NASU Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 nu te speria este ca si pana acum cu exceptia ca au bagat stand de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 (editat) nu te speriaeste ca si pana acum cu exceptia ca au bagat stand de frana nu ma sperii doar ca asa mi-ar trebui niste placute de frana:D...e prioritatea nr.1 in nou an:D...da facem o aieresire si merge asa:D..opincele is ca in certificat deci problem nar trebui sa fie...cu exceptia catorva zgarieturi care nui treaba lor:D Mesaj completat pe un prieten lau intors ca era anvelopa mai mare si ca nu ii lumina becu la numar:D Editat Decembrie 19, 2010 de scamosu_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 foarte tare Exact asa ar fi trebuit sa stea si a mea acum, in sufragerie, dar din cauza unui idiot de coleg de la firma care mi-a scapat-o pe jos de pe loc (!), acum se odihneste la baietii de la Bardak Motors, unde asteapta un nou set de carene si cateva mici tuninguri pe langa Mwaaaahahaha! Eu l-as bate daca-s fi in locul tau ! Jihaaaad ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 kawasaki e mai neajutorata , hayabusa cade singura de pe cric nu e nevoie de ajutor )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 kawasaki e mai neajutorata , hayabusa cade singura de pe cric nu e nevoie de ajutor )) Ha ha ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 kawasaki e mai neajutorata , hayabusa cade singura de pe cric nu e nevoie de ajutor )) cade ea singura da nui asa sensibila sa faca buba imediat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 19, 2010 Share Postat Decembrie 19, 2010 stiu din experienta proprie , dupa ce am facut modificarea la cric am fost mai linistit doar ca acum sta foarte foarte inclinata si nu prea poate nimeni inafara de mine sa o ridice de pe cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 mai am un capac pret 300 ron http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...vat-116059.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 21, 2010 Share Postat Decembrie 21, 2010 Hehe! Ghici cine se da cu motorul azi ? La noi sunt 12 grade ...cu + Si soareeeeee! Merg sa fac poze cu bradul de craciun din centru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Morrisson Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Dragi copii va urez sarbatori fericite alaturi de cei dragi si de vacutele voastre si sa ne vedem cu bine la anu ... si la multi ani !!!! Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Hehe! Ghici cine se da cu motorul azi ? La noi sunt 12 grade ...cu + Si soareeeeee!Merg sa fac poze cu bradul de craciun din centru unde is pozele panterutzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Decembrie 22, 2010 Autor Share Postat Decembrie 22, 2010 Am dat si eu o cheie dupa o luna si ceva de pauza si la 5 grade minus si merge snur.Am trecut la sezonul de iarna si am pus bateria la caldurica desi azi am vazut un nebun cu un gsxr de 600 prin Bucuresti si era sticluta pe jos inca.Ma bucur ca s-a terminat sezonul si am facut totusi 5500km fara incident.Sarbatori fericite posesorilor de busa si nu numai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Am dat si eu o cheie dupa o luna si ceva de pauza si la 5 grade minus si merge snur.Am trecut la sezonul de iarna si am pus bateria la caldurica desi azi am vazut un nebun cu un gsxr de 600 prin Bucuresti si era sticluta pe jos inca.Ma bucur ca s-a terminat sezonul si am facut totusi 5500km fara incident.Sarbatori fericite posesorilor de busa si nu numai! eo ii dau o cheie maine la rar, ii fac itp-ul ca se pare ca o fac englezoaica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 unde is pozele panterutzo? Am uitat sa fac Imi era dor sa ma dau ...asa ca m-am bucurat de vremea buna si de fata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Decembrie 22, 2010 Share Postat Decembrie 22, 2010 Sarbatori Fericite si multa sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori fericite si linistite, dragii mei ! Sa ne revedem cu bine anul viitor, an care sa fie plin de bucurii, impliniri, liniste si fericire. Va pupa fata ! :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori fericite si tot ce va doriti sa va aduca mosul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eliza Postat Decembrie 24, 2010 Share Postat Decembrie 24, 2010 Sarbatori magice! Iarna scurta si multa liniste sufleteasca sa va puteti acumula energie pentru noul sezon moto. Cu respect si admiratie de la un XF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Decembrie 25, 2010 Share Postat Decembrie 25, 2010 Salutari tutror, de prin tarile unde 1/2litru de apa costa cat 3,4litrii benzina sau 12motorina... Craciun Fericit pe cat se poate si ... un An Nou Fericit... daca se poate spune asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Decembrie 26, 2010 Share Postat Decembrie 26, 2010 LA MULTI ANI ! Si tot ce va doriti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Decembrie 27, 2010 Share Postat Decembrie 27, 2010 LA MULTI ANI ! MULTA SANATATE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 (editat) De sezon ! In sfarsit am bagat-o si eu la iernat . A se observa ce piese de colectie se gasesc in "garajul" nostru : biciclete, triciclete, Hayabusa, carucioare, etc Editat Decembrie 30, 2010 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 30, 2010 Share Postat Decembrie 30, 2010 i-ai scos bateria ? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 i-ai scos bateria ? ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) A mea n-are baterie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
waibe Postat Decembrie 31, 2010 Share Postat Decembrie 31, 2010 are inima An nou fericit ! si tot ce va doriti in 2011 sa se realizeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate