apriliacluj Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Killy, si eu sunt curios si nerabdator sa aflu de planurile secrete ale Marii Intruniri din 2017!! organizatori, locatie, perioada....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 Pentru plimbari inseamna ca ramanem in centrul tarisoarei si dupa cum stiti am acoperit cam totnce inseamna zona centrala asa ca poate ne intoarcem intr un loc care ne a placut sau incercam zona Severinului cu precizarea ca desi este una foarte frumoasa este cam moarta...personalma gandeam ca poate ar fi interesant sa ne intoarcem pe la Sovata si sa dam o fuga pana la cetatea neamtului...avem cheile bucazului, diferite lacuri si sa nu uitam ca este locul unde Octav a fost tinut in brate de Capitan plus multe alte amintiri...iarncum fiecare intalnire a avut si un traseu si un mic obiectiv poate ar trebui lumea sa ne spuna daca se doreste ceva sau doar sarbatorirea majoratului busei lui Octav ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 dpmdv trebuie sarbatorit neaparat majoratu' la Busa lui Octav iar ceea ce priveste locatia, eu personal as prefera (pastrand traditia) tot o locatie noua....., dar ma duc oriunde pana la urma! ....in ipoteza ca voi fi invitat si primit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Aprilie 23, 2017 Share Postat Aprilie 23, 2017 in weekendul ce urmeaza sper sa reusesc sa fac cu Octav o scurta plimbare pentru a putea face o comparatie ''doispele'' vs ''aproape majora'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Cred ca poza asta va fi cea mai reprezentativa pentru acest model, adica (nu-ti doresc, dar...) prevad ca vei avea cele mai multe poze in statiile de alimentare! S-o stapanesti sanatos, sa ai bani de benzina si...noroc! Ah...sa nu uit...astept sa-i fac testul, daca o bate pe Busa intr-a IV-a, inseamna ca face toti banii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Aprilie 24, 2017 Share Postat Aprilie 24, 2017 Pe Busa lui Octav trebuie sa o "bata", altfel bate orice Busa. A lui Octav este neinvinsa pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Salutare! Ma puteti ajuta careva sa gasesc cele doua protectii sau plasticuri de pe rezervor care sunt localizate in dreptul genunchilor. Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 Colegul @hondafan face din rasina protectii personalizate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Aprilie 25, 2017 Share Postat Aprilie 25, 2017 (editat) Subscriu. Editat Aprilie 25, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Mai 2, 2017 Share Postat Mai 2, 2017 Salutare. După o mulțime de îmbunătățiri mai fac o încercare de a vinde jucăria. Va salut! /index.php?/topic/746239-suzuki-hayabusa-k5-2005/&do=findComment&comment=4331363 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 spor si succes la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hlehel Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 V-ati gandit pe unde/cand si cum ne vedem anul asta ? Eu propun datele de 9/10/11 iunie iar locatia central...marginimea sibiului....de acolo avem trasee daca vrem spre balea lac sau....unde vrem noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 3, 2017 Autor Share Postat Mai 3, 2017 Initial se vorbise de alta perioada.Vrei sa ma cert cu dacosii?!? » Post actualizat in 03 May 2017 08:47 Eu propun weekendul anterior 2-4iunie pt ca anul trecut am ratat intalnirea de la mare si nu vreau sa o ratez si anul acesta.Locatie este pe gustul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 3, 2017 Share Postat Mai 3, 2017 weekendul 2-4iunie care de fapt e din 01 iunie (joi), pana in 05 iunie (luni) 01 si 05 fiind zile libere cu rosu in calendar.... (joi 01-ziua copiilor, care de anul asta e liber, iar luni sunt Rusaliile, care iarasi sunt libere) .....amu cine-i mai religios, poate duminica ar vrea sa fie la biserica, nu la intrunire de motociclisti-satanisti-rockeri-violtori.de.babe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 3, 2017 Autor Share Postat Mai 3, 2017 Apai tu ai dat in mintea copiilor si e normal sa petreci de ziua ta .Cat despre violat babe...nu ne bagam peste tine... » Post actualizat in 04 May 2017 08:07 Stabiliti o data ca sa pot planifica serviciile din timp...altfel iar se supara Octav ca vin cu masina dupa tura de noapte cu sofer sau si mai rau ...deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 4, 2017 Share Postat Mai 4, 2017 Apai tu ai dat in mintea copiilor ...si nu ma pot schimba..... » Post actualizat in 05 May 2017 09:28 _____ /index.php?/topic/746355-intrunire-transilvania-bikers-cluj-napoca-2-4-iunie-2017/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Mai 5, 2017 Autor Share Postat Mai 5, 2017 Suna bine!Bucovina!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 8, 2017 Share Postat Mai 8, 2017 ....Bucovina!!! ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Dupa lungi perioade de tatonari si dezbateri si votari mai ceva ca in Franta , de la biroul electoral central favorit si anul acesta este Punky cu a sa locatie si frumosul eveniment se va desfasura in WE 16-18 IUNIE 2017 ! In cazul in care se vor frauda alegerile asteptam noile scoruri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
0ctav Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 ok! eu o sa fiu concubin cu Silviu in nopatea de 16/17! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Killy Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salutare! + 1 camera dubla/2 nopti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salut, Fac tot posibilul sa ajungem si noi asa ca: Camera dubla 2 nopti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salutare. Pai....asa cum am zis si pe WhatsApp, si eu tot o camera dubla vreau, ptr 2 nopti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DaRott Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Salutare, e careva interesat de o drumeție mai lungă? (Ungaria,slovacia,austria)ceva low cost nothing fancy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate