Flipper Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm ... din pacate e cam dura viata asta pe 2 roti... AVETI MARE GRIJA! p.s. imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie... rog operatorii sa mute topicu` ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 e pus chiar unde e mai bine sa vada lumea ca nu prea e bine sa bagi mana in gaz pana la cot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue77 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 un site excelent pentru educatie rutiera, pe doua roti, insa probabil ca adminstratorii vor cenzura linkul la el pentru ca unele poze sunt prea dure. Din pacate asta e realitatea si efectele lipsei echipamentului, full, de protectie, asta la viteze rezonabile...ca la peste 100 km/h doar Doamne Doamne te mai salveaza.... Ar putea fi selectate unele poze si facut un site care sa fie mediatizat, macar la scolile de viitori rideri, doar asa incepatorii si unii parinti vor afla ce risca odraslele lor cind se duc la o tura cu motoru si ar mai putea schimba, cu forta sau cu vorba buna, ceva in comportamentul lor, ca zmeii cu buzdugani de 100 de cai se cred prea tari si prea rapizi si pentru moarte....si nu au urechi sa auda decit atunci cind unii din amicii lor se duc pe cimpiile vesnice ale vinatorii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigNC Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 probabil ca adminstratorii vor cenzura linkul la el pentru ca unele poze sunt prea dure. eu sunt de parere ca nu ar trebui cenzurat DE CE ACOLO SE POATE SI LA NOI NU? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 eu sunt de parere ca nu ar trebui cenzurat DE CE ACOLO SE POATE SI LA NOI NU? Chiar asa!Trebuie sa intelegem macar in al 12-lea ceas ca moartea nu iarta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 un site foarte dur cu imagini explicite ale unor accidente mortale intamplate pe sosele... m-am oripilat vazand urmele lasate de accidente pe victimele care au mai supravietuit. dupa ultimele poze in care unii motociclisti au fost ciopartiti, n-am mai suportat si am iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick28 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Foarte bun site-ul. Se vade cat de multi sunt cu pielea "belita" pe maine si picioare datorita lipsei echipamentului. S-a lamurit cu ocazia asta si cazul motociclistului infipt in spatele unui camion despre care se spunea pe un topic ca sunt trucate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Bravo Flipp! Beliti ochii acilea toti Highlander-ii ce va credeti shmecheri si va luati mobre de j'de mii de cai la 2 sapt dupa ce v-ati luat permis!!!!! Si voi aia ce mergeti in bashini fara casca si fara echipament pe voi! Si voi aia ce faceti putza mare plimband vreo pasarica despuiata in spate sa vada vecinu' de la coi'shpe ce buliti voi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 mda... "BUN SITE"... si ce ziceai ca-ti iei " LIWIU"? YAMAHA R6? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liwiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 mda... "BUN SITE"... si ce ziceai ca-ti iei " LIWIU"? YAMAHA R6? .... hehe... o sa fie si aia dar 3 ani(cel putin ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Bravo Flipp! Beliti ochii acilea toti Highlander-ii ce va credeti shmecheri si va luati mobre de j'de mii de cai la 2 sapt dupa ce v-ati luat permis!!!!! Si voi aia ce mergeti in bashini fara casca si fara echipament pe voi! Si voi aia ce faceti putza mare plimband vreo pasarica despuiata in spate sa vada vecinu' de la coi'shpe ce buliti voi!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CristiUrsu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 "YOUR PICTURE HERE" ... think about it ... ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Spune-ne si noua de ce razi, ca sa radem si noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Intradevar terifiant si cred ca este cel mai bun exemplu care paote fi dat in clipele in care exageram cu viteza. Poate ar fi bine sa ne uitam la astfel de poze inainte de fiecare plimbare cu motorul Cine stie paote chiar merge sa nu mai vedem atatea accidente din cauza vitezei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
debil Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Spune-ne si noua de ce razi, ca sa radem si noi Rade si el k e incepator p cbr-eu....si probabil l-ai caracterizat cu c ai zis putzin mai sus...adevarul doare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cratoi Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 foarte bun topic ,ar trebui pus si la incepatori sa vada si ei riscurile ca din auzite nu prind ei frica si se cred zmei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_One_Forever Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 BUN site-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Mijto... Faza cu "Your picture here" mi-a placut cel mai mult! Zmeilor... v-ati vazut rama la poza? ;-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovewan Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 sustin ideea de mutat la incepatori. acu ca mi s-au inmuiat genunchii ma duc sa fumez o tigara.... are idee cineva cat trebuie sa fi avut la ora baietii aia din ultimele poze de au ajuns in halul acela? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Excelent site-ul, dar din pacate rezultatele acestui gen de actiuni se apropie de zero. Fiti convinsi ca in uichendul asta va mai aparea cel putin un topic cu un accident mortal pe aici, conform retetei clasice din ultima vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 ce-a mai dura lovitura este cea cand stai pe loc si astepti. saracu l-a lovit in plin, cred ca se ridica in scari sa sara de pe motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Da...Faza cu Your picture here mi s-a parut super tare!!! Poze de genul astora ma fac sincer sa nu mai bag mana in gaz asa aiurea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placid Demon Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Excelenta ideea. Foarte bun site-ul !!!! Felicitari !!!!! Fara discutie, nu trebuie cenzurat nimic . Va par prea dure unele fotografii. Foarte bine, asa sa fie, fiindca reflecta realitatea. Sunt un fel de oglinda virtuala pentru fiecare dintre noi daca mergem sau vom merge ca niste imbecili. E de vazut si revazut ori de cate ori simtim ca ne mananca palma dreapta !!! Din pacate multi dintre noi nu suntem in stare sa constientizam anumite pericole numai daca dam cu ochii de consecinte. Si mai trist e ca unii nu reusesc nici atunci !!!!! Numai bine tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nice_sun_man Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 Bun site-ul. Materialele NHTSA si MSF mi-au placut, le-am salvat pe hdd sa le mai recitesc din cand in cand. Si pozele te pun pe ganduri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat August 31, 2007 Share Postat August 31, 2007 (editat) Pana acum ma mai uitam la site-uri cu poze dure, dar asta le intrece pe multe. Vorba cuiva de pe topic, mi s-au inmuiat picioarele, ma duc sa trag o tigara. E bine de stiut ce se poate intampla, dar acum sa nu exageram si sa ne gandim ca trebuie sa ne lasam de sportul asta...sunt accidente la care echipamentul nu-ti foloseste, e clar, el insa trebuie purtat permanent pentru ca mai tragic decat sa mori este sa ramai schilod sau sa suporti dureri ingrozitoare cate o luna doua. Site-ul, ingrozitor cum este, este extraordinar de bun pentru ca foarte multi, inclusiv subsemnatul, dupa o perioada, uita sa mai poarte toate accesoriile echipamentului de protectie..."lasa ca nu-mi mai iau genunchierele", "lasa ca pana la tigari merge si fara casca", "lasa ca e cald, merge si in slapi"... De fiecare data cand mai vad cate un site de asta sau cate un filmulet "educativ" de abia ma abtin sa nu vomit....si iar port echipamentul cat mai complet.... DECI, PUNETI CAT MAI MULTE SITE-URI EDUCTATIVE CA MERITA, NE ADUCEM AMINTE MEREU...pentru ca daca nu ni se intampla noua...se intampla altora Asfalt uscat si echipament complet Editat August 31, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate