emylyo Postat Septembrie 6, 2014 Autor Share Postat Septembrie 6, 2014 Usor-usor topicul se transforma in Fosti posesori de hayabusa care la final de sezon se duc sa deguste vinuri de Vrancea si sa sa vada o busa neagra cu peste 100000km Sper sa ma aflu printre ei pt ca a fost intotdeauna o placere sa ma aflu pintre hayabusisti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 6, 2014 Share Postat Septembrie 6, 2014 emy, si tu esti invidios pe vinul lor deci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 http://www.autovit.ro/show/preview/C34439418 saluatre, daca se doresc doritori... totul la juma de pret. » Post actualizat in 12 Sep 2014 19:54 Salutare am postat pe topic preturi de dezmembrare la piese. pentru interesati... o zi buna tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 http://www.autovit.ro/show/preview/C34439418 saluatre, daca se doresc doritori... totul la juma de pret. » Post actualizat in 12 Sep 2014 19:54 Salutare am postat pe topic preturi de dezmembrare la piese. pentru interesati... o zi buna tuturor. apoi dc vinzi si merţanul cum mai vii la Gino? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Septembrie 13, 2014 Share Postat Septembrie 13, 2014 am eu grija de el...ca si el a avut de mine!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 ma descurc eu cumva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 apropo, la Sanzieni vine cineva sambata 20.09.2014? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 Salut, am si eu o intrebare.....cine este din com Berceni si are o hayabusa neagra...parca ZOE la nr. ? Prietene in legatura cu incidentul de dimineata cand i ai luat apararea celui cu wv Jetta...... 1) adik restul celor din coloana mergeam normal si se gaseste dansul sa depaseasca coloana de 3-4 km.....asta cum se numeste jmecherie ? 2) am luat stg de volan , dar nu mi am depasit cu un mm banda 3) ce ii explixai tu soferului ca nu tre sa isi faca nervi ca n are cu cine? nu sunt ipocrit amice, as fii daca as condamna motociclistii ca depasesc coloane sau se strecoara printre masini in trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 17, 2014 Share Postat Septembrie 17, 2014 sanzieni cineva ?eu da. colegu' Kawaetc - tradu te rog in romana ce ai postat. sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 Dimineata, data 17.09.2014, ora 7:45, pe sensul din com Berceni spre Buc. foarte aglomerat se mergea bara la bara. Eu cu fata in masina sa o duc la gradi. "Jmecher cu Jetta" si numai el depaseau coloana de 3-4 km......in mom in care a ajuns in dreptul meu"jmecherul cu jeta" fara sa mi depasesc banda am facut usor stg. si am strans la cel din fata mea....opreste omul coboara din masina si ma intreaba " daca ma speriam si trageam stg si intram in sant ? I am raspuns ca nu eu l am pus sa depaseasca. urmat de justificarea lui.....ai vre o problema ca eu depasesc coloana....raspunsul meu fiind ca DA asa cum vrea sa ajunga el unde are nevoie asa vreau si eu...si este normal sa ne respectam in trafic. Acum vine colegu cu Hayabusa ( azi am vazut si nr. ZOY) si ii zice " stai linistit ca n ai cu cine ...eu cu motorul ....mereu patesc asa" Colega cu Hayabusa ZOY daca as fii coloana de motoare ai depasi coloana sau ai merge incolonat ? GOT IT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 21, 2014 Share Postat Septembrie 21, 2014 @ti- ok, got it. @all - bre, vine toamna .gino hai cu vinuuuuuuuu. o mai tii ori ba ? ieri la sanzeiene erau destui hayabusisti care ziceau ca vin . so ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 22, 2014 Share Postat Septembrie 22, 2014 si vremea se anunta faina pe weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 23, 2014 Share Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Dragii mei.Astazi m-am intors pe o ploaie torentiala de la Bucuresti la Focsani. Am urmarit cu atentie procnozele meteo si din pacate ar fi mai ok sa ne intalnim in primul weekend din octombrie mai exact 3-5 octombrie. Asa ca ramane sa ne vonsultam si sa stabilim noi detalii . Sa auzim numai de bine ! Editat Septembrie 24, 2014 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Salutare! Conform Accuweather, pentru acest WE avem vreme "buna" pentru perioada asta.. doar vineri ar fi ceva ploi sporadice http://www.accuweather.com/ro/ro/bucharest/287430/weekend-weather/287430 http://www.accuweather.com/ro/ro/focsani/276373/weekend-weather/276373 So,cum ramane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Pai depinde si de voi. Daca doriti sa veniti weekendul acesta nu este nici o problema. Este timp suficient pentru organizare. Maine o sa sun pe fiecare la telefon si stabilim ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Septembrie 24, 2014 Share Postat Septembrie 24, 2014 Eu sunt ok cu 3-5, dar daca se decide pt weekendul pot ramane doar pana sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 I'm back! Si eu optez pentru 3-5 octombrie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragStar Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Ma bag si eu pe 3-5 oct ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 28, 2014 Share Postat Septembrie 28, 2014 In perioada 17-27 octombrie sunt si eu in Romania, daca va decideti pe unul din wekendurile legate de d ata asta va tin si eu companie...asta daca primiti poseseori de mobre care au fost ~deposedati~ de mobra fara voia lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 Va pupa fata ! :* Imi e dor de voi grav ! Am fost in vizita la Busica zilele trecute si m-a apucat amocu' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 1, 2014 Share Postat Octombrie 1, 2014 promite ne ca nu mai bei si e ok . amocu' e periculos.si esti recidivista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Salutare! Ce facem, ne pregatim de drum pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punki Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 (editat) Pe scurt! End of Seasion FOCSANGELES 2014 peripada : 17-19 oct. 1.Punki Editat Octombrie 2, 2014 de punki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 deci FOXangeles, FOXbat, aha inteleg ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peu Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Eu, din pacate, nu am cum sa ajung in weekendul 17-19 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate