apriliacluj Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 AMR = 1 saptamana !!!! » Post actualizat in 23 Feb 2017 09:54.....asta maine trebuia sa postez...., nu stiu de ce, dar aveam feelingul ca azi e vineri si weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Hai ca o sa citim maine postarea ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 (editat) Contrar asteptarilor teava mea e tobe cu site pe interior si catalizator si am obtinut documentelele de pe site-ul lor oficial ca sunt ceriticate EU iar zgomotul este in limitele admise pana la 3000rpm si am fost la rar nu la itp ca am avut si schimbare de culoare fara nici o spaga sau alta atentie » Post actualizat in 23 Feb 2017 18:53https://vimeo.com/205428587 Editat Februarie 23, 2017 de macs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 23, 2017 Autor Share Postat Februarie 23, 2017 AMR = 1 saptamana !!!! » Post actualizat in 23 Feb 2017 09:54.....asta maine trebuia sa postez...., nu stiu de ce, dar aveam feelingul ca azi e vineri si weekend Recunoaste ca te-ai grabit ca sa nu fiu nevoit sa-ti reamintesc eu cum e cu amr-ul !Daca ai si catalizator Macs deja stau linistit ca nu inhalez noxe daca vin in Craiova.Sa inteleg ca nici tu nu dai spaga?Bravo...ma bucur ca mai este unul cu coloana vertebrala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 aici e un link cu un test de sunet, azi prin parc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 24, 2017 Autor Share Postat Februarie 24, 2017 Mda...se pare ca va trebui sa cautam o alta locatie pt martisor pt ca a intervenit se pare ceva"grav" dupa cum spune administratorul.Am ramas fara cuvinte...nu am reusit sa aflu motivul. » Post actualizat in 24 Feb 2017 07:15 Pensiunea "Daniela Clinciu" in Moeciu de sus este locatia la care am vorbit.Este agroturistica...bagati va rog un ochi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Emylyo, e bine oriunde, mergem oriunde, nici probleme cu inima nu avem, numa' pana vineri dimineata sa nu spui unde sa ne prezentam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Incercati sa vizualizati pensiunile din zona Baia de Fier din Gorj...drumuri bune pana acolo si conditii foarte bune...aveti de unde alege si...poate ne aveti musafiri la gratar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 mersi Ivane, dar e departe pentru majoritatea dintre noi..... de aia cautam ceva mai central eu am un plan B, dar pastrand traditia, vrem sa mergem tot in alt loc.... las' ca gaseste Emylyo altceva, se descurca el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Zonele centrale, frecventate in general de toata lumea, inclusiv motociclistii, pe langa preturile aberante si nejustificate, conditiile mediocre de cazare si meniuri umflate cu pompa la gramaj si pret, nu ofera nimic special! Testat si n-o s-o mai musc alta data! De preferat mai bine un drum mai lung (ca doar asta este si farmecul!) si conditii decente la preturi de bunsimt! Voi alegeti! Pana intru in "club" (daca voi avea norocul), stau si balesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 In marginimea sibiului sunt ceva pensiuni frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Despre astea am informatii ca ar fi in regula. Sunt cu gospodarire proprie, nu au restaurant. http://www.turistinfo.ro/rucar/cazare-rucar/cabana_zorilor-c99546.html http://www.turistinfo.ro/dambovicioara/cazare-dambovicioara/pensiunea_codru_verde-c78904.html http://www.turistinfo.ro/dambovicioara/cazare-dambovicioara/pensiunea_green_paradise-c993.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) Ivane, te asteptam cu bratele deschise si in acest club! sper ca pana la urma urmei sa reusesti sa inchei tranzactia despre care mi-ai povestit! e corect ceea ce spui, dar amu pe timp de iarna si 4 roti, trebuie sa gasim cel mai scurt drum pt toti participantii la Martisor Party Pitesti: varianta a doua ar fi cea optima pentru noi Ia tu mumos legatura cu Emylyo, poate-poate puneti tara la capat Editat Februarie 24, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 24, 2017 Autor Share Postat Februarie 24, 2017 Rezervat cu avans la "Daniela Clinciu" in Moeciu de Sus-Pensiune agroturistica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) Am vorbit si s-a rezolvat. Asa ca, ne vedem in noua locatie (cea stabilita tot de emylyo). Editat Februarie 24, 2017 de pitesti2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 24, 2017 Autor Share Postat Februarie 24, 2017 (editat) Deosebite si propunerile lui Marius.Si ieea lui Ivan e ok,dar daca va uitati inapoi pe pagina o sa vedeti ca postasem deja noua locatie. » Post actualizat in 24 Feb 2017 19:07 https://florinmesca.blogspot.ro/2008/12/de-la-tanti-mia-falimentara-la.html?m=1 Editat Februarie 24, 2017 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 24, 2017 Share Postat Februarie 24, 2017 Felicitarile mele Colegii! No amu ca s-a rezolvat pot desface linistit o baterie de vin Ne revedem cu bine @Daniela! Dii diiiiii! ....si sa terminati odata cu schimbarile de locatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 27, 2017 Autor Share Postat Februarie 27, 2017 Iti las placerea de a mentiona amr-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) multumesc AMR = 4 zile Martisor Party 03-05. 03. 2017 locatia: "Daniela Clinciu" -Pensiune agroturistica, Moeciu de Sus 1. Emylyo -1camera --rezervat2. DoruTanasoiu -1camera --rezervat3. Pitesti -1camera --rezervat4. apriliacluj -1camera --rezervat5. mariuscojo -1camera6. Puiu -1camera --rezervat7. Peu -1 camera --rezervat 8. Gino -1 camera 9. Cip -1 camera 10. Cojo, Gino, Cip, aloo aloooooooo!?!?!! sau daca altcineva stie ceva mai concret, rog sa faca modificarile! Editat Februarie 27, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 Martisor Party 03-05. 03. 2017 locatia: "Daniela Clinciu" -Pensiune agroturistica, Moeciu de Sus 1. Emylyo -1camera --rezervat2. DoruTanasoiu -1camera --rezervat3. Pitesti -1camera --rezervat4. apriliacluj -1camera --rezervat5. mariuscojo -1camera -- nu reuseste sa ajunga6. Puiu -1camera --rezervat7. Peu -1 camera --rezervat 8. Gino -1 camera 9. Cip -1 camera 10. Cojo, Gino, Cip, aloo aloooooooo!?!?!! sau daca altcineva stie ceva mai concret, rog sa faca modificarile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 27, 2017 Share Postat Februarie 27, 2017 (editat) apoi Cojo nu vine ca-i frica sa nu-l pun la plata ca mi-a tavalit DRul ....si ca sa nu mai faca sarmale..... Editat Februarie 27, 2017 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 Pe Punky l-am uitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Poate mai este timp. Da-i un telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28, 2017 Share Postat Februarie 28, 2017 Pe Punky l-am uitat poate tu eu i-am trimis si lui mesaj cand am trimis si celorlalti colegi..... AMR = 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 28, 2017 Autor Share Postat Februarie 28, 2017 Am vorbit cu dna Clinciu si vineri seara ne asteapta cu bulz ciobanesc si pastrama de oaie cu muraturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate