scamosu_gl Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 V Oooooo! Pagina 500 din topicul posesorilor de Hayabusa ! Inca un motiv de baut ! si nu numa de baut....scama stie ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 oooo..inseamna ca aveti vineri cam liber... la mine mai greu... eu ajung ori vineri tarziu..ori sambata devreme o sa incerc de vineri...n-as vrea sa pierd seara aia Si eu tot asa se pare ca am sa ajung. Termin vineri treaba destul de tarziu asa ca, cu parere de rau ca pierd "seara cea mai mare", am sa vin sambata dis-de-dimineata. Cu cazarea cum procedez in cazul asta Panterutzo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Baietii, no problemo ! Ne vedem la pensiunea Calin toti ( vedeti coordonatele GPS si explicatiile babesti cateva posturi in urma, intr-un post de-al meu ingrosat ) si de-acolo ne impartim care unde dormim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 asa e pe la altii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 La noi o sa fie mai frumos ! Abia m-am intors din Amsterdam... frate...vreau inapoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 (editat) La noi o sa fie mai frumos ! Abia m-am intors din Amsterdam... frate...vreau inapoi si eu ! si eu !! Editat Mai 15, 2011 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 http://www.hayabusa.org/forum/united-kingdom/141560-hayabusa-megameeting-europa-2011-a.html Trebuie sa vb despre asta la intrunire ! Poate o tura mai lunga, pana in Amsterdam mai baga cineva ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 ...nu vreau sa va stric entuziasmul,dar cineva sa uitat ce vreme se preconizeaza in Weekend? ...hai ca pe mine nu prea ma intereseaza ca am numai 130-140 de Km.si de mine poate sa si ninga ca tot o sa vin,...dar cei care vin de la distante mai lungi??? http://vremea.ido.ro/Sibiu.htm -speram ca se schimba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 A venit Balancerul din UK... Merci Scama... merci Stef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 ...nu vreau sa va stric entuziasmul,dar cineva sa uitat ce vreme se preconizeaza in Weekend? ...hai ca pe mine nu prea ma intereseaza ca am numai 130-140 de Km.si de mine poate sa si ninga ca tot o sa vin,...dar cei care vin de la distante mai lungi??? http://vremea.ido.ro/Sibiu.htm -speram ca se schimba. se schimba sigur!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Cu multa placere Captain !!! Spor la treaba Hai cu vara!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Acuuweather-ul imi arata ca o sa fie soare si partial innorat si 22-24 grade. Deci o sa fie ok . AMR 4 ZILEEEEEEEEEE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 eh iaca si sculele ajunse... le-am scos la lumina. Mi se par ok chiar si daca au costat cate ceva Nasule. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 Eu am rezolvat-o cu liberele,dar este posibil sa vin cu masina din pacate.Inca sunt in tratative cu un amic sa vina el cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Oamenii ne asteapta vineri ! Am vb si azi cu ei ! AMR 3 ZILEEEEEEEE!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Salutare Felicitari pentru actiunea intreprinsa! Intrebare: primiti si outsideri prin zona sau va fi ceva exclusivist? Numai ca sa vad atatea 'buse la un loc si tot as face cei 400 de km pana la Sibiu Petrecere frumoasa oricum! Oooo! Te asteptam, man ! Cu cea mai mare placere ! Numai bine are si Carturaru'coleg de motoreta, ca vad ca tot zzr de 1400 ai ! Te trec pe lista, da ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 primim si mobre d-astea cu becuri mai multe decat camionul coca-coca???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 primim si mobre d-astea cu becuri mai multe decat camionul coca-coca???? Da, primim si mobre cu mai multe faruri decat cilindrii )) Glumim, man, esti binevenit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Gata mi-am echilibrat rotile la Busa... apropo cine vrea gumele mele vechi le am inca la garaj. Le-am pus si pe Donatii. Cele bune. AMR 2 1/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Le pot avea eu capitane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Gata mi-am echilibrat rotile la Busa... apropo cine vrea gumele mele vechi le am inca la garaj. Le-am pus si pe Donatii. Cele bune. AMR 2 1/2 Cum a iesit treaba capitane?...hai nu ne mai tine pe jar...vrem detalii...ce gume ai pus...dece le-ai ales si alte chestii dinastea cu explicatii stintifice la care stim ca te pricepi..cat despre amr hai nu mai fiti nashpa cu mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Le pot avea eu capitane? Man iti dau tie fata si lui Emil spatele ca sa multumesc 2 de-ai nostrii. Zic ca e o decizie buna. Cand vrei sa iti pasez guma da-mi de veste la telefon. Emil tie ti-o aduc cand vin la socrii la Medgidia. Cele Bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NASU Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Lasa atunci dale cadou de nunta pe amandoua!!! Eu vroiam tot spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Care plecati vineri in jur de 10 dimineata din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 Deja ma pregateeeesc ! Abia astept ! Nici nu stiti cat sunt de entuziasmata ! AMR 2 ZILE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate