Hector Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 bravo man !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 inca se asteapta poze cu actele and stuff trebuiau sa iasa demult ....sa fi fost un bluff?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Decembrie 23, 2004 Share Postat Decembrie 23, 2004 (editat) Cam mult dureaza actele alea....poza e de pe mobile? De fapt motorul e al meu Editat Decembrie 23, 2004 de sabin_sbz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 23, 2004 Autor Share Postat Decembrie 23, 2004 (editat) aloha deocamdata sunt blocat la imatriculari adica m-au respins pt ca trebe sa fac identificarea la RAR, nu am platforma sa o duc, iar schimbatorul nu l-am facut inca deci, am vesti proaste, cred ca numa la anu in ianuarie ma duc din nou, rabdare si tabac sabine nu e motoru tau pt ca eu am xenon pe faza scurta iar tu nu ai coxane nu ma supara ca nu mai pun COX pe placuta de circulatie toate cele bune pa pa ps. sabine sigur nu e motoru tau pt ca eu am zero gravity : double bouble Editat Decembrie 23, 2004 de Smeagol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 misto motor, nu conteaza a cui e, sa-l stapaniti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 abea astept sa-l vad prin cluj la primavara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hector18 Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 domnule sabin_sbz tu zici ca motorul e al tau,sau ca pozele sunt luate de pe mobile. deci in primul rand nu au cum pozele sa fie de pe mobile la rezolutia asta asa mare si in al doilea rand nr motocicletei ne indica ca motocicleta e inmatriculata in romania, asa ca nu are cum sa fie luata de pe mobile. al doilea rand motorul nu are sa fie al tau, iar ca sa te convinci fa o mica comparatie intre poza pusa de tine si pozele puse de smeagol. uite si la nr de inmatriculare, vezi la semnalizatoare ca nu sunt la fel, cauciucurile pe fata nu sunt la fel si altele. etc. sper ca nu am suparat pe nimeni...scuzati postu asa de lung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabin_sbz Postat Decembrie 30, 2004 Share Postat Decembrie 30, 2004 domnule sabin_sbz tu zici ca motorul e al tau,sau ca pozele sunt luate de pe mobile.deci in primul rand nu au cum pozele sa fie de pe mobile la rezolutia asta asa mare si in al doilea rand nr motocicletei ne indica ca motocicleta e inmatriculata in romania, asa ca nu are cum sa fie luata de pe mobile. al doilea rand motorul nu are sa fie al tau, iar ca sa te convinci fa o mica comparatie intre poza pusa de tine si pozele puse de smeagol. uite si la nr de inmatriculare, vezi la semnalizatoare ca nu sunt la fel, cauciucurile pe fata nu sunt la fel si altele. etc. sper ca nu am suparat pe nimeni...scuzati postu asa de lung Dar de ce ai luat foc? E motorul tau? Eu am facut o gluma si vad ca nu ai inteles-o....data viitoare o sa specific Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Decembrie 31, 2004 Share Postat Decembrie 31, 2004 Ce ti-e si cu copiii astia, imediat pun botu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fox Postat Ianuarie 1, 2005 Share Postat Ianuarie 1, 2005 Misto motor are vecinul/prietenul tau ....transmitei felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 1, 2005 Share Postat Ianuarie 1, 2005 smeagol tati, esti varza coae , te-am mirosti de la inceput ca mergi la cacealma.....nu vad ce ai vrut sa castigi mintind lumea ca ai/iti iei 636....cand defapt tu doar visezi la unu....stop dreaming start making money ca nu o sa iti pice in dormitor ca 307-le ala din reclama mofockin looser Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Ianuarie 1, 2005 Share Postat Ianuarie 1, 2005 coxane nu ma supara ca nu mai pun COX pe placuta de circulatie s-a rezolvat si-a inmatriculat motoru' baiatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Ianuarie 2, 2005 Share Postat Ianuarie 2, 2005 deci pana la urma are sau nu 636 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 2, 2005 Share Postat Ianuarie 2, 2005 are 636, Mos Craciun chiar exista ( the real one nu impostoru' asta de pe site) si eu am fost rapit de ozn-urile lu ak-raptor Nu vezi ma ca a trecut prea mult timp de cand a zguduit-o ca face actele, trebuiau sa iasa demult....acum nu mai are ce scuza sa bage si a bagat tireaua de pe site.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Ianuarie 2, 2005 Share Postat Ianuarie 2, 2005 (editat) what is this: poza 1: /index.php?...=post&id=112617 poza 2: /index.php?...=post&id=104568 bre cyborg, buna treaba cu photoshopul asta... numa bine baieti, si al cui o fi motorul, nu prea conteaza, e fain, nu incape indoiala. asa ca urez fericitului posesor numa zile faine si multi km de distractie pe el.... Editat Ianuarie 2, 2005 de ares666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 la multi ani fratilor un nou an a inceput si sper sa fie mai pizdos ca regretatul ce tocmai a trecut sa moara mos gerila de ciuda, cand fac rost de masina cu carlig nu gasesc platforma, cand am platforma pewla carlig, las ca aia de la RAR ma asteapta coxane tu ar trebui sa primesti diploma clownu anului 2004 pt activitatea umoristica adusa acestui site cine e pentru ? kerosen long time no speak, cand apuci sa vii prin cluj sa te uiti la simsonache-ul meu ? btw, eu sunt tovarasu lu fratet-o, Cata, cu care ai vb la tel de cateva ori multumesc tuturor care imi tzin partea ne videm pi drum la vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 alooo, referitor la diploma....cu placare , dar nu prea mai am unde sa o pun prin casa....de atataea taloane de moto.... oricum, si tu ai merita doua diplome....una de SCUZACUL anului.....daca vroiai neaparat sa ii faci actele te duceai cum se duc atatia pe ploaie, frig, ninsoare calare la RAR...vai, ii e frig la bebe sa mearga 10 km pana la rar? nu poti , dupa ce pretinzic a ai dat 7 mii de euro ptr o moto sa inchiriezi cu un milion un transport dus- intors pana la RAR jet la canal ba penibilule ....iar alta de ABURITORUL anului ptr felul in care minti lumea ( defapt te minti pe tine in toata povestea asta...sigur nu ai avut vreun unchi paros care venea la tine in pat cand eria mic ?! ) cu mobra asta....crezi ca te respectalumea mai mult daca pui poze cu mobra pretenului!?! cand nu o sa mai ai scuze ca nu e a ta vei deveni un 0 taiat , acum esti doar la stadiul de 0 ps: vezi ca am facut rost de o scarita, vreu 200 de mii pe ea + transportul pe care il platesti tu, vezi poate facoi rost de bani pana la vara.....sau mai bine ia-ti inapoi cei 7 mii de euri, cumpara tot ce ai nevoie sa repari mociclerta si dupa aia spera la o reducere la rascumparare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 coxane gluma e gluma dar tu vad ca o iei pe aratura bre, calare nu pot merge, ti-am mai zis, nu am scaritza si schimbator 1 milion de transport nu am ca sunt sarac ma milogesc pe la preteni sa ma ajute 4 free, deci ..... altceva ? ps. pt scaritza te contactez pps. vax albina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 1. TEAPA cu scarita.....vad ca iq-ul tau este subzistent.... 2. CUM NU AI BANI CAND ZICI CA DAI 7 MII EURI (~ 270 DE MILIOANE) pe o motocicleta?!?!?! 3. CUM TE SUPORTI?! ps: schimba-ti avatarul....in asta de mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mos Craciun Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 Wuahahhahaahahahhaa. Ba Coxane, dar mai lasa mah omul sa respire, sau sa transpire. Sa mor eu parca mi-e mie rusine de cum l-ai luat pe om. Ia zi, ti se fixeaza tie un target pe ceva si omori? Sau cum? )) Tare handicapat mai esti fereasca dumnezeu. Ce-ai tu cu omul daca e mincinos. Ce noi nu avem voie sa traim sau cum PS: Tine-o asa in continuare. Nu-l lasa deloc. Auzi ce tupeu, sa-si ia motocicleta ca a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 4, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2005 coxaneeeeeeee, ia-o in poponeata si fugi cu ea ... pe dealurile patriei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 4, 2005 Share Postat Ianuarie 4, 2005 coxaneeeeeeee, ia-o in poponeata si fugi cu ea ... pe dealurile patriei ai fost demascat si acum incepi sa arunci cu injurii?! te rog sa ramai calm, sa nu cumva sa te enervezi ca te trezesti din frumosul tau vis cu zx6....ar fi pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Ianuarie 12, 2005 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2005 coxane sa moara copilasii tai de ciuda am fost azi la RAR si mi-am rezolvat identificarea si ITP-ul maine is la imatricularii intr-o saptamana maxim sau cine stie cat de repede voi avea talonu si numerele preferentiale potzi sa exersezi din timp plecaciunile de rigoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 coxane sa moara copilasii tai de ciudaam fost azi la RAR si mi-am rezolvat identificarea si ITP-ul maine is la imatricularii intr-o saptamana maxim sau cine stie cat de repede voi avea talonu si numerele preferentiale potzi sa exersezi din timp plecaciunile de rigoare bla bla bla......fratie , ne aburesti de vreo luna incoa nu niste amarate de acte....sa vedem dovezi ca de aplaudat stiu sa aplaud ( pe cei ce merita evident ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat Ianuarie 12, 2005 Share Postat Ianuarie 12, 2005 Asa off-topic putin, nu ca as da dreptate cuiva... Eu am auzit ce un tip care isi luase Ferrari si facea economie la curent si apa, deci sunt cazuri si cazuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate