DragStar Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salut Colegii, daca stiti pe cineva care ar fi interesat de o pereche de tobe Hayabusa II, putin folosite, inscriptionate cu colant reflectorizant, va rog sa ma anuntati, 0744202901. Multumesc! I-mi plac alea noi cat ai scapat pe ele si de unde le-ai luat. Frumoasa si motoreta atat cat se vede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 de la yoshimura.ro; a venit intr-o luna si o saptamana; aprox 1000euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Salutare Busa nation! Ne trecem si noi (Cristi & Alexandra) pe lista, dar o sa ajungem doar sambata dimineata. Sper ca nu incurcam in vreun fel socotelile. Daca e vreo problema, Gino, te rog sa imi spui. P.S Prognozele "micinosilor" nu arata prea bine pe net ... asa ca sper ca prognozele lui Gino sa fie adevarate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 Hai care se mai anunta pentru weekend-ul viitor ! ...oare trebuie sa trimitem invitatii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Hai care se mai anunta pentru weekend-ul viitor ! De data asta ma bag si eu . O sa vin de sambata.. deci? numa' 2-3? Editat Octombrie 8, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) si eu....tot de sambata...solo!!! sper sa nu mi se intample ceva minuni pe la munca si sa nu pot!! daca vreti ne imprietenim pt. drum din Bucuresti! cine are nr. de tel valabil al nebunei...sa mi-l dea si mie pe privat! eu am 3 dar sunt toate inchise iar pe mess e online dar nu raspunde la mesaje!! Editat Octombrie 9, 2012 de octavius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 pai hai sa ne vedem in bucuresti..si plecam toti 3? tu cu mine si cu killy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Eu incerc sa ajung de vineri seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) si eu....tot de sambata...solo!!! sper sa nu mi se intample ceva minuni pe la munca si sa nu pot!! daca vreti ne imprietenim pt. drum din Bucuresti! cine are nr. de tel valabil al nebunei...sa mi-l dea si mie pe privat! eu am 3 dar sunt toate inchise iar pe mess e online dar nu raspunde la mesaje!! Salutare Octav!! Desigur, ne putem intalni in Bucuresti si plecam mai departe impreuna. Pe la ce ora crezi ca ajungi in Bucuresti? Editat Octombrie 9, 2012 de Killy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Salutare Busa nation! Ne trecem si noi (Cristi & Alexandra) pe lista, dar o sa ajungem doar sambata dimineata. Sper ca nu incurcam in vreun fel socotelile. Daca e vreo problema, Gino, te rog sa imi spui. P.S Prognozele "micinosilor" nu arata prea bine pe net ... asa ca sper ca prognozele lui Gino sa fie adevarate Cu siguranta joi o sa stim ce va fi cu vremea pe urmatoarele 48-72 de ore motiv pentru care in caz ca se intoarce vremea cu fundul in sus o contramandam iar daca nu, intalnirea poate sa se contureze. Si mai exista si aspectul ca distanta nu este exagerat de mare dar destul de semnificativa. Editat Octombrie 9, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Pe zona de sud si Vrancea vineri va fi soare, sambata putini nori iar duminica scurte ploi. Asa sunt ultimele procnoze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 9, 2012 Autor Share Postat Octombrie 9, 2012 Bucurestenii ce traseu aveti sambata?Poate ne intersectam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Bucurestenii ce traseu aveti sambata?Poate ne intersectam... pai asta nuh? http://goo.gl/maps/I27GJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Bucurestenii ce traseu aveti sambata?Poate ne intersectam... drumul cel mai bun este daca te intersectezi la Urziceni. In rest ce sa zic : Te astept cu drag ! PS. Dupa ultimele informatii Pantera e bine vorbeste, merge si lupta sa se refaca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Salutare Octav!! Desigur, ne putem intalni in Bucuresti si plecam mai departe impreuna. Pe la ce ora crezi ca ajungi in Bucuresti? plec pe la 8.00....deci pe la 8.23..maxim 8.25 sunt in militari!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Sambata la ora 12 Gino organizeaza o iesire splendida,asa ca ar fi bine cei care sosesc sambata,sa ajunga pana pe la 11 la locul stabilit. Eu ajung vineri,daca este cineva de prin zona ma alatur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 Sambata la ora 12 Gino organizeaza o iesire splendida,asa ca ar fi bine cei care sosesc sambata,sa ajunga pana pe la 11 la locul stabilit. Eu ajung vineri,daca este cineva de prin zona ma alatur. Noi asa estimam, sa nu ajungem mai tarziu de ora stabilita pentru plecarea la plimbare Ne vedem sambata! plec pe la 8.00....deci pe la 8.23..maxim 8.25 sunt in militari!! Depinde cum vrei sa abordezi minunatul oras - pe centura sau sa ne intalnim undeva in oras si mergem mai departe. Pentru sambata, ne strangem 3 din Bucuresti (Octav / Laurentiu / Cristi&Alexandra). Emil, ne intalnim in Urziceni? Daniel&Cristina, voi ajungeti de vineri la intalnire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 (editat) Noi asa estimam, sa nu ajungem mai tarziu de ora stabilita pentru plecarea la plimbare Ne vedem sambata! Depinde cum vrei sa abordezi minunatul oras - pe centura sau sa ne intalnim undeva in oras si mergem mai departe. Pentru sambata, ne strangem 3 din Bucuresti (Octav / Laurentiu / Cristi&Alexandra). Emil, ne intalnim in Urziceni? Daniel&Cristina, voi ajungeti de vineri la intalnire? De la Bucuresti sunt suficiente 2 ore pentru a ajunge lejer. Editat Octombrie 9, 2012 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 vin pe centura! oricum maine sau joi aflu sigur daca pot sa fug de la munca si stabilim concret! mai bine gasiti o benzinarie ...in caz ca trebuie sa ne asteptam vre-un pic sa nu stam pe marginea drumului.... Capitanul, Mihai vin?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 10, 2012 Autor Share Postat Octombrie 10, 2012 Eu ies dimineata de la munca si din pacate dureaza un pic pana o sa ajung,dar poate vin unde va deplasati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 vin pe centura! oricum maine sau joi aflu sigur daca pot sa fug de la munca si stabilim concret! mai bine gasiti o benzinarie ...in caz ca trebuie sa ne asteptam vre-un pic sa nu stam pe marginea drumului.... Capitanul, Mihai vin?? Vin si bere :-) . Binenteles eu vreau sa ajung de vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Vin si bere :-) . Binenteles eu vreau sa ajung de vineri. Rom si tuica ) Daca nu reusiti sa plecati de vineri, sa dai de veste si ne grupam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 ha....am vorbit cu nebunaaa!!! e ok!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 ha....am vorbit cu nebunaaa!!! e ok!! Asta este o veste buna! Recuperare cat mai rapida si usoara! Pe de alta parte, prognozele nu ne dau vesti prea bune... 1. http://vremea.kappa.ro/vrancea/focsani.html 2. http://www.accuweather.com/en/ro/focsani/276373/daily-weather-forecast/276373 Gino, tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 11, 2012 Share Postat Octombrie 11, 2012 poate s'o mai schimba vremea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate