apriliacluj Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Comunitatea hayabusa si membri ei sunt oameni deosebiti,asa ca o sa fii mereu surprins in preajma lor! trebuie sa ne ridicam si noi la nivelul Soimului, nu? ................Moto mai buna din 2001 nu gaseai...poate a lui Cojo,dar nu o vinde............ o vinde si Cojo..... dar la banii aia iti iei una Gen II aproape noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 8, 2016 Autor Share Postat Septembrie 8, 2016 Ce zici Sprilia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Emy, l-am vazut azi dimineata.... apoi vrei sa cant iarasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Ce zici Sprilia? Ce cauta acolo unghiile alea rosii de pe fundal? Acolo este mierea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Ce cauta acolo unghiile alea rosii de pe fundal? nu tulbura apele Marius ca nu stii unde dai si unde crapa si isi ia Emylyo un ban / carantina / suspendare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Tocmai ce-am reusit sa iau gazduirea pentru:www.hayabusa.roacu' sa vad cand voi avea timp si de crearea portalului.PS: care vrea adresa cu @hayabusa.ro, sa se lase anuntat.Costul este de 50lei/an - nelimitat (in limita bunului simt) PM cu adresa dorita si vi le fac pe loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Treceti batalioane romane Carpații ...... =)) » Post actualizat in 09 Sep 2016 05:08 Emy, l-am vazut azi dimineata.... apoi vrei sa cant iarasi? Treceti batalioane romane Carpații =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Kosh: ai PM! si felicitari pt munca depusa! jos cu palaria! SKM: da da diiiii! asa-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Multumesc, adresa ta este creata si activa.Acum sa am timp sa fac si website-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 mersi si eu Kosh! spor la lucru! dii diiiiii! stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Tocmai ce-am reusit sa iau gazduirea pentru: www.hayabusa.ro acu' sa vad cand voi avea timp si de crearea portalului. PS: care vrea adresa cu @hayabusa.ro, sa se lase anuntat. Costul este de 50lei/an - nelimitat (in limita bunului simt) PM cu adresa dorita si vi le fac pe loc cat de tare, tu in 2016 ceri bani pe o adresa de email , muhahahahahahah cu ghidonu ai mai invatat sau te mai iau popii prin invaluire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 colegule, nu e obligatoriu, nu-ti scoate cu forta banii din buzunar pt mine merita 50ron sa am nume@hayabusa.ro pt cine nu merita, nu o sa-si faca simplu no offence! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 cu ghidonu ai mai invatat sau te mai iau popii prin invaluire? asta a fost dureroasa si ne-a atins pe toti. De ce a fost necesar acest coment? Intreb deoarece eu sunt incepator si imi place sa invat de la cei cu experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 asta a fost dureroasa ........... glumeste si Becul e un pic mai aparte, dar eu am luat-o ca si o gluma asa ni per ansamblu nu e baiat rau ....dar no, nimeni nu-i perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 Daca e asa cum spui, inseamna ca si in acest caz am avut de invatat. Iuhuu... » Post actualizat in 09 Sep 2016 12:33Hayabusa pe circuit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Septembrie 9, 2016 Share Postat Septembrie 9, 2016 (editat) imi place logo ala cu Hayabusa si steagul Romaniei thumbs up ! Editat Septembrie 9, 2016 de Val.Hayabusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Septembrie 9, 2016 Autor Share Postat Septembrie 9, 2016 Aprilia...am bagat pe 2 cai sa fiu sigur ca primesti poza cu minunea.Dar sincer...Jack honey este nr.1.Si am gasit si Jack Honey in Vama la freeshop mai soft decat in Anglia(30e).Pitesti...unghiile apartin Veveritei.Si manusile sunt adjudecate.Un nr de cont ceva in privat please.Cine era cu busa in poligon?Superbec...adica are superfilament .Clasicul era cu tungsten,superul cu ce este ? » Post actualizat in 09 Sep 2016 19:03 Si vad ca e la moda...BertoneFetesti suna mai bine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Printre altele urmeaza sa ii schimb placutele de frana fata si anvelopa fata; Pt cauciuc as opta pt. Michelin Pilot Power 3, iar la placute CL XBK 5 , am avut pe fosta motoreta CL A3+ si nu mi s-au parut grozave ca si grip, insa au tinut mult. Sunt potrivite XBK 5 pt. Busa sau aveti alta recomandare mai buna? Ma intereseaza grip-ul cel mai tare, nu durata de viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Sunt ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Septembrie 12, 2016 Share Postat Septembrie 12, 2016 Dragi Colegi Imi cer scuze ptdisparitie:) am avut foarte mult de mers in străinătate cu lucrul. Vreau sa va anunt ca a venit momentul sa ma despart de jucăria mea iubita. Prețul cerut este unu marioc, dar daca nu se vinde la un pret apropiat mai bine nu-l vând. Schimb doar cu Diavel sau Gsxr 1000 dupa 2006. Ofer maxima seriozitate! Suzuki GSX 1300R Hayabusa K5 http://www.olx.ro/oferta/suzuki-gsx-1300r-hayabusa-k5-ID6w47s.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Vreau sa va anunt ca a venit momentul sa ma despart de jucăria mea iubita. las' ca te-ntorci tu » Post actualizat in 13 Sep 2016 13:43 _ are cineva de vanzare o sa pt Gen II ? sau stiti pe unde as putea gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 隼 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geo-busa Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 Salut! Dupa schimbarea plasmelor la bord nu mai indica bine ceasurile...precizez ca s.au potrivit perfect cu cele originale.cel de la benzina este mai aproape de adevar.. Am uitat eu ceva...nu stiu ce se intampla. Moto este o busa 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 13, 2016 Share Postat Septembrie 13, 2016 (editat) Buna seara. Daca tot tine vremea cu noi , are cineva chef de o inchidere de sezon la sfarsitul lunii sau inceputul lunii octombrie in apropierea capitalei?! Editat Septembrie 13, 2016 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Gino: in al doilea weekend din octombrie nu pot in rest eu sunt ''all in'' diiiiii! Macs: misto, asteptam si restul pozelor! unde gasesc o sa pt Gen II ? help pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate