GINO_xxx Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 LA MULTI ANI in noul an. Sa ne revedem cu bine si sa avem parte de experiente minunate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Asa sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) da da diiiiii! LMA tuturor colegilor! Editat Ianuarie 9, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainBusa Postat Ianuarie 19, 2018 Share Postat Ianuarie 19, 2018 La Multi Ani și Sănătate ... Sezon... Fără stupize stupize Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 (editat) va salut dragi colegi! ....si ca am intrat in Februarie, hai sa incepem sa ne organizam pentru deja traditionala intalnire de primavara, ''Martisor Party 2018'' ca si data de desfasurare a evenimentului as zice sa fie weekendul din 02-04. 03. 2018 deci, haideti cu inscrierile si cu propunerile pentru locatii! pe cat mai curand! diiiiiii! PS. daca nu are nimeni nici o idee ''stralucita'', putem ramane la Ciumani, cu piscina, gulash, gratare, alea-alea Editat Februarie 5, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 Un singur cuvant: THASSOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 In martie??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 martie, aprilie, mai... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 da colegu, dar e vorba doar de vineri-duminica..... cand apucam sa si petrecem daca tot pe drumuri vom fi?? eu votez pentru o locatie din RO, dar in fine, ce vrea majoritatea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Glumeam.Nu scot motoreta pana prin aprilie. De fapt, stai sa vedem ce vreme o fi.Da, ptr. Thassos, e bine sa stai cel putin 2 zile pe insula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 o parere, ca va stiu pe unii. thassos a devenit o locatie de fitza. scumpa si manelizata recomand niste locuri super in Bg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 si noi de prin nord, vest, cum mama dracului ajungem oana in BG??? doara e vorba de vineri seara pana duminica.... vineri inca suntem la lucru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Februarie 7, 2018 Share Postat Februarie 7, 2018 Thassos doar in extrasezon. La Bulgari, vreau decat sa tranzitez, sau sa ma odihnesc in caz de intarzii pe drum spre casa. Prin tara, iar nu ma fascineaza avand in vedere ca pana acum n-am fost practic pe nicaieri. Am multe tari de vazut, sanatate, bani si timp sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Februarie 9, 2018 Share Postat Februarie 9, 2018 Salut tuturor, doresc sa scriu azi un mic articol despre Hayabusa pe blogul meu si as dori o poza cu motocicletele voastre (incerc sa nu mai ciordesc poze de pe google). Dacapozele sunt facute cu aparatul e si mai bine:)). Daca vrea cineva sa ma ajute, astept pozele pe pm sau pe mail: catax93@gmail.com . scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 (editat) ''Martisor Party 2018'' data de desfasurare a evenimentului: 02-04. 03. 2018 locatia: Ciumani http://www.cazareardeal.ro/ valabil! numai amu' ti-am vazut postarea, daca mai e valabil sa ma anunti te rog, si trimit niste poze Editat Februarie 19, 2018 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 19, 2018 Share Postat Februarie 19, 2018 Vine baiatu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
akybo Postat Februarie 20, 2018 Share Postat Februarie 20, 2018 Salutare! Știe cineva motocicleta asta https://www.olx.ro/oferta/suzuki-hayabusa-2007-ID636zv.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 21, 2018 Autor Share Postat Februarie 21, 2018 O stiu cand era noua .Acum are alta vopsea si ceva km. » Post actualizat in 21 Feb 2018 18:14 Ce nu am putut face intr-o luna pe forum am rezolvat printr-o teleconferinta de 15'.In weekendul 2-4 martie ne gasim la Rasnov la Floare de gheata la un gulas,un pahar de vin si unul de vorba *va lipsi Honey:este plecat in Asia *.Si-au confirmat prezenta in ordinea numerelor de pe tricou:LORANT,Cyp,Doru,Marius Cojo,Marius Pitesti,Fox,Alin Peu.Lista este deschisa in limita locurilor de cazare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 ............Lista este deschisa in limita locurilor de cazare. atunci ar trebui sa te grabesti sa te inscrii si tu! In weekendul 2-4 martie ne gasim la Rasnov la Floare de gheata link cu locatia te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 22, 2018 Autor Share Postat Februarie 22, 2018 Eu nu mi-am putut vedea nr de pe tricou . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 22, 2018 Share Postat Februarie 22, 2018 normal, doara ai si tu o burtoaca.... link cu locatia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 23, 2018 Share Postat Februarie 23, 2018 de curiozitate, ai vrut s-o dai la schimb cu un Tenere aici in CJ ?? @ALL: AMR = 7 ZILE, fix! sa ne vedem cu bine vinerea viitoare! diiiiiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Februarie 25, 2018 Autor Share Postat Februarie 25, 2018 Super ok istoricul de service.L-am cunoscut pe primul propietar al moto.Ce deranjeaza pe interesati este faptul ca e revopsita.La noi vopseaua conteaza la fel de mult ca starea mecanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 si sa nu uitam.... AMR = 4 zile !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 26, 2018 Share Postat Februarie 26, 2018 (editat) Super ok istoricul de service.L-am cunoscut pe primul propietar al moto.Ce deranjeaza pe interesati este faptul ca e revopsita.La noi vopseaua conteaza la fel de mult ca starea mecanica.De obicei, revopsitul inseamna accident. D-aia fug toti. Pe langa asta, decall-urile sunt complet aiurea. Hayabusa fara lateralele clasice arata incomplet. Pretul e si el un punct de discutie. Modelul 2 a ajuns deja la 5000-5500, ce-i drept, o idee mai ponosit. Modelul 1 se vinde aici la dealer, cu garantie, km putini , culoare originala si cateva accesorii(revizia anuala facuta, gume si placute noi, evacuare Bos) cu 4900. Editat Februarie 26, 2018 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate