book electric, GPRS, busolă, senzori pentru semnalizarea celor care vin din spate, două radioatoare, patru rezervoare de benzină (50 de litri), scut de carbon şi teflon, două rezervoare de apă 4 decembrie 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daxy Postat Decembrie 8, 2004 Share Postat Decembrie 8, 2004 toata stima si respectul pt Romanii nostri.nu conteaza pe ce loc iesiti conteaza ca ati participat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Bafta multa. Godspeed my friends! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Se spune ca nu conteaza ce castigi important este sa participi. Asa ca le doresc multa aventura si multe satisfactii. La urma urmei este prima oara cand participam in marele desert iar nisipul este extrem de periculos. Aveti grija de voi baieti si sa va intoarceti sanatosi ca noi suntem nerabdatori sa va ascultam povestile si aveti grija si de camilele KTM . Drum bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 9, 2004 Share Postat Decembrie 9, 2004 Bafta baieti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danoprea Postat Decembrie 16, 2004 Share Postat Decembrie 16, 2004 Mult succes baieti!!!! Sa va intoarceti sanatosi.Santem cu sufletul alaturi de voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jack2004 Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Decembrie 18, 2004 Share Postat Decembrie 18, 2004 multa bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cbr-ica Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 Carecteristici ale motocicletei Model KTM LC 4 660 Rallye '04 Cilindree 660 cmc Viteza maximă 190 km/h CP 135 CP 135? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Decembrie 19, 2004 Share Postat Decembrie 19, 2004 motoretele pot fi vazute la ROMPETROL DRISTOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 20, 2004 Share Postat Decembrie 20, 2004 unde e ma Rompetrol la Dristor?? Zi-mi si mie mai exact ca nu stiu bine zona aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 se va face un eveniment oficial de prezentare a pilotilor? Cand? Unde? imi pare rau ca nu ai stiut. sa tinut la crown plaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 CP 135? CP 90 ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 imi pare rau ca nu ai stiut.sa tinut la crown plaza Bai ce ma oftic! Cum dracu nu am aflat eu? A fost conferinta de presa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 unde e ma Rompetrol la Dristor??Zi-mi si mie mai exact ca nu stiu bine zona aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Merci Elf-ule. Am ajuns abia luni si nu mai erau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 Merci Elf-ule. Am ajuns abia luni si nu mai erau Sorry ... Ce s a intamplat cu ele ? unde au fost mutate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Bafta maxima, baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FERI Postat Decembrie 27, 2004 Share Postat Decembrie 27, 2004 Am pielea gaini Bafta maxima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 29, 2004 Share Postat Decembrie 29, 2004 Echipa Romaniei a facut primul pas catre Dakar. Maine, la ora 10:00 au inspectia tehnica. Toti sunt ok si asteapta startul. Sper sa reusesc sa va trimit si pozele. Aproape toti concuretii merg pe KTM... si nu sunt prea putini... azi am vazut vreo 200, aproape tot atatea camioane mari cat casa si alte ciudatenii pe 4 sau mai multe roti. Pana la urmatorul contact sper sa ajungem si noi la Gibraltar... ... restul in emisiunea 2 ROTI!!! Au transmis din Barcelona Nitescu,Mistode,Renatta si Alex. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nitescu Postat Decembrie 29, 2004 Share Postat Decembrie 29, 2004 Acum chiar plecam in parc sa vedem ce mai fac baietii.Maine va trimit poze ca astazi a fost aglomerat la centrul de presa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 30, 2004 Admin Share Postat Decembrie 30, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 30, 2004 Admin Share Postat Decembrie 30, 2004 SMS de la Marian Nitescu, 30 Dec, 17:35 Echipa Romaniei lasa acum motoarele in parcul inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 30, 2004 Admin Share Postat Decembrie 30, 2004 SMS de la Marian Nitescu, 30 Dec, 20:41 Baietii sunt OK. Pot spune chiar veseli dupa peripetiile de astazi. Stricat masina de asistenta, acum schimba compresorul de clima, lui Szolt i-a furat pasaportul in service la Nissan, Romeo si Francois au intarziat la revizie dar totul s-a rezolvat. Acum a venit si masina de asistenta. Gata mergem la masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 pentru admin v-as ruga sa-mi spuneti si mie de unde este plecarea din romania pe data de 25 decembrie si daca este posibil si un nr de telefon al lui Romeo.Sint interesat sa vorbesc cu el pentru un articol care ar putea aparea in Prosport eu lucrin la acest cotidian. multumesc anticipat. ocssis te salut daca vrei putem colabora fac eu niste poze in data de 1 ianuarie si ti le trimit ok dami un mail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate