mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 frate da ce sugativă e Alecu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Brava Dane! Ce companie selectă ai avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 ză câştigătorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 2 poze cu The BD fără.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 şi cu bere ....veselie tată...haos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 MIB...tricou galben... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 deşi pariasem pe Cozo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Rabinul and je... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 la petrecere s-a venit cu motoarele...parol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 sau cu maşinile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 şi am plecat...mai puneţi şi voi poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popiana Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 A fost o petrecere reusita ...m-am intalnit cu multi care nu prea frecventeaza "arc-ul" sau Etrusco Mi-au "placut" super-bikerii care merg moca pe-afara Si cred ca trebuia premiat NKZ ca cel mai bun prezentator ...le-a fost mult superior celor doi . La mai multe petreceri Nitescule! Nu spun ca n-ar fi simpatic NKZ, dar nu se intelegea nimic din ce vorbea in microfon, pentru ca are o voce mult prea slaba. Asa ca, sa spui ca le-a fost mult superior prezentatorilor, este o exagerare sau o rautate din partea ta. Iar faza cu tigara..., lasati-o balta. Urla moralitatea din voi. Din ce am vazut eu acolo, n-a fost nimic oficial, doar distractie pentru toata lumea. A fost marfa petrecerea! Felicitari realizatorilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 21, 2004 Share Postat Decembrie 21, 2004 Fu marpha! Prima oara cand am luat si io ceva pe moka... adica berea din partea casei. Si daca stau sa ma gandesc mai bine... nici aia nu fu moca ca a costat ceva bani, scoala moto Totusi ... parca n-am apucat sa-l cunosc pe Placebo. Pe Don Leoncio.. la strangerea de jucarii de Sf. Niculae (dar nu cred ca si-a dat seama cine sunt, ca i-am zis numele meu adevarat , nu cel de forum ), iar acum, era sa dam noroc si adoua oara.... tot mergand prim multzime Baizid!! Pune si tu pozele alea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 (editat) Fruntea îi aparţine lui Don Leoncio...soto D'aia m-a durut capu' a 2a zi - MI-AI DAT CU FLASHU' IN FRUNTE! acum, era sa dam noroc si adoua oara.... tot mergand prim multzime @Lt. Navarro: gata, prietene, te stiu....cred.... Editat Decembrie 22, 2004 de Don Leoncio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Fu marpha! Prima oara cand am luat si io ceva pe moka... adica berea din partea casei. Si daca stau sa ma gandesc mai bine... nici aia nu fu moca ca a costat ceva bani, scoala moto Totusi ... parca n-am apucat sa-l cunosc pe Placebo. Pe Don Leoncio.. la strangerea de jucarii de Sf. Niculae (dar nu cred ca si-a dat seama cine sunt, ca i-am zis numele meu adevarat , nu cel de forum ), iar acum, era sa dam noroc si adoua oara.... tot mergand prim multzime Baizid!! Pune si tu pozele alea. Frate, chiar l-am intrebat pe Leoncio de tine ... daca tu il shtiai pe Leoncio de ce nu i-ai zis "Metre ... eu sunt ... locotenentu' ... ala de pe forum" Nu am uitat de bere dar daca nu ne vedem ... Shi repet ... Joe Black a cashtigat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
birotic Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Mor de draci ca n-am putut sa vin si eu la petrecere. Am ratat sansa sa-i cunosc pe NKZ si pe Coxanelul, carcotasii de pe forum. Am inteles ca NKZ s-a dat in spectacol, dar n-am inteles de ce s-a suparat atat de tare Coxanelul Ce s-a intamplat acolo, de i-a sarit mustarul? M-ar fi surprins daca n-ar fi avut nici un comentariu rautacios, n-ar mai fi fost el, dar totusi...de ce? N-a castigat nimic sau nu i-a mai ramas bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 s-a bâlbâit ca un începător... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Bai mie mi-a placut. A fost super marfa. Mie mi-a placut si muzica. Da hai sa va dau poze. O privire hotarata ce parca spune : O sa va beau toata berea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Raven imi pare rau ca nu a ajuns geaca la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Axa. Filozofa intr-un pahar de bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Oare de ce era asa aglumerat la bar. Cica se dadea bere pe categoria A. Ce chestie, Erau totusi prea multi motociclisti si un singur barman. Saracu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Cele trei care au speriat Backstage-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Razi tu razi Harap-Alb. Dar ai grija la fata Imparatului-Roz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Decembrie 22, 2004 Share Postat Decembrie 22, 2004 Vorbind cu el in mintea lui. - Sa beau berea acum sau sa astept concursul de baut bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate