pitesti2010 Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 3-5 martie imi place si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) atunci hai sa vedem si ce zic restul colegilor, dar in principiu sa ramanem pe primul weekend de Martisor!!!!! cred ca e si un motiv bun de sarbatoare / intrunire! Emy: apoi ce, eu sunt papa-lapte, ase impresie ti-am lasat? huoooooo! PS. mai dati sfoara la colegi si pe fb care aveti..... diiiii! Editat Ianuarie 26, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2017 Nu papa-lapte,ci fun Tuborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Deci papa-tuborg ai vrut sa zici, ase ni mai diplomatic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 Adica Papa Tuborg = taticul lui Tuborg. Ca la Papa Strumpf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 27, 2017 Share Postat Ianuarie 27, 2017 deci cam asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Eo creca mai tare vati dat la Corona .... hmmm...eo sâmbătă viitoare decolez iar spre anglia si ma întorc la sf. lu Martie deci nu prea ma încadrez in programul vostru....si sa mai zic ca am trădat si am adus blonda acasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLORIN.BURIU Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Salutare posesori de Hayabusa. De ceva timp vreau sa cumpar o astfel de motocicleta dar din cautarile mele am observat ca preturile la modelul 2008-2009 sunt cele de acum doi sau poate trei ani(de atunci nu am mai urmarit piata moto). Ceea ce as dori sa stiu e care ar fi un pret corect pe care ar trebui sa il platesc pentru o astfel de motocicleta. Mentionez ca ma intereseaza o motocicleta fara elemente revopsite si cat mai stock. Nu imi pot face o parere prea buna cu privire la pret pentru ca am gasit foarte putine de vanzare in romania. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 30, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2017 Pretul face diferenta.La 6000-6500 vei gasi cu rulaj mare sau restaurata dupa accident(desi am vazut in aceasta situatie si cu 7500e).O moto tipla cu rulaj mic intre 7500-8000,dar sunt rare.Acesta e pretul de sezon care cred eu ca o sa mentina. » Post actualizat in 30 Jan 2017 11:42 Pretul corect?Si eu am fost in postura de cautator si nu credeam in minuni si totusi ele exista.Si eu eram dispus sa dau o suma care credeam eu ca e pretul corect,dar am dat mult mai mult si nu regret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLORIN.BURIU Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 Mersi emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_Y_C Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 /index.php?/topic/743799-suzuki-gsx1300r-hayabusa-proiect-restaurare/?p=4285522 am facut si update dupa vopsitorie/colantare etc, nu apare ca si post nou pt ca eu avusesem ultimul comment pe topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 30, 2017 Share Postat Ianuarie 30, 2017 ..... nu apare ca si post nou pt ca eu avusesem ultimul comment pe topic Apoi daca mai apar astfel de situatii, da-ne un mesaj PM si rezolvam problema cu un "pseudo"UP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera2006 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 salutare,gasesc si eu un cadru cu acte,an 99,sau 00 multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Cred ca ai avea mai multe sanse daca ai posta si la sectiunea "bursa" succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Ianuarie 31, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2017 Un posesor de hayabusa 2001 o sa primeasca probabil cadou de ziua lui un k8-9 de la sotie in viitorul apropiat.Frumos cadou,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 31, 2017 Share Postat Ianuarie 31, 2017 Un posesor de hayabusa 2001 o sa primeasca probabil cadou de ziua lui un k8-9 de la sotie in viitorul apropiat.Frumos cadou,nu? Pai si cu Hayabusa ce face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 1, 2017 Autor Share Postat Februarie 1, 2017 Nu m-a interesat acest detaliu.Dava vrei iti dau nr doamnei ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 1, 2017 Share Postat Februarie 1, 2017 da-l Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 eu stiu ce face .. nu e disponibila daca dau detalii poate stricam surpriza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 oare te putem mitui sa ne dai detaliile???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 oare te putem mitui sa ne dai detaliile???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 pana la 200k ron amu' nu se mai pune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Hahaha asta vroiam si eu sa spun in rate de 199.999 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 Eu zic sa ne invartim in jurul valorii de 199.000 ca nu cumva sa le dea prin cap sa calculeze la cursul euro, si cum asta e jucaus rau, sa nu avem surprize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 3, 2017 Share Postat Februarie 3, 2017 da da, jucaus (n)euro asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate