easybiker Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 chopper sau nechopper........io pe asa ceva as umbla Asta este motocicleta mascota a celor de la "Ratts hole".Cei care organizeaza "Ratts hole show". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 Foarte fain!!! Super curat. Si ghidonul "Pull back" este criminal.Pinstriping pe galeriile de evacuare nu am mai vazut pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Steamrollerul de la Exile e una din preferatele mele. Nici Barhopper nu ma lasa rece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Asta exista la noi in curte. Este un Simson modificat...atat de modificat, incat singurul lucru care iti mai poate indica faptul ca este un Simson este capacul original de la rezervor. Parintii acestui motor sunt Smeagol si Adi Cioke. Bravo baieti! Ati facut o treaba buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Behahah...mama, de la cine a cumparat Smeagol Simsonul ala? Smeagol nu a facut altceva decat sa-l urateasca. Ia uita-te la userul Klaus in profil..nu ti se pare ca Simsonul ala seamana cu ala de-l calaresti?....Behhahahaahaha..auzi lumeee..parintii Simsonului sunt Smeagol si Adi ...hahahahaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 Auzi Lupule? Tu ai facut vreodata asa ceva in viata ta?...Banuiam eu...........Atunci ciocu' mic! Nu esti tu in masura sa spui asa ceva! Daca nu vezi diferentele stai in banca ta si nu te mai da rotund ca te impiedici de muchii! Jesus ... Ai ajuns si pe aici ? Lupalb - Steamroller-ul e tot bobber ? E demential. Hai sa pun si eu una, ziceti daca va place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TZepeSH Postat Octombrie 9, 2006 Share Postat Octombrie 9, 2006 (editat) imi cer scuze ca ma bag poate aiurea in discutie, si partinitor pe deasupra. trebuie sa le dau dreptate lui klaus si lupalb, designul initial era altfel si se potrivea mai bine. plecand de la roti, furca, ghidon, bride si comenzi... parerea mea. si daca imi este permis, nu mi se pare normal sa te adresezi cu asemenea cuvinte unor persoane pe care nu stiu cat de bine le cunosti! domnisoara pantera, mai usor cu limbajul. si ca sa nu fiu off-topic, ia vedeti voi Thor's Hammer Editat Octombrie 9, 2006 de TZepeSH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 v-am sters posturile,terminati cu atacurile la persoana& offtopic,sau luati warn... ps:pantera,te bagi aiurea si tu ca si altii,doar sa inflamezi topicele....back off. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 fatza in fatza doua motoare complet diferite ca design dupa cum se poate observa doar rezervorul si motorul a ramas la fel linia rezervorului sa pastrat cadrul a fost modificat pastrand garda la sol bascula noua, roata lata pe spate, springer, sha pe arcuri nush ce e cu toata agitatia asta referitor la motorul meu dar dupa cum oricine poate sa vada e vorba de total altceva decat a fost inainte gusturile nu se discuta, unora le place cum arata inainte, altora cum arata acum, nu vad de ce unii ca LupAlb sau alte personaje sa inceapa sa faca misto si sa batjocoreasca munca altora eu am discutat cu Klaus, cu Roby si cu mai multi choperitsti despre ce am facut si va asigur ca nu seamana cu ceea ce vad scris aici eu v-as indemna sa va incercati si voi talentu si maiestria si apoi sa facem comparatii la o bere nu sa aruncam cu rahat suntem toti motociclisti si mai mult decat atat ar fi frumos sa ne si comportam ca atare merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Octombrie 10, 2006 Autor Share Postat Octombrie 10, 2006 Da sunt doua stiluri diferite, dar o chestie nu e din ce spui, garda ai marit-o dar cum spuneai, gusturile nu se discuta, gata ma retrag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Octombrie 10, 2006 Share Postat Octombrie 10, 2006 chopper...cruise sau orice alda denumire ar purta...in toate variantele...superb...atunci cand auzi cum tuna v2-ul v8-ul sau boxerul...cu tobe goale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Asta da.... asa imi place mie, la sufletul meu. chopperul meu preferat ii ...... al meu, hahhahahah kata: daca nu te superi, 2 chestii: farul ala cocotzat l-as pune peste niste drag bars si aripa spate (din cauza ca au ramas fender 'strutzurile' stock e cam fortzata in rest.... vreau si io unu' asa dar... mai am timp sa strang bani si in 2008 o sa arate si al meu cum trebe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Asta da.... asa imi place mie, la sufletul meu. kata: daca nu te superi, 2 chestii: farul ala cocotzat l-as pune peste niste drag bars si aripa spate (din cauza ca au ramas fender 'strutzurile' stock e cam fortzata in rest.... vreau si io unu' asa dar... mai am timp sa strang bani si in 2008 o sa arate si al meu cum trebe Motorul lui Kata este asa pentru ca asa ai place lui.Nu ne priveste pe noi.A mans chopper is a mans castle. Ai gusturi foarte faine!Chestia cu rezervorul bagat inauntru cum vrei sa o faci,desi am o idee.Ma-am gandit si eu la chestia asta pentru motorul meu dar cred ca viitorul proiect este mai potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Motorul lui Kata este asa pentru ca asa ai place lui.Nu ne priveste pe noi.A mans chopper is a mans castle. Ai gusturi foarte faine!Chestia cu rezervorul bagat inauntru cum vrei sa o faci,desi am o idee.Ma-am gandit si eu la chestia asta pentru motorul meu dar cred ca viitorul proiect este mai potrivit. Pai chestia cu rezervorul e relativ simpla,probabil cum te-ai gandit si tu... tai 'feliile' laterale si le sudezi invers Cat despre motorul lui Kata.. era doar o parere, personala evident... daca nu deranjeaza, daca da, imi cer scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Cat despre motorul lui Kata.. era doar o parere, personala evident... daca nu deranjeaza, daca da, imi cer scuze Da asa ma gandeam si eu la chestia cu rezervorul.Este super faza.Chill out man!Am glumit. On topic: Inca un motor preferat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) ce e inainte si dupa in pozele alea?e test de "observati diferentele"? Easy: Frumoase preferinte "detii" omule, e corect. Stiu ca ai glumit, ce credeai ca io vb serios? Never apologize for being right!...) Editat Noiembrie 27, 2006 de ApacheChief Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) fatza in fatza doua motoare complet diferite ca design dupa cum se poate observa doar rezervorul si motorul a ramas la fel linia rezervorului sa pastrat cadrul a fost modificat pastrand garda la sol bascula noua, roata lata pe spate, springer, sha pe arcuri nush ce e cu toata agitatia asta referitor la motorul meu dar dupa cum oricine poate sa vada e vorba de total altceva decat a fost inainte gusturile nu se discuta, unora le place cum arata inainte, altora cum arata acum, nu vad de ce unii ca LupAlb sau alte personaje sa inceapa sa faca misto si sa batjocoreasca munca altora eu am discutat cu Klaus, cu Roby si cu mai multi choperitsti despre ce am facut si va asigur ca nu seamana cu ceea ce vad scris aici eu v-as indemna sa va incercati si voi talentu si maiestria si apoi sa facem comparatii la o bere nu sa aruncam cu rahat suntem toti motociclisti si mai mult decat atat ar fi frumos sa ne si comportam ca atare merci MIE IMI PLACE CUM ARATA IN AMANDOUA POZE ...DESI PARCA LA KLAUS ERA MAI FAIN.acum sa pun poze si cu chopperul meu preferat ca la asta se refera topicul.EASY RIDER dupa cum se vede si Mz-ul de 125 facut de mine ...pun si cu simsonul meu pe care inca il mai modific Editat Noiembrie 27, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 MIE IMI PLACE CUM ARATA IN AMANDOUA POZE ...DESI PARCA LA KLAUS ERA MAI FAIN.acum sa pun poze si cu chopperul meu preferat ca la asta se refera topicul.EASY RIDER dupa cum se vede si Mz-ul de 125 facut de mine ...pun si cu simsonul meu pe care inca il mai modific Sal,tiam vazut motorul in Cj la intrunire.Imi place cum arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 ce e inainte si dupa in pozele alea?e test de "observati diferentele"? scuze..am atasat ca bou' si nu m-am mai uitat ce am postat mai incerc odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 mda, asa da... a iesit ok, abia astept sa-l vad finit si sa-mi zici daca ti-a intrat mult kit frumoasa treaba facutul rez astora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 mda, asa da... a iesit ok, abia astept sa-l vad finit si sa-mi zici daca ti-a intrat mult kit frumoasa treaba facutul rez astora nu stiu cat kit a intrat pt ca pozele sunt luate de pe net,nu e lucrarea mea si rezultatul final: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 daaaa, foarte tare a iesit. Credeam ca tu l-ai facut:) misto oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Decembrie 17, 2006 Share Postat Decembrie 17, 2006 (editat) Sal,tiam vazut motorul in Cj la intrunire.Imi place cum arata. mersi ..acum il modific iar dar in principiu o sa arate la fel(fata mai lunga,inclinatie mai mare,2 sculpturi pe lateralele rezervorului.....si mai sunt cateva)si finisari ca inainte era dezastru am iesit cu el asa fiindca m-au prins intrunirile in lucru Editat Decembrie 17, 2006 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate