Sari la conținut

BIKERS PARTY VS TURA DE WEEK-END?


Dan R
 Share

TREBUIE SA ALEG INTRE:  

86 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Desi nu sunt huligan sau neam prost si nu beau niciodata alcool cand conduc motorul marturisesc ca asi simti un disconfort puternic daca cineva mi-ar citi "drepturile & obligatiile" bikerului la intalnire, orele de somn si cele in care ai voie sa mergi cu motorul etc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Varianta 3 i-mi este dor de o intalnire cu motociclisti chiar daca i-si scot tobele si nu ma lasa sa dorm ,compenseaza in schimb prin toate idioteniile pe care le fac.

Care ati fost scot tras de un motor dimineata din cort dupa o berie crunta :blink: sau trezit cu sunetul tobelor unui IJ turat la max in cort B) , stiu ca pare cam taranesc dar sincer astea sunt amintirile cu care ramai si le povestesti cu placere ori de cate ori ai ocazia ca doar nu povestesti cum te-ai culcat la 21:00 si te-ai trezit la 7:00.

Hai baieti ia bagati cateva "perle" de la intalniri. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Desi sunt tentat sa aleg prima varianta (ca doar de aia mi-am luat moto, sa o indrept catre cat mai multe "destinatii turistice" = :P , asta fiind posibil doar in week-end)....totusi am votat pentru "o intalnire normala" pentru ca vreau sa ii cunosc si pe ceilalti motociclisti (si motocicletele lor). :blink:

Nu vreau intalniri anormale. Parca unii au murit ca sa scapam de RESTRICTII !!! B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca pui in balanta o intalnire, cu alta intalnire si cu o "tura turistica", inseamna ca pt primele doua nu prea ai legaturi pe-acolo, asa ca nu vad de ce te-ai duce. Daca te-ar atrage oricare din cele doua intalniri (si sa nu fie cu suparare, dar care e treaba cu "restrictiva intalnire" ? apropouri la private-party-ul celor din Cj ? Sa fim seriosi...) te-ai duce si chiar daca ti-ar "da stingerea" la ora X :P Asa ca daca te-ai intrebat asta, decat sa te duci unde nu iti place, du-te mai bine prin tara :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am votat o tura de weekend deshi imi arde buza shi de o petrecere normala de motociclishti ... dar parca nimic nu se compara cu o tura de weekend. Las' ca vine varaaaa!

:blink:

 

drum uscat tuturor. :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ideal ar fi ca toata ziua sa faci o turade placere si delectare turistica dar seara nu ar strica o mica-mare petrecere de motociclisti normali :huh: si aici ma gindesc la o gama larga de condimente B) :smoke: :nono: si ceva mincare cu multe discutii muzica buna si :blink: :moto: :P :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vorbim, ne straduim, dar DIN PRINCIPIU, bikerii, nu respecta regulile. .oricare ar fi ele. . in nici o tzara din lume. . .lane splitting, mers cu 180 kmh prin oras (adica de peste cinci ori viteza legala), depasit pe contrasens, oprit la semafor dupa linia semaforului, wheelies (adica conducere agresiva), etc. Si atunci de ce ne miram ca nu exista o plimbare cu bikeri romani, unde sa stea, cei din grup adica, intr-un grup, cat de cat, adica sa nu se raspandeasca grupul pe 20 de km, pentru ca unii desi zic ca vor sta la o viteza medie pe DN1, sa zicem de 130 la ora, sa nu "rupa" catziva randurile cu forje de 250. . . . Ce poate fi "normal" sau conform "regulilor" cand e vorba de motoretisti?! Mai nimic. Suntem o hoarda de rebeli, care nu ne tzine alaturi, pe o raza de 10 metri patratzi decat o pizza calda la o terasa. . . Dupa aia, warp speed. . fiecare dupa hormoni si ego.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Varianta 3 i-mi este dor de o intalnire cu motociclisti chiar daca i-si scot tobele si nu ma lasa sa dorm ,compenseaza in schimb prin toate idioteniile pe care le fac.

  Care ati fost scot tras de un motor dimineata din cort dupa o berie crunta :cheers:  sau trezit cu sunetul tobelor unui IJ turat la max in cort :banana: , stiu ca pare cam taranesc dar sincer astea sunt amintirile cu care ramai si le povestesti cu placere ori de cate ori ai ocazia ca doar nu povestesti cum te-ai culcat la 21:00 si te-ai trezit la 7:00.

  Hai baieti ia bagati cateva "perle" de la intalniri. :banana:

Consider toate intrunirile "normale" dar padure fara uscaturi....votez pentru excursie desi am in urma 15 intruniri organizate( NU SINGUR) Acum anual organizez cu prietenii (7-10 motoare) durata de 4-5 zile excursii in tara in jur de 1000 km. exemplu :Lacul Rosu-Tusnad-Brasov-Transfagaras-Curtea de Arges-R. Vilcea- Sibiu- Geoagiu Bai- Alba Iulia- Sovata sau altele. INCOMPARABIL!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...