mianmar23 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Mda, motocicleta mea va fi gata pana Joi deci ne vedem calare la intrunire... Sa pui te rog si ceva foto cand ai timp... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) Abia astept sa testez "claxonul" "Pasagera" vine cu Stiloul... Gazda sa posteze in timp util cum procedam cu plata cazarii.PS: nu stiu daca voi avea timp de foto. Joi moto e gata, vineri dimineata plec din Campina...Vopsitul pana la urma am decis sa fie stock, altfel nu era gata la timp motocicleta. Ii mai trebuie cauciucuri, n-au venit nici scaritele ajustabile... si sa-i mai schimb si chitul de lant pentru ca asa vreau, nu c-ar avea nevoie neaparat. Tre sa mai ajunga si tank pad-ul, dar asta sa fie problema. Garniturile la etrieru lspate sunt muci, se schimba acum TOT pe acolo, cu placute cu tot. Curatat tot de la frane, la instalatie racire... Cand iau cauciucurile ma uit si pe la interiorul rotii, ax.. sau ce-o mai fi pe acolo, la fel: zboara tot ce-i uzat. SI-asa pe 27 iunie ma opereze si apoi trebuie musai 3 saptamani de pauza, deci... demontam tot mai putin motorul Toate chinezariile se potrivesc (radiator, cadru bord, leviere, mansoane s.a.m.d), vom vedea si cat de durabile sunt. Din pacate semighidoanele rosii nu se potrivesc caci trebuie schimbata toata "placa" aia, nu stiu cum ii zice. E vreo 200$ una cromata la chinezi insa nu ajunge neam pana joia viitoare sa fie si montata, daca platesc transport.. Semighidoanele va trebui sa le vand, dar n-am stat acum sa le fac anunt si alte poze. » Post actualizat in 31 May 2016 18:41Mie-mi trebuie d'asta: Care-i $70 cu transport gratuit...Yo mi-am luat d'astea: care nu se potrivesc... Acum, tre sa le vand Editat Mai 31, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Cred ca jug superior se numeste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 (editat) Suzuki 51311-24F00 BRACKET, FR FOR --- BRACKET, UPPER. Editat Mai 31, 2016 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Mai 31, 2016 Share Postat Mai 31, 2016 Multumesc TNGL-am gasit dar n-ajunge la timp asa ca ramane ptr mai tarziu.E bestial ala cromat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) AMR: 9 zile ! Editat Iunie 1, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Colegii, unde gasesc garnitura de la pompa de ambreaj. Slave cilynder sau cum ii zice. Imi tot scapa lichid si trebuie sa tot completez la cateva zile. Deci garnitura de jos de la pistonasul ce actioneaza tija de la ambreaj. Mersi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutu_m Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Colegii, unde gasesc garnitura de la pompa de ambreaj. Slave cilynder sau cum ii zice. Imi tot scapa lichid si trebuie sa tot completez la cateva zile. Deci garnitura de jos de la pistonasul ce actioneaza tija de la ambreaj. Mersi!! Pai ai odata ebay-ul de unde poti cumpara, ideea este sa-l comanzi de undeva din europa sa ajunga la tine in timp mai scurt. Vad ca exista kitul si pe site-ul celor de la motomus, dar tot pe comanda: http://www.motomus.ro/piese-accesorii/motor/ambreiaj/kit-reparatie-pompa-abreiaj/Kit-reparatie-Cilindru-Ambreiaj-Suzuki-GSF-1200-S-Bandit-7382237?CarVehicleId=159784 Sau mai exista varianta sa cauti prin zona ta o firma care se ocupa cu confectionarea de garnituri si poate iti pot fabrica o garnitura (folosindu-se de dimensiunile de la garnitura originala), insa in acest caz este foarte important ca materialul folosit sa fie compatibil cu lichidul de frana. Editat Iunie 1, 2016 de danutu_m Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Colegii, unde gasesc garnitura de la pompa de ambreaj. Slave cilynder sau cum ii zice. Imi tot scapa lichid si trebuie sa tot completez la cateva zile. Deci garnitura de jos de la pistonasul ce actioneaza tija de la ambreaj. Mersi!! Am dat si eu mesaj la mecanicul meu si-a zis ca se uita si-mi spune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 Am comandat de la mymoto. 100lei. Ajunge in 4-5 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 1, 2016 Share Postat Iunie 1, 2016 (editat) Pai e bine ca tot la 100 de lei ti l-am gasit si eu. La care se adauga transportul.Spor Editat Iunie 1, 2016 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 2, 2016 Share Postat Iunie 2, 2016 (editat) AMR: 8 zile ! » Post actualizat in 03 Jun 2016 04:54no si am ajuns in ultima saptamana AMR: 7 zile ! Editat Iunie 2, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 3, 2016 Share Postat Iunie 3, 2016 Sper sa nu ploua maine, sa reusesc sa fac si eu revizia, ca de doua saptamani tot vreau sa o fac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 (editat) Buna ziua prieteni...din pacate eu nu am sa mai vin la intalnire, am avut accident. Dubla fractura la piciorul drept si motoru ...fata distrusa... Va doresc distractie faina... Spunetimi cum e mai bine sa imi repar motoru(vreau sa arete ca la inceput)...sa il trimit la reprezentanta sau... Editat Iunie 4, 2016 de broasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Salut, Ne pare rau pentru accidentul tau. Ne poti spune mai multe despre cum s-a intamplat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 AMR: 6 ZILE !!!! Bro: multa sanatate si recuperare usoara si grabnica! Asta-i cel mai important! Restul se rezolva...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Sanatate multa si recuperare usoara! Legat de moto...acum depinde cum este situatia. Din vina ta sau a altuia pe asigurare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Recuperare usoara.Cat despre moto... numai la service autorizat - parerea mea.Eu am reparat-o in regie proprie pentru ca nu vreau s-o mai vand. TNG are dreptate, depinde si cine a fost stabilit ca fiind vinovat de producerea accidentului.Multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
broasca Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Eu am fost devina ...m am blocat intr o curba, nu am mai reactionat(probabil point ficsation), mi am dat seama ca am sa cad, aveam 100km/h si mi am dat drumu de pe ea. Am cazut intr un sant si mi am rupt piciorul in doua locuri. la motor e distrusa fata adica carene , far, masca fata, baia sparta etc. maruntisuri... Trebuie sa o fac pe banii mei si nu stiu cum e mai bine. ma gândesc sa o desfac si sa comand piesele . vreeau sa iau piese originale si va intreb: pot lua piese originale numai de la reprezentanta sau si din alta parte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Colegu'. du-te si fa niste cursuri de abordare a virajelor. Nu e niciodata timpul pierdut. Norocul nu tine la infinit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Off.. Important este ca tu poti sa scrii aici. Recupereaza-te si pe urma vedem cum o rezolvam si pe moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 (editat) Insanatosire grabnica . Cum se face ca nu ai casco pt o asemenea motocicleta si incepator fiind ? Cauta piesele si pe ebay. Editat Iunie 4, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Am vrut eu sa fac la a mea CASCO. Doar doua societati ar fi acceptat, dar la niste preturi de aproape imi mai cumparam una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d a n Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Ai scapat usor din accident, asta e cel mai important! Eu nu cred ca se poate lua in calcul reparatie completa cu piese de origine....cred ca se poate considera dauna totala din acest punct de vedere. Te vei apropia foarte tare de pretul uneia noi, optimist vorbind. O poti face cu piese aftermarket, plus reparat ce se poate.... Sau o poti vinde pentru piese si orienta catre altceva. Insanatosire grabnica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Iunie 4, 2016 Share Postat Iunie 4, 2016 Eu am fost devina ...m am blocat intr o curba, nu am mai reactionat(probabil point ficsation), mi am dat seama ca am sa cad, aveam 100km/h si mi am dat drumu de pe ea. Am cazut intr un sant si mi am rupt piciorul in doua locuri. la motor e distrusa fata adica carene , far, masca fata, baia sparta etc. maruntisuri... Trebuie sa o fac pe banii mei si nu stiu cum e mai bine. ma gândesc sa o desfac si sa comand piesele . vreeau sa iau piese originale si va intreb: pot lua piese originale numai de la reprezentanta sau si din alta parte. Man... i-ai dat apa bestiei... insanatosire grabnica... Las ca ai invatat lectia pentru data viitoare...stai pe apex si ochii in curba. Unde te uiti...acolo mergi. Toti suntem patiti... nu zice vorba ca... "exista motociclisti care au cazut...si motociclisti care o sa cada..." Cel putin sper sa ne vedem sanatosi la alta adunare... Ziceam ca numai eu lipsesc de data asta. Distractie placuta tuturor... mai aveti cateva zile. ======= Ps: Pune pe cineva sa scoata bujiile si sa dea la automat sa sara apa din pistoane... ca sa nu o prinda rugina. O sa stea o vreme fata pe tusa... e bine sa ii bagi niste WD40 prin ajutajele bujiilor cand da la cheie... sa scuipe tot afara. Asa se procedeaza pe mare cand se ineaca cineva... ii scoti apa din plamani... apoi ii faci cardio... si respitatie. » Post actualizat in 04 Jun 2016 11:35 Bine ca nu ai nimerti in coltul ala de beton... da ceva de pomana la saraci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate