waibe Postat Decembrie 9, 2010 Share Postat Decembrie 9, 2010 Salut sunt Vali am 25 ani sunt din constanta si am 2 hayabusa una 1999 si una din 2000 de mult am vrut sa ma alatur si eu voua pe forum dar din cauza unui ban mai vechi nu am reusit Va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Varsta nu cred ca mai conteaza...man, nr la picior... cred ca e mai important Bine ai venit pe forum la sectiunea dedicata... si speram sa ne mai auzim sau vedem. Cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Salut sunt Vali am 25 ani sunt din constanta si am 2 hayabusa una 1999 si una din 2000 de mult am vrut sa ma alatur si eu voua pe forum dar din cauza unui ban mai vechi nu am reusit Va salut Salut Vali,bine ai revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Am spus eu ca ne inmulim!!! Vroiau mai multi sa le vanda dar nu stiu pe cineva care a reusit, in schimb ne bucuram e colegi mai vechi sau mai noi! Bine ai venit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Ms pentru primire va salut si eu .. 46 port la pantof )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 10, 2010 Share Postat Decembrie 10, 2010 Auziti Fetelor.... un jucator cu 46 la Pantof... bagati de seama ca nu e de joaca cu el ) God Speed man... God Speed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 acum ca mi-am facut cont nu mai ziceti nimic ? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 11, 2010 Autor Share Postat Decembrie 11, 2010 Cont sau clona?Ai schimbat ip-ul?Providerul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 11, 2010 Share Postat Decembrie 11, 2010 nush ce am schimbat cred ca MAC de la placa de baza si de la Router )) am schimbat mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 A cam inghetat topicul de cand cu iarna asta... ce sa zica lumea. Baga si tu niste poze cu motoarele tale man... ca sa il mai improspatezi un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 (editat) : ok astea sunt : hayabusa alba este din 2000 , cea negru cu portocaliu 1999 , Zx10R este din 2007 , Cbr 600rr din 2004 si mai am si o yamaha R6S model 03-05 produs in 07 cumparat in 08 de nou care din pacate este lovit destul de rau acum si asteapta primavara sa il aduc la viata , inainte de aceste motociclete am mai detinut aprilia rs 50 x2 , aprilia rs 125 x3 , aprilia af1 , yamaha xt 350 , suzuki RF 600 dar nu e moto ca hayabusa ca modificari hayabusa mea din 1999 are urmatoarele : rezervor 2007 cu pompa externa , buton on off la faruri , power commander 2 , galerie evacuare modificata iesire pe o parte 4-2-1 , inaltator suspensie , coada suzuki gsxr 750 k4 montata de mine in 2 saptamani de chin , filtru kn etc Editat Decembrie 12, 2010 de waibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 Ceau si bine ai veni/revenit ! P.S.: Eu port 39... P.S.1: Ce ghei e CBR-ul cu roz, fataaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 cum adica rezervor 2007 cu pompa externa? ai schimbat rezervorul si ai pastrat pompa ca la modelele 2000 cu pompa afara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 (editat) MS Pantera ) nu e ghei e frumos si il cheama flower power si cu pompa m-am incurcat eu este interna alea externe se duc , mai am la motor si -1 la pinion + 1 la foaie Editat Decembrie 13, 2010 de waibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 asta ziceam si eu ca este bine sa schimbi pompa sa pui rezervor cu pompa interna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 yep la cealalta am externa dar inca nu am bani sa ii fac modificarea , un releu de incarcare gasesc pe la cineva ? si as vrea sa vand carenele la cea portocalie si un rezervor de 99 rosu negru daca stiti pe cineva as fi bucuros sa le vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 Nasule, ce becuri trebe' pe lunga ? Si la fel, alt balastru, etc? eu am 4 x H9 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 nu e bune! ca e spurcate! a fost puse pe wakasaki sau cum se numeste cealalta motoreta care se crede busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 nu e bune!ca e spurcate! a fost puse pe wakasaki sau cum se numeste cealalta motoreta care se crede busa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 nu sunt obisnuite cu viteze de 300 + si nush daca o sa tina pe hayabusa )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 asta spuneam si eu brother mergem atat de tare si cand aprinzi luminile de trankasaki ramane lumina in spate asa de incet sunt invatate sa mearga!!! drept exemplu un nou record http://www.4tuning.tv/X5DYamJA1Cp/Cea_mai_...ewsletter_22693 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 (editat) super tare eu stiam filmul asta ori e acelasi ori e altul Editat Decembrie 14, 2010 de waibe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 super tare eu stiam filmul asta ori e acelasi ori e altul ce tari sunt stupizii aia americani care se cearta pe youtube.... care-i mai tare bruzlii sau vandam..???? busa sau veyron??? ideea e ca noi il avem pe bruzlii.....cine dracu si-l permite pe vandam???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zagermanz Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 asta spuneam si eu brothermergem atat de tare si cand aprinzi luminile de trankasaki ramane lumina in spate asa de incet sunt invatate sa mearga!!! drept exemplu un nou record http://www.4tuning.tv/X5DYamJA1Cp/Cea_mai_...ewsletter_22693 Nene, deja e prea mult... un Boeing 747 decoleaza la 290 Km/h... PS. ce mai face busa mea? Ii e cald si bine, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 14, 2010 Share Postat Decembrie 14, 2010 A mea, saraca, ii toata ninsa.. Noroc cu husa aia ca o mai protejeaza putin... Sper saptamana asta sa se elibereze garajul asta de langa mine, ca mi se rupe inimioara cand o vad asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate